http://www.pokerkings.pl/15-kolejka-vt19706.htm#277525
Szczegóły ustalimy i zaczynamy w nowym roku!

Słów mi brak - ale juz chociaz wiem dlaczego Glory jest taki łatwy do ogrania - swoj brak umiejetnosci zrzuca na farta przeciwniak - a czyta sie jego gre tak lekko, jak W Pustyni i W Puszczy... Cały problem tego forum to wlasnie to, ze 2/3 adminow nie potrafi grac w pokera

Berba pisze:Słów mi brak - ale juz chociaz wiem dlaczego Glory jest taki łatwy do ogrania - swoj brak umiejetnosci zrzuca na farta przeciwniak - a czyta sie jego gre tak lekko, jak W Pustyni i W Puszczy... Cały problem tego forum to wlasnie to, ze 2/3 adminow nie potrafi grac w pokera

Sith pisze:Berba pisze:Słów mi brak - ale juz chociaz wiem dlaczego Glory jest taki łatwy do ogrania - swoj brak umiejetnosci zrzuca na farta przeciwniak - a czyta sie jego gre tak lekko, jak W Pustyni i W Puszczy... Cały problem tego forum to wlasnie to, ze 2/3 adminow nie potrafi grac w pokera
A tekst ten Elf zna doskonale - podlapalem go od niego jak cisnal tak przeciwnikowi podczas meczu w poprzedniej kolejce, ktory ogladalem.... z Toba nawet gral wtedy

Sith pisze:
Ja pojedynkow juz nie inicjuje - Wahi sie juz deklarowal, ze jak juz skoncze z Glorym, to on sie deklaruje.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości