Śrubkowy blog

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Srubencja
-#zwykly
-#zwykly

Śrubkowy blog

Postautor: Srubencja » 29 lip 2008, 10:11

Witam wszystkich serdecznie :razz:

Jestem tutaj po raz pierwszy więc zaczne od przedstawienia się :smile:

Jestem kobietą z województwa łódzkiego. Młoda i piękna pasjonatka pokera... :mrgreen:

Około dwa lata temu po raz pierwszy zetknęłam się z holdem'em. Do tej pory gałam mało profesjonalnie (zbyt narwana i mało cierpliwa osoba ze mnie), ale postanowiłam wziąć się za siebie i zdobyć odpowiedniego skill'a. "W końcu" biorę się za lekturę i dokształcanie, oraz pracę nad moimi słabościami - naprawdę jestem mało cierpliwa :???:

to tyle na wprowadzenie :twisted:

EDIT nr1

Może coś więcej o grze...
Grałam na kilku softach do tej pory: everest-brak-polskiej-licencji!, titan, mansion, PokerStars-nielegalny-w-PL!, unibet-brak-polskiej-licencji!. Obecnie gram na pokerstarsie na najniższych stawkach (kompletnie niski bankroll), s'n'g na evereście oraz zaczynam grać na unibecie. Zarejestrowałam się również na CDpoker. Ogólnie rzecz biorąc szukam najlepszego softu dla mnie. No i obczajam poziom gier s'n'g 18-27 osobowych, które bardzo lubię. Może możecie coś polecić???

Zaczynam również uczyć się zarządzać bankrollem, tzn. teorie znam, gorzej z praktyką...
Ostatnio zmieniony 29 lip 2008, 20:38 przez Srubencja, łącznie zmieniany 1 raz.

Srubencja
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Srubencja » 29 lip 2008, 20:36

TILt

Dzisiaj zły dzień, po 1h gry, lekki tilt - przegrane coinflipy, złe decyzje...
ostatnia gra na dziś s'n'g za 1$+0.10$ lajtowo. dostaje 55-> zły humor, emocje daje all'in pre flop... jeden call i co następuje...

Obrazek

i tak cały dzień...

w ogóle to niby wiem że jak tilcik zagląda mi w oczy, albo powinnam zrobić przerwę ochłonąć, albo przestać grać, albo po prostu nauczyć się panować nad tym. niestety póki co ciężko mi to przychodzi...

ps. nie umiem pisać blogów, ale mam nadzieje że się rozkręce :-)

Awatar użytkownika
maximus86
-#VIP
-#VIP

Postautor: maximus86 » 29 lip 2008, 21:43

no i kolejna kobieta na naszym forum i bardzo dobrze ;) życzę wysokich wygranych i ulepszania swoich umiejętności ;)

Malv20
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Malv20 » 30 lip 2008, 07:36

hmm sprawdziłem cie na sharckscope i wiedze że masz roi 300% na everest-brak-polskiej-licencji! heheh o takim to nawet prosi mogą sobie tylko pomarzyć ale to chyba jakiś błąd tam jest. Ja gram głównie sng to coś ci doradze. Bo grasz na limitach 1.1$ a jaki masz bankroll?? Na tych stawkach przy dobrej grze wydaje mi się że 20 bi wystarczy Czyli najlepiej przydałoby się z 22$ ale wiem że na everest-brak-polskiej-licencji! masz tez niższe stawki. Poza tym plusem jest że blindy zmieniają się co 10 minut a na innych softach masz krótsze. A jeśłi chodzi o turnieje sng MTT to chyba z twoich softów najlepszy będzie titan.
POzdrawiam

Srubencja
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Srubencja » 30 lip 2008, 21:53

Polish freeroll na evereście zakończony porażką, ale osobistym sukcesem. W końcu zagrałam cierpliwie i nie jak narwaniec.
41 miejsce zajęte - przegrałam coinflipa AK (moje) vs. 66 , szóstki się utrzymały. zostało mi tylko na ante i też się nie zwróciło.

Widze że pare punktów z "listy" powoli ogarniam. Teraz trza popracowć nad dobrą grą ;] i będzie coraz lepiej [mam nadzieje]

EDIT.
Dziś ringi live.
Jestem z siebie bardzo zadowolona, grałam naprawdę wytrwale i cierpliwie, co zaowocowało podwojeniem buyin'a. Oby tak dalej.
PS. Muszę w końcu zacząć jakieś poważniejsze rozkminki pisać... Nauczę się spoko, nigdy nie byłam dobra z prac pisemnych, ale dam rade ;p Jakoś...
Ostatnio zmieniony 31 lip 2008, 22:42 przez Srubencja, łącznie zmieniany 1 raz.

olczykandre
-#VIP
-#VIP

Postautor: olczykandre » 30 lip 2008, 21:55

no cóż... coin flipy są ciężkie ale niestety nie da się ich czasami uniknąć i trzeba miec trochę szczęscia :) nastepnym razem będzie lepiej! pozdrawiam

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”