Sparingi Ligowiczów
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Sparingi Ligowiczów
Tak jak w temacie tutaj umieszczamy sparingi z krotka relacja i wynikiem 
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

No to pierwszy sparing za nami
GrzechuTG - Mazak 1-0
A więc krótka relacja:
Od początku jakoś udało mi się przejąć inicjatywę w postaci większej ilości żetonów ale gra cały czas się toczyła równo chociaż w pewnym momencie miałem sporą przewagę i wtedy miałem top pair na flopie no i miazak miał niższą parę jednak doszedł mu ten wstrętny król ;p No i wszystko się wyrównało no i od nowa się zaczęła walka ale dostałem na rękę parę 77 podbiłem mazak wszedł i flop był 41010 ja lekki rais on re-rais a ja alin myślę pewnie spasuje a on call ;d miał w końcu kolor ale ja miałem fula hehe
a na końcu jak już się bronił dołożyłem trochę i od razu na flopie ułożył mi się strit 
GrzechuTG - Mazak 1-0
A więc krótka relacja:
Od początku jakoś udało mi się przejąć inicjatywę w postaci większej ilości żetonów ale gra cały czas się toczyła równo chociaż w pewnym momencie miałem sporą przewagę i wtedy miałem top pair na flopie no i miazak miał niższą parę jednak doszedł mu ten wstrętny król ;p No i wszystko się wyrównało no i od nowa się zaczęła walka ale dostałem na rękę parę 77 podbiłem mazak wszedł i flop był 41010 ja lekki rais on re-rais a ja alin myślę pewnie spasuje a on call ;d miał w końcu kolor ale ja miałem fula hehe
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- mazak
- -#zasłużony

- radost21
- LEGENDA

tez chciałem sobie rozegrac sparing (zdecydowałem sie jednak na mecz ze sparinpartnerem zagranicznym
)
no i wtopa na samym poczatku >> nie zauwazyłem ze to jest holdem limit
>> klikam all in >> co jest nie wchodzi...
...no i zanim ochłąłem zostało mi 25zetonów!!!
FACET JUZ SOBIE CHYBA DOLICZYŁ 1$ >>> i to był błąd szeryfa
rozdanie które wklejam pokazuje ze fortuna kołem sie toczy
tym razem mu sie upiekło
ale w kolejnym rozdaniu go nieOSZCZEDZIŁEM
MORAŁ? nie pozwólcie panowie by zostało mi 25zetonów
no i wtopa na samym poczatku >> nie zauwazyłem ze to jest holdem limit
>> klikam all in >> co jest nie wchodzi...
...no i zanim ochłąłem zostało mi 25zetonów!!!
FACET JUZ SOBIE CHYBA DOLICZYŁ 1$ >>> i to był błąd szeryfa
rozdanie które wklejam pokazuje ze fortuna kołem sie toczy
tym razem mu sie upiekło
ale w kolejnym rozdaniu go nieOSZCZEDZIŁEM
MORAŁ? nie pozwólcie panowie by zostało mi 25zetonów
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
kubusdagus
- -#VIP

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
wyjadacz1
- -#aktywny

- radost21
- LEGENDA

a ja mam pytanie w kwestii technicznej
jak mam wygladać zaisadnie przy stolikach w 1na 1 skoro w everescie jest ogolna lista zgłoszonych do danego typu stolika i chyba nie mamy wpływu jak nas przydzieli
grzechu? ty juz grałes
zróbmi instruktaż stanowiskowy >> jak sie odnaleśc w gaszczu stolików jak zaissc kolo siebie i jak nie dopuscic aby nie przysiadł sie nieproszony gosc
jak mam wygladać zaisadnie przy stolikach w 1na 1 skoro w everescie jest ogolna lista zgłoszonych do danego typu stolika i chyba nie mamy wpływu jak nas przydzieli
grzechu? ty juz grałes
zróbmi instruktaż stanowiskowy >> jak sie odnaleśc w gaszczu stolików jak zaissc kolo siebie i jak nie dopuscic aby nie przysiadł sie nieproszony gosc
-
wyjadacz1
- -#aktywny

