sirkus bloq

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
sirkus
-#pretendent
-#pretendent

sirkus bloq

Postautor: sirkus » 02 sty 2008, 18:48

Witam!
W pokera online pierwszy raz grałem już dośc dawno temu, jednak od niedawna stało się to moją pasją i nie wyobrażam sobie dnia żeby chociaż raz w coś nie zagrac. Dlatego postanowiłem prowadzic bloqa na Waszym forum gdzie bede spisywał swoje dokonania i porażki, gdyż myśle że fajnie będzie tutaj zajrzec za pare miesięcy i spojrzec jak to mi sie powodziło :P

A że mamy nowy roczek to od dziś startuje ;)

W drugim poście będe zamieszczał informacje o większych płatnych turniejach i freerolach, a w trzecim o grach sit&go, podając tylko statystyczne informacje. Reszta to standardowe wpisy wraz z opisem.
A więc do dzieła:

sirkus
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: sirkus » 02 sty 2008, 18:49

FREEROLE I INNE WIEKSZE TURNIEJE:
02.01.08 - everest-brak-polskiej-licencji! - wpisowe 1$ - 1151 graczy - 819 miejsce :/
Ostatnio zmieniony 02 sty 2008, 19:49 przez sirkus, łącznie zmieniany 1 raz.

sirkus
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: sirkus » 02 sty 2008, 18:51

SIT&GO:

02.01.08 - everest-brak-polskiej-licencji! POKER:
10 osobowy - 1 miejsce - wygrana 1$
10 osobowy - 1 miejsce - wygrana 1$
10 osobowy - 5 miejsce - przegrana

sirkus
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: sirkus » 02 sty 2008, 19:01

Dziś dośc ciężki dzień, kac, brak cierpliwości jednak 3 gry SIT&GO rozegrane, wprawdzie za mini stawki, ale zawsze ;) A co najważniejsze bilans dodatki :P

Jeszcze dziś jeden turniej na EVERESCIE mnie czeka, więc później coś dopisze :P

--------------
hmmm bardzo kiepsko poszło, od początku zero kart z którymi mozna by było pograc, a nawet powiem więcej gdybym wchodził we wszystko to i tak bym nic nie ugrał, a jak tu blefowac z kompletnym shitem na samym początku gry gdzie za wszystko wchodzi polowa zawodników, no i nagle jak dostałem na reke AA to aż z radości podskoczyłem, a żeby bylo ciekawiej to mam towarzysza do podbijania :P no i obaj weszlismy ALL IN a przeciwnik ma KK na recę i wsumie ja z parka asów a on trojeczke króli :/

to by było na tyle dzisiejszego grania

sirkus
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: sirkus » 03 sty 2008, 20:11

dzisiejszy dzień dotej pory należy do wyjątkowo nieudanych, 2 freerole i odpadłem zaraz na początku, poprostu wstyd ;( aż mi się nie chce rozpisywac
a z dzisiejszym szczęściem i humorem aż boje się siadac do jakichś turniejów sit&go

ostatnia nadzieja na poprawienie humoru to forumowy freerolek, oby było ciutkę lepiej
EDIT:
no i po wszystkim 8 na 15 :P dziadek po przebudzeniu powala na kolana ;) chociaz cienki wynik, to fajnie pograc wsród rodaków (ala forumowa rodzinka) :P

sirkus
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: sirkus » 12 sty 2008, 16:03

jako że sie ostatnio opierdzielam z grą, a jak juz gram to zaliczam ciagle porażki i nie ma się czym chwalic, to chociaż może ocenicie banerek jaki zrobilem dla forum

Obrazek

Awatar użytkownika
zielony0528
-#VIP
-#VIP

Postautor: zielony0528 » 12 sty 2008, 17:30

no baner pierwsza klasa gratuluje pomyslu i wykonania Kings rzadza zycze wygranych

Awatar użytkownika
nowy233
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: nowy233 » 12 sty 2008, 17:34

Potwierdzam baner ok ..... ale moglbys dolozyc asa do royala i bylo by git ;)

ToJa
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: ToJa » 16 maja 2010, 18:50

sirkus co dalej z twoim blogiem :D jakoś się nie rozwija :P

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”