glupota nie zna granic
SET kurvASSO
-
Semien
- -#pretendent

heh jak to się mówi jokerstars. 2 dni temu jak grałem turniej gość mi napisał, że w tym rozdaniu mi odpuści, ale w następnym odbierze mi wszystkie żetony. No i co? 3 rozdania później
vs
i gość seta trafił i mnie wyeliminował. Może nie najlepiej rozegrałem te króle bo mały 3bet 2,5x i gość grający bardzo tight mnie check-reraisował na flopie JT3 rainbow, no ale turniej chyba turbo jak dobrze pamiętam i około 15bb więc po jego check-raise zostało mi kilka bb... no cóż. Ale skąd on wiedział, że następnym razem odbierze mi wszystkie żetony? hehe pewnie ufo mu powiedziało, nie no żart.
vs
i gość seta trafił i mnie wyeliminował. Może nie najlepiej rozegrałem te króle bo mały 3bet 2,5x i gość grający bardzo tight mnie check-reraisował na flopie JT3 rainbow, no ale turniej chyba turbo jak dobrze pamiętam i około 15bb więc po jego check-raise zostało mi kilka bb... no cóż. Ale skąd on wiedział, że następnym razem odbierze mi wszystkie żetony? hehe pewnie ufo mu powiedziało, nie no żart.Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow. Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.