Na flopie zagrał check/raise, sprawdzam bo chyba nie pozostaje nic innego. Na turnie też raczej powinienem sprawdzić co też zrobiłem, bo dalej miałem asa choć ze słabym kickerem, a on równie dobrze mógł sobie zbierać do koloru, choć prezentował się lepiej niż inne fishe na ósemkach, więc czułem że może coś skrywać ciekawego, wyższego kickera z Asem lub jakiegoś seta może... Na riverze przykurwił już ostrego beta, więc myślę, że musiał mieć dobrze, jak nie mocnego Asa to jakiegoś seta, drawowanie do koloru ktorego i tak by nie trafil raczej nie wchodzi w gre po tym check/raise, no chyba, że pomyślał, żgram zwykłego cbeta, bo w sumie mogłem na flopie zagrać więcej niż za 65, ale bałem się, że spłosze go.
Ogólnie koleżka po tym rozdaniu dalej grał dobrego, spokojnego pokera i widać było, że gra na tych stawkach z jakimś tam już pojęciem. Po długiej ciekawej z obydwu stron grze udaje się go pokonać. Jak myślicie, co mógł trzymać na łapie? Może powinienem jednak pokusić się o sprawdznie? Jak to widziecie?
#Game No : 506370800
***** Cassava Hand History for Game 506370800 *****
$10/$20 Blinds No Limit Holdem - ***
Tournament #50662287 $5 + $0.30 - Table #1 (Real Money)
Seat 9 is the button
Total number of players : 2
Seat 4: asyrian2 ( $1,333 )
Seat 9: szerszolWSP ( $1,667 )
szerszolWSP posts small blind [$10]
asyrian2 posts big blind [$20]
** Dealing down cards **
Dealt to szerszolWSP [ Ah, 5s ]
szerszolWSP raises [$45]
asyrian2 calls [$35]
** Dealing flop ** [ 3s, 7c, As ]
asyrian2 checks