[NL][freeroll][FR]rozdanie z turnieju forumowego na i4

Analizy rozdań z turniejów wielostolikowych MTT poker online. Zarówno full ring poker online jak i mniej popularnych short handed poker online.
$Marco$
-#aktywny
-#aktywny

[NL][freeroll][FR]rozdanie z turnieju forumowego na i4

Postautor: $Marco$ » 08 sty 2009, 19:07

nie pamietam stackow poszczegolnych osob ale to jest nieistotne,wszyscy mieli mniej wiecej po tyle samo czyli ok 2k bo sytuacja wydarzyla sie po 7 minutach od poczatku turnieju i jak do tej pory bylo bez szalenstw. nie wszedlem przedtem do zadnego rozdania,ciagle fold bo karta nie szla...to zaczynamy:
blindy 10/25
na midle position dostaje KK
UTG robi rise do 90
pas
ja robie rerise do 375 czyli duzy rise
reszta pasuje i tylko UTG sprawdza
flop J Q 8
UTG robi rise nieco ponad 500 a ja wchodze allin
przeciwnik mnie sprawdza i pokazuje AJ
turn:Q
river:J

prosze o indywidualne opinie dotyczace tego rozdania,jestem ciekawy co inni o tym sadza.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 19:46 przez $Marco$, łącznie zmieniany 1 raz.

Maciejjas
-#VIP
-#VIP

Postautor: Maciejjas » 08 sty 2009, 19:35

Nie bylo to madre zagranie ze strony twojego rywala ale musisz wziasc pod uwage ze to freeroll

$Marco$
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: $Marco$ » 08 sty 2009, 20:32

to jest standardowe zagranie tego gracza;D pod uwagę to biorę dlatego zupełnie się tym nie przejąłem. Martwi mnie jedynie to, że ostatnio duuużo częściej w tego typu sytuacjach przegrywam niż wygrywam:/

miczukow
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: miczukow » 09 sty 2009, 09:44

Hmm a skad wiesz, ze to jest moje standardowe zagranie?? Fakt zagralem bardzo zle i jak to czesto bywa w pokerze zle zagranie zostalo nagrodzone. Tego dnia zlamalem 3 albo 4 razy KK akurat, nastepnego odpadlem z sita KK Vs AK :mrgreen:

Złe zagranie, ale nie ma co tego rozpamiętywać i w dwoch tematach pisać jaki to miczukow fish jest itp. Sorki za to, wiecej sie nie powtorzy. Czasem tak ciagnie zeby sprawdzic czy sie dobrze odczytalo przeciwnika :mrgreen:

Edit:
Wczoraj na paradise-brak-polskiej-licencji! mialem podobnego BadBeata AK Vs ATs flop cos xAx jedno serce i po raisie 47enioNa daje allin, on sprawdza i runner runner flush. Peszek :mrgreen: a Eniona dalej lubie i nie mam żalu :dajpiwo:

$Marco$
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: $Marco$ » 09 sty 2009, 13:17

nie napisałem w tym temacie jaki to miczukow jest słabym graczem bo twojego nicku tu nie było tylko wrzuciłem tutaj to rozdanie z myślą,że ktoś to oceni i wyrazi swoje zdanie bo jakoś w temacie turniei forumowych i4 nikt się do tego nie kwapił.

miczukow
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: miczukow » 09 sty 2009, 15:06

Spoczko, no hard feelings. Ale co tu oceniać chcesz?? Bad beat i tyle..

jusin
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: jusin » 09 sty 2009, 17:51

no właśnie niestety taka jest para na ręku nawet z KK się przegrywa... miał dość spore szanse mogło mu dojsc cos innego do strita koloru albo para asów i by z tobą wygrał doszedł J i przegrałeś

Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”