770 osób, 130 zostało, 90 miejsc płatnych, następujące rozdanie:
Seat 1: Kiruken (7,265 in chips)
Seat 2: SWE 1000 (2,738 in chips)
Seat 3: OM_all-in (5,945 in chips)
Seat 4: RomAAmoR (2,937 in chips)
Seat 5: smow11 (9,897 in chips)
Seat 6: Chpogol (5,983 in chips)
Seat 7: KserXes- (4,945 in chips)
Seat 8: AcidDrynker (8,420 in chips)
Seat 9: 900306 (7,275 in chips)
Seat 10: Javielo (6,182 in chips)
ANTES/BLINDS
OM_all-in posts ante (30), RomAAmoR posts ante (30), smow11 posts ante (30), Chpogol posts ante (30), KserXes- posts ante (30), AcidDrynker posts ante (30), 900306 posts ante (30), Javielo posts ante (30), Kiruken posts ante (30), SWE 1000 posts ante (30), OM_all-in posts blind (150), RomAAmoR posts blind (300).
PRE-FLOP
smow11 folds, Chpogol folds, KserXes- folds, AcidDrynker raises to 800, 900306 folds, Javielo folds, Kiruken calls 800, SWE 1000 folds, OM_all-in folds, RomAAmoR folds.
FLOP [board cards: KS,4H,AD ]
AcidDrynker checks, Kiruken checks.
TURN [board cards: KS,4H,AD,8D ]
AcidDrynker bets 750, Kiruken calls 750.
RIVER [board cards: KS,4H,AD,8D,JH ]
AcidDrynker bets 1,850, Kiruken calls 1,850.
SHOWDOWN
AcidDrynker shows [ 4D,4S ]
Kiruken mucks cards [ X,X ] -> odpowiedź później
Dobrze zagrane? Na każdego reraisa odpowiedziałbym all-inem. Uważałem, że mam lepszą rękę, chciałem wyciągnąć najlepsze value. Czy nie za niskie bety na turn i river?
[FR] [Freezeout] [BI 5,5$] Set 444
- drynk
- LEGENDA

[FR] [Freezeout] [BI 5,5$] Set 444
Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 01:09 przez drynk, łącznie zmieniany 1 raz.
- sextasy
- -#aktywny

-
konieczny
- -#VIP

Dlaczego nie betowales na flopie ? Jezeli przeciwnik nie mial asa ew krola to i tak nie wycisniesz z niego za duzo, jezeli natomiast cos mial co trzymalo go w grze to uwazam, ze powinienes "odpalic 3 kulki"
i betowac wyzej na flop/turn zeby dac mu oddsy na sprawdzenie czegos soczystego na riverze.
Moj strzal co do reki przeciwnika: a7
Moj strzal co do reki przeciwnika: a7
-
michalr4
- -#pretendent

- barthek
- -#VIP

na 90% masz najlepsza reke w tym rozdaniu.. bije cie tylko wyzszy set badz QT.. QT ja 100% reraisowal by na river wiec tego nie ma.. jedyne co moze miec i cie bic a nie raisowac twoich zagran to baranie jaja (88), ale to wrzucilem w te 10%.. innych setow raczej nie zlapal bo preflop tlyko dolozyl, a z JJ, KK, AA by raisowal
co do samej gry, tak jak napisal konieczny, koniecznie
stawiasz zaklad o 1/2 do 2/3 puli.. sila twojej reki jest bardzo dobrze ukryta. wyciagniesz zetony tylko od ukladow Ax, Kx. poza tym cbet jest juz na tyle popoluarny ze sprawdzi cie tez dowolny draw.. na turn i river zagrywasz konsekwentnie o 1/2 puli, co przy wczesniejszym biciu na flopie oznacza wieksze zaklady niz te stawiane w twoim wykonaniu.. przeciwnik jak dla mnei ma Ax -> AJ badz AT w najgorszym wypadku..
co do samej gry, tak jak napisal konieczny, koniecznie
- drynk
- LEGENDA

Dzięki za analizy, jakby ktoś chciał jeszcze coś dodać, to niech się nie krempuje
.
Zagrałem check na flopie licząc na jakąś akcję ze strony oponenta z mocnym asem, który zapewne dorzuciłby również do mojego raisa (nie za dużego, żeby nie wywalić go z rozdania). Zwykle sety rozgrywam agresywnie już od flopa, ale uznałem że nie ma się za specjalnie czego obawiać (z racjonalnych rąk, z którymi przegrywałem zostawał gutshot) - flop tęcza, więc zdecydowałem się zagrać slow-playowy check. Turn i river to już próba imitowania "spóźnionego c-beta".
Przeciwnik pokazał KT - nie pamiętam w jakich kolorach, było to dość dawno
.
Zagrałem check na flopie licząc na jakąś akcję ze strony oponenta z mocnym asem, który zapewne dorzuciłby również do mojego raisa (nie za dużego, żeby nie wywalić go z rozdania). Zwykle sety rozgrywam agresywnie już od flopa, ale uznałem że nie ma się za specjalnie czego obawiać (z racjonalnych rąk, z którymi przegrywałem zostawał gutshot) - flop tęcza, więc zdecydowałem się zagrać slow-playowy check. Turn i river to już próba imitowania "spóźnionego c-beta".
Przeciwnik pokazał KT - nie pamiętam w jakich kolorach, było to dość dawno
Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”