sieci pokerowe

Dział dla graczy rozpoczynających przygodę z pokerem. Tu poznasz zasady pokera oraz możesz zadać choćby najbanalniejsze pytanie.
Awatar użytkownika
barthek
-#VIP
-#VIP

sieci pokerowe

Postautor: barthek » 07 kwie 2008, 23:27

pytanie proste pewnie i banalne, ale poki ktos cos komus nie powie to ten ktos tego nie wie :P

odnosnie sioeci pokerowych (ongame, microgaming, iPoker, itp):
- co to oznacza ze dane pokeroomy sa w danej sieci?
- czy tzn ze moge sobie pomiedzy nimi transferowac pieniazki?
- czy tzn ze nie musze sie wszedzie osobno rejestrowac i moge wszedzie leciec na jednym koncie (tak chyba nie jest, bo z moich obserwacji wynika ze tylko mam w tych sieciach pozajmowane nicki i tyle)
- ogolnie wszystkie inne przyczyny i skutki tego ze dany pokerroom jest w danej sieci

jezeli pytanie bylo - przepraszam - szukalem, nie znalazlem.. a denerwuje mnie to ze nei wiem.. w pokera troche gram, ale nei uwazam sie za alfe i omege, wiec nie boje sie zapytac :P

nvm, czekam na odp :D

Awatar użytkownika
widget20
-#aktywny
-#aktywny

Re: sieci pokerowe

Postautor: widget20 » 08 kwie 2008, 02:20

[quote="barthek"]

- co to oznacza ze dane pokeroomy sa w danej sieci?
To ze maja taki sam soft, sa raczej wyplacalne bo musiały dosc duzo zaplacic za mozliwosc korzystania z licencji ktoregos softu
- czy tzn ze moge sobie pomiedzy nimi transferowac pieniazki?
Zależy tylko w niektórych sieciach oraz pokojach mozna. I To jest ograniczone wezmy mozesz przelac z pokoju a do b z b do c i z a do c:)
- czy tzn ze nie musze sie wszedzie osobno rejestrowac i moge wszedzie leciec na jednym koncie (tak chyba nie jest, bo z moich obserwacji wynika ze tylko mam w tych sieciach pozajmowane nicki i tyle)
Musisz sie rejstrowac od nowa.
- ogolnie wszystkie inne przyczyny i skutki tego ze dany pokerroom jest w danej sieci
tak jak pisałem wyzej , raczej pokerroom jest wyplacalny bo musial zaplacic za mozliwosc korzystania z Danej sieci, to ze wiecej graczy naraz gra, poniewaz sa polaczeni z kilku pokoi to jeden wielkiej sieci:)

Awatar użytkownika
barthek
-#VIP
-#VIP

Postautor: barthek » 08 kwie 2008, 10:34

czyli jest tak jak myslalem ze jest.. siec siecia, a to raczej tylko dostawca oprogramowania bardziej :D

dedoel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dedoel » 08 kwie 2008, 10:43

tak kazdy poker room ma platnosci itp w obrebie wlasnym ale za to kazda taka sama siec ma takie same gry! czyli np w sieci IPOKER bardzo popularnej ty masz konto na CD POKER a twoj kolezka ma konto na TITAN POKER to mozecie sobie zagrac razem na siebie bo sa takie same stoliki

Wróć do „Podstawy pokera”