Roczna subskrypcja na pokerprolabs.
-
luki1118
- -#VIP

Roczna subskrypcja na pokerprolabs.
Szukam kilka osób które chciałby się zrzucić na roczną subskrypcję na pokerprolabs. Można by założyć specjalne pokerkingsowe konto. Myślę że 600 wyszukiwań dziennie dla kilku osób będzie wystarczające wówczas koszy wynosi 89usd.
- knoperss
- LEGENDA

-
luki1118
- -#VIP

Chyba tak jak było. Domyślnie częściowo zablokowane. Trzeba odblokować tak samo jak na sharku.
Dodam tylko, że zaszły fajne zmiany na stronie. Po wyszukaniu jakiegoś gracza w summary profile doszły nowe zakładki wg roku i overall. Do tego widać wszystkie gry a nie tylko ostatnich 500 lub 100 jeśli nie jest się zalogowanym. Dodatkowo w summary profile widać statystyki gracza.
Dodam tylko, że zaszły fajne zmiany na stronie. Po wyszukaniu jakiegoś gracza w summary profile doszły nowe zakładki wg roku i overall. Do tego widać wszystkie gry a nie tylko ostatnich 500 lub 100 jeśli nie jest się zalogowanym. Dodatkowo w summary profile widać statystyki gracza.
- knoperss
- LEGENDA

-
luki1118
- -#VIP

Tak roczna tyle wynosi. Jeśli znalazły by się jeszcze z 1-2 os. to koszt wyniósłby 22,25 lub 29,33.
Dodatkowo jeśli założylibyśmy nowe konto z polecenia to dostajemy dodatkowo 25% wpłaty które możemy wydać na następne subskrypcje czyli kolejna roczna subskrypcja byłaby już o te 25% tańsza.
Ja też czasami sprawdzam sobie przeciwników albo odfiltrowuje swoje wyniki aby zobaczyć jak mi idzie na poszczególnych stawkach jednak nie jest mi to niezbędne dlatego szkoda mi uszczuplać bankroll niepotrzebnie. Jednak jak to się rozłoży na kilku graczy to koszt nie jest za wysoki więc można zaszaleć
Dodatkowo jeśli założylibyśmy nowe konto z polecenia to dostajemy dodatkowo 25% wpłaty które możemy wydać na następne subskrypcje czyli kolejna roczna subskrypcja byłaby już o te 25% tańsza.
Ja też czasami sprawdzam sobie przeciwników albo odfiltrowuje swoje wyniki aby zobaczyć jak mi idzie na poszczególnych stawkach jednak nie jest mi to niezbędne dlatego szkoda mi uszczuplać bankroll niepotrzebnie. Jednak jak to się rozłoży na kilku graczy to koszt nie jest za wysoki więc można zaszaleć
- knoperss
- LEGENDA

-
luki1118
- -#VIP

Nie orientuje się jakie pokerroomy można znaleźć na prolabs. Najlepiej niech każdy zainteresowany sprawdzi czy jest pokerroom na którym gra.
Jakby się znalazła większa ilość osób np. ok. 10 to można wykupić droższą subskrypcje za 149 z 5000 wyszukiwań dziennie i jeszcze jakimiś dodatkami które nie wiem do czego służą.
W każdym razie fajnie by było jakby się znalazły te min 3 os. wtedy można by się zastanowić jaką subskrypcje wybrać.
Swoją drogą mam nadzieję że nie będzie z tym żadnych problemów jeśli z jednego konta będzie korzystało kilka osób.
Jakby się znalazła większa ilość osób np. ok. 10 to można wykupić droższą subskrypcje za 149 z 5000 wyszukiwań dziennie i jeszcze jakimiś dodatkami które nie wiem do czego służą.
W każdym razie fajnie by było jakby się znalazły te min 3 os. wtedy można by się zastanowić jaką subskrypcje wybrać.
Swoją drogą mam nadzieję że nie będzie z tym żadnych problemów jeśli z jednego konta będzie korzystało kilka osób.
- knoperss
- LEGENDA

- knoperss
- LEGENDA

- buba78
- -#VIP

-
luki1118
- -#VIP

-
kato26
- -#zwykly

-
wincent
- -#zwykly

knoperss pisze:no ale ja 20 to chyba max dziennie będę robić no ale na 10 osób to 15$ to nie majątek
Do 15