wyjadacz1 - skrzychu 0-1
3 sparing:
wyjadacz1 - skrzychu 0-1
wyjadacz1 - skrzychu 0-1
-
skrzychuz
- -#VIP

warto też zaznaczyć żę graliśmy turbo, ale całkiem chyba nie świadomie ( przynajmniej z mojej strony), wyjadacz całkiem akresywnie, częsty reis przed flopem zmusił mnie do częstszego rzucania kart, więc jak przyszło AA to niefortunnie dla wyjadacza też fold z mojej strony, ogólnie dobra gra
przed tym HU przegrałem dwa inne ale wolałem Ci tego nie mówić wyjadacz bo bys może jakoś wykorzystał to że jestem na tilcie 
- radost21
- LEGENDA

tym razem sparing z bułgarem sobie odbyłem ( przy pustych trybunach w milczeniu)
ciastko był gosciu i tyle
najostrzejsza wymiana poszła o 600 zetonów
facet na turnie miał kolor >> i jeszcze sie dygał
>>> ale nosa też miał ... bo w koncu u mnie river przyniosł fula :yes:
tak sie bawilismy ze sobą
góra dół góra dół
az w koncu po 20 minutach podchodów >> o dziwo przy stacku startowym
1500 do 1500 bułgar zagrywa all in
(chyba go allach opuscił...)sprawdziłem
ciastko był gosciu i tyle
najostrzejsza wymiana poszła o 600 zetonów
facet na turnie miał kolor >> i jeszcze sie dygał
>>> ale nosa też miał ... bo w koncu u mnie river przyniosł fula :yes:
tak sie bawilismy ze sobą
góra dół góra dół
az w koncu po 20 minutach podchodów >> o dziwo przy stacku startowym
1500 do 1500 bułgar zagrywa all in
(chyba go allach opuscił...)sprawdziłem

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- radost21
- LEGENDA

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- Mlody
- -#zasłużony

-
skrzychuz
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

GrzechuTG pisze:Niestety nie ma nigdzie możliwości grania fun money na sit&go.
czyzbym sie mylił ale w tym miejscu rano widniał inny tekst >> cos w stylu 1na 1 za fun money tylko w sieci ongame
HMMM >>skoro nastpiła zmiana FRONTU
>> dajcie wiec info jaki jest minimalny depozyt do tych pokoi
(i tak w koncu chyba bede musiał stryke odpalic... a obecnie nie mam za duzo czasu by wyrabiac bonusy powitalne - jesli takowe tam są
- mazak
- -#zasłużony

Liga ma byc czyms powaznym wiec gra playmoney odpada calkowicie - niechcemy osob przypadkowych
calkowity koszt udzialu w pierwszych rozgrywkach organizowanych przez nas to ok $20 (17x $1,2) - czyli to nie sa jakies wielkie pieniadze - i kazdego pelnoletniego pokerzyste stac na taki wydatek:)
jesli liga bedzie sie cieszyc duzym powodzeniem powstanie cos na zasadzie rozgrywek - awanse - spadki itp z najwyzsza klasa rozgrywkowa gdzie byc moze zmienimy troszke system rogrywek ze kolejka bedzie sie skladac z 4 pojedynkow ... ale to plany dopiero na przyszlosc...
poki co zakonczmy deyskusje w tym watku na te teamty po to watek poswiecony sparingom;)
calkowity koszt udzialu w pierwszych rozgrywkach organizowanych przez nas to ok $20 (17x $1,2) - czyli to nie sa jakies wielkie pieniadze - i kazdego pelnoletniego pokerzyste stac na taki wydatek:)
jesli liga bedzie sie cieszyc duzym powodzeniem powstanie cos na zasadzie rozgrywek - awanse - spadki itp z najwyzsza klasa rozgrywkowa gdzie byc moze zmienimy troszke system rogrywek ze kolejka bedzie sie skladac z 4 pojedynkow ... ale to plany dopiero na przyszlosc...
poki co zakonczmy deyskusje w tym watku na te teamty po to watek poswiecony sparingom;)
- radost21
- LEGENDA

-
Fransmlks
- -#pretendent

Wróć do „Sezon 0 Pokerkings.PL Heads Up”