Specjalna promocja od depozytu na WPT i party-brak-polskiej-licencji! Poker

Unikalne promocje tylko dla osób zarejestrowanych z naszego bannera na platformie party-brak-polskiej-licencji! Poker i WPT Poker!<br /><br /><b><center>W kwietniu $300 dla forum!</b></center>
Awatar użytkownika
cyfra
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: cyfra » 10 sie 2012, 06:37

W jakim terminie otrzymuje sie bonus?

knv
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: knv » 10 sie 2012, 09:15

cyfra pisze:W jakim terminie otrzymuje sie bonus?

Ja dostałem od razu.

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 10 sie 2012, 10:18

cyfra, z tego co zrozumiałem to jest instant - od razu jest dodany do konta i uwalnia się po odpowiedniej liczbie punktów.

Awatar użytkownika
cyfra
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: cyfra » 10 sie 2012, 11:17

fuck, nic nie dostalem :(

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 10 sie 2012, 11:23

cyfra pisze:fuck, nic nie dostalem :(

Czy na pewno jesteś zapisany z bannera? I jeszcze pierwszy depozyt ma być!

Awatar użytkownika
cyfra
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: cyfra » 10 sie 2012, 14:10

Jestem z bannera, ale juz wczesniej wplacalem, wiec lipa :/

Thx za info, bo niedoczytalem tego.

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 11 sie 2012, 08:53

walmaszka najprawdopodobniej nie. Jestem tym tematem bardzo mocno zainteresowany, ponieważ nie jestem z bannera. Pytanie tej treści zadałem już odpowiednim władzom :mrgreen: i zobaczymy. Wstępna diagnoza jest taka, że NIE

Awatar użytkownika
visnia
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: visnia » 11 sie 2012, 10:46

Wpłaciłem 100usd i nie dostalem żadnego bonusu instant. Pierwsza wpłata, na pewno z bannera (czyściłem cache, temp, cookiesy), nowe konto. Zamiast tego dostałem 10usd za każde 60 WPT points do wyrobienia w zakładce Active Bonus. Wysłałem w tej sprawie meila do supportu i czekam na odpowiedź zanim zacznę grać cokolwiek.

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 11 sie 2012, 13:05

Mam pytanie:

Zarejestrowałem się na WPT i przy rejestracji podałem kod GET10KING. Teraz robię depozyt przez Skrill. Oczywiście minimum 10$.

I teraz mały problem jest, wyskakuje tam punkt drugi odnośnie kodu:

"2. Szczegóły dot. płatności metodą Skrill (moneybookers)
Kod bonusu za wpłatę: ( )
oraz kwotę bonusu w wysokości USD 10.00"

Jak widać jak kod bonusu za wpłatę zostawiam pusty to mi wyświetla "oraz kwotę bonusu w wysokości USD 10.00", natomiast jak wpiszę tam kod GET10KING to zmienia mi się to w "oraz kwotę bonusu w wysokości USD 0.00" czyli tak jakby mi bonusu nie łapało.

Czy dobrze łopatologicznie to rozumiem, że nasz kod wystarczyło podać przy rejestracji i dostanę bonusowe 10 po prostu? Mam tam zostawić puste pole "kod bonusu za wpłatę" i wtedy i tak dostanę 10$ gratis? :P

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 11 sie 2012, 13:14

Chociaż tak jak patrze to teraz tam zostawiając w "kod bonusu za wpłatę: 0" to dostaje chyba tylko standardowy bonus 10$ wypłacany w 10 ratach za punkty...

Czyżby mnie nie złapało tak jak wiśnie?

mara100 jak to wyglądało u Ciebie?

Mam podać nasz kod GET10KING tylko przy rejestracji czy przy wpłacie też? Powiedzcie mi ;) jak nie dostanę to najwyżej też do supportu napiszę.

Awatar użytkownika
visnia
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: visnia » 11 sie 2012, 15:33

Dostałem odpowiedź, że trzeba wpisać ten kod przy tworzeniu konta podobnie jak przy depozycie. Ja oczywiście, wpisywałem ten kod gdzie popadło, jednak ctrl+c/ctrl+v a nie "z palca" i widocznie z jakiegoś powodu mnie nie wyłapało. Okazuje się, że nie należy pisać na meila promotions@wptpoker.com, ponieważ to jest affiliate w takim wypadku. Piszę teraz na tech@wptpoker.com, ponieważ odpowiedź przyszła z info@wptpoker.com.

P.S. można pisać podobno po polsku, ja łamałem angielszczyznę i takie dostałem wytyczne ale podejrzewam, że odpowiedź szybciej jednak dostanę jak napiszę po angielsku

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 11 sie 2012, 16:37

O masakra! :P

Mi wyskoczyło coś takiego:

"Wpłata została odrzucona

Musimy przeprowadzić z Tobą rozmowę dotyczącą Twojego konta. Prosimy o kontakt. Po tej rozmowie będziesz mieć możliwość dokonywania wpłat."

Pierwszy raz pokerroom odmówił mi depozytu xD miałem kiedyś konto na PartyPoker czy to może być powód? Niestety za cholerę nie pamiętam danych do tamtego konta...

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 11 sie 2012, 21:35

Spiegol ja niestety nie pomogę. Nie jestem z bannera, a depozyt już kiedyś robiłem, więc wpisałem kod, ale nawet mnie nie interesuję czy dadzą czy nie ;)

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 12 sie 2012, 15:45

Support WPT ma na mnie wyjebane :P

Napisałem im maile, dostałem, że przeczytane i numer przydzielony, a odpowiedzi nie ma i nie ma od wczoraj.

Zlokalizowałem za to swoje stare konto na PartyPoker, okazało się, że mam tam konto na te same dane, więc na 100% w tym tkwi problem... wyczytałem z FAQ, że mogę zamknąć konto na party-brak-polskiej-licencji! by grać na WPT, ale co z tego jak support mi nie odpowiada i o dzisiejszym turnieju pewnie mogę sobie pomarzyć...

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 12 sie 2012, 15:50

A ja nie mogę zrobić depozytu na WPT prze Skrill i wyświetla mi wiadomość by skontaktować się z supportem w celu rozwiązania problemu...

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 12 sie 2012, 18:43

jak by co to ja wpłacałem dziś na party-brak-polskiej-licencji! przez skrilla i bez problemu.

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 12 sie 2012, 18:45

Slodziak pisze:nie mam pojęcia czemu ;/ nie pozostaje Ci nic innego jak czekać na odp supportu, albo spróbować wpłacić na party-brak-polskiej-licencji!

Chciałem już depo zrobić, ale się powstrzymałem, tam mam konto z pokerstra**gy, a chciałbym na WPT mieć od Nas z bannera bo przy okazji trochę pogram i punktów by się wbiło parę da forum ;) więc czekam na support...

Awatar użytkownika
visnia
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: visnia » 12 sie 2012, 19:42

Mi suppport odpisał, że wcale nie wpisałem kodu przy rejstracji i mają na mnie wyje****, żebym o szczegóły dopytywał affiliate którego użyłem (czyli forumowego). Czarna dupa i nic więcej.

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 12 sie 2012, 21:24

no ja wpisałem get10king i żadnego bonusa w active bonus nie mam... tzn mam ale innego nie zależnego od depozytu, a nie raz miałem po kilka aktywnych więc na pewno nie to jest problemem.

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 13 sie 2012, 14:04

Zamknęli mi konto Na PartyPoker i mogłem zrobić depozyt już na WPT, zrobiłem wszystko jak trzeba i też bonusu nie mam, kity mi wciskają:

Dear Jakub,
Thank you for contacting Customer Service.

I would like to first welcome you on the site. I wish a lot of fun on our games.

We cannot confirm the exact affiliate site you have opened your account through, but I can see you have created your party-brak-polskiej-licencji! Account over an affiliate site of ours without using any code on registration. The bonus offer you have received automatically with your first deposit has been made new offer for the successful registration and has been 100% match up to $100 for the first deposit.

The bonus amount of the now active offer divided in 10 slabs of 1.00 USD. To release one slab and receive it in your available balance to play with, you need to earn 6 WPT Points on WPT Poker. You will have until 12-Oct-2012 23:59:59 ET to release all slabs. You can see its details and your progress in the lobby, under 'My Account' > 'Bonuses' > 'Active Bonuses' > 'More details'.

In case you have signed up your account with us from the correct affiliate site and there is additional promotion or bonus offer on the affiliate site, I can only ask you to contact them for further assistance. This is due to the fact that the bonuses and promotions from affiliate sites are not added by us, so it is best to contact their support for help and confirmation on your eligibility.

In case you have further questions, we will be more than happy to assist you. We are available 24/7.

Thank you for choosing us as your online gaming site.

Best regards,
Petkana
Customer Service

Taki sam kit jak viśni, że nie wpisywałem kodu przy rejestracji i żebym się z PokerKings kontaktował w tej sprawie... Co oni ze mnie debila robią? Przecież na 100% kod wpisywałem zarówno przy rejestracji jak i depozycie... Mało tego potwierdzili, że mnie wyłapało z "affiliate site" więc nie powinno być problemu...

Czy ktoś od Nas może się odezwać do nich i poprosić o pomoc/dodanie bonusów w tej sprawie?? Nie dość, że odpisali mi po weekendzie i przegapiłem już jeden turniej nasz forumowy to jeszcze wiem, że zrobiłem wszystko jak należy (rejestracja z bannera, kod GET10KING przy rejestracji i depozycie, depozyt 10$), a oni mnie w konia robią!

Szkoda by było stracić taką okazję.

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 13 sie 2012, 17:29

ja też nie dostałem jak pisałem więc niech glory czy ktoś tam do nich walnie w tym temacie.

monk880
-#VIP
-#VIP

Postautor: monk880 » 13 sie 2012, 17:55

ja wpłacałem na WPT 25$ i niestety też nie dostałem bonusu

Awatar użytkownika
visnia
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: visnia » 13 sie 2012, 19:27

Spiegol, taka sama historia jak u mnie. Coś ewidentnie poszło nie tak. Dostałem identyczny, standardowy bonus w postaci 10x10% wpłaty po 6pkt/1usd czyli klasyczne 33% RB. Nie narzekam na to bo w sumie i tak nic ciekawszego znaleźć nie mogłem obecnie. Wiadomo, że wolałbym RB 100% no ale jak sie nie ma co się lubi... Ewidentnie sprawa jest do wyjaśnienia choć już mi to nic nie zmieni bo zacząłem już ugrywać ten standardowy bonus.

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 14 sie 2012, 13:10

A jak póki co nie ruszam tych 10$ bo mogę podwoić ten gigantyczny "roll", więc bym był bardzo wdzięczny jakby ktoś od Nas zainterweniował w tej sprawie do WPT :)

Slodziak napiszcie tam do nich i daj znać czy damy radę coś zdziałać czy nie, bo nawet zagrać sitka nie mogę sobie :P

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 14 sie 2012, 17:16

Niestety ja tu niewiele moge. Ale cos jest na pewno nie tak, bo ja przez caly sierpien widze 2 rejestracje z bannera i 1 depozyt.

Wyslijcie mi na PW wasze loginy i aliasy z party-brak-polskiej-licencji! oraz date otworzenia konta (i depozytu). Wysle zbiorowa reklamacje - moze cos to ruszy.

PS. Przedytowalem w pierwszym poscie linki do WPT i party-brak-polskiej-licencji!. W teorii powinien wystarczac sam kod bonusowy (GET10KING, GET25KING), ale skoro sa problemy to byc moze link tez ma znaczenie.

Wróć do „Party Poker & WPT”