Sieć ipoker w grach no-limit holdem, SnG heads-up, 6max i full ring wprowadza stoliki, w których gracze będą anonimowi. Każdy przy stole będzie miał taki sam nick, co utrudni selekcję przeciwników. Oponenci nie będą w stanie ujrzeć nicku i avatara, a także żadnych informacji o Tobie jak i za pomocą programów np. Holdem Managera czy Poker Trackera.
Takowe stoliki możecie znaleźć w zakładce " All Tables ". W filtrach ustawcie wyszukiwanie stolików " Anonymous ". Na razie te stoliki są wprowadzone tylko w grach no limit holdem:
Heads up NL20-NL2000
6max NL20-NL2000
Full ring NL20-NL200
Najpopularniejsze Pokerroomy z sieci ipoker:
-Titan Poker
-William Hill
-Poker770
-Everest Poker
-Betfair
-Paddy poker
-Bet365
Edit: Nie na wszystkich tych roomach jest to już wprowadzone .
Jestem również ciekaw co o tym sądzicie ? Czy to krok naprzód, czy może samobój dla sieci Ipoker ?
Sieć Ipoker, tryb "Anonymous" .
- iza_doria
- LEGENDA

Było już coś takiego na Unibecie (nie wiem czy jest nadal). Nie wiem czemu miałoby to być samobójstwo - jest wielu graczy, którzy wolą taką czystą grę bez żadnych programów wspomagających i bez zerkania do sharkscope. gdyby wszystkie stoły na takie zamienili to fakt, że uciekłoby im wielu zawodowców, którzy sobie cenią informację. Ale dopóki są też stoły zwykłe to patrzę na to jak na egzotyczne odmiany pokera - badugi czy coś tam - sama nie gram, ale skoro są ludzie, którzy umieją i chcą to się cieszę że room im to oferuje.
-
tonny
- -#aktywny

Samobój ? Na pewno nie. Zawsze jest to jakaś dodatkowa opcja więc działa na ich korzyść. Nikt nikogo nie będzie zmuszał do udziały w grze na takich zasadach. Pojawia się tylko pytanie na ile to ma sens ? Sam może zagrał bym kilka razy takie coś tylko, żeby sprawdzić jak działa. Na dłuższą metę odpada.
- Samyazza
- -#aktywny

- wiciu-ck
- LEGENDA

-
tonny
- -#aktywny

- mefius
- -#VIP

Na microgaming na cashówkach są właśnie stoły anonymous, jeśli chodzi o sng nigdzie nie znalazłem. I powiem szczerze że ładnie się to u nich rozwinęło, obecnie na mikrostawkach więcej się znajdzie tych stołów niż normalnych. Na pewno jest to plusem dla początkujących graczy którzy nie chcą być rozpoznawani przez regów. Jedno jest pewne - samobój to nie jest
, może tylko zwiększyć popularność sieci