nie pamietam stackow poszczegolnych osob ale to jest nieistotne,wszyscy mieli mniej wiecej po tyle samo czyli ok 2k bo sytuacja wydarzyla sie po 7 minutach od poczatku turnieju i jak do tej pory bylo bez szalenstw. nie wszedlem przedtem do zadnego rozdania,ciagle fold bo karta nie szla...to zaczynamy:
blindy 10/25
na midle position dostaje KK
UTG robi rise do 90
pas
ja robie rerise do 375 czyli duzy rise
reszta pasuje i tylko UTG sprawdza
flop J Q 8
UTG robi rise nieco ponad 500 a ja wchodze allin
przeciwnik mnie sprawdza i pokazuje AJ
turn:Q
river:J
prosze o indywidualne opinie dotyczace tego rozdania,jestem ciekawy co inni o tym sadza.
[NL][freeroll][FR]rozdanie z turnieju forumowego na i4
-
$Marco$
- -#aktywny

[NL][freeroll][FR]rozdanie z turnieju forumowego na i4
Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 19:46 przez $Marco$, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Maciejjas
- -#VIP

-
$Marco$
- -#aktywny

-
miczukow
- -#pretendent

Hmm a skad wiesz, ze to jest moje standardowe zagranie?? Fakt zagralem bardzo zle i jak to czesto bywa w pokerze zle zagranie zostalo nagrodzone. Tego dnia zlamalem 3 albo 4 razy KK akurat, nastepnego odpadlem z sita KK Vs AK
Złe zagranie, ale nie ma co tego rozpamiętywać i w dwoch tematach pisać jaki to miczukow fish jest itp. Sorki za to, wiecej sie nie powtorzy. Czasem tak ciagnie zeby sprawdzic czy sie dobrze odczytalo przeciwnika
Edit:
Wczoraj na paradise-brak-polskiej-licencji! mialem podobnego BadBeata AK Vs ATs flop cos xAx jedno serce i po raisie 47enioNa daje allin, on sprawdza i runner runner flush. Peszek
a Eniona dalej lubie i nie mam żalu 
Złe zagranie, ale nie ma co tego rozpamiętywać i w dwoch tematach pisać jaki to miczukow fish jest itp. Sorki za to, wiecej sie nie powtorzy. Czasem tak ciagnie zeby sprawdzic czy sie dobrze odczytalo przeciwnika
Edit:
Wczoraj na paradise-brak-polskiej-licencji! mialem podobnego BadBeata AK Vs ATs flop cos xAx jedno serce i po raisie 47enioNa daje allin, on sprawdza i runner runner flush. Peszek

-
$Marco$
- -#aktywny

-
miczukow
- -#pretendent

-
jusin
- -#zwykly

Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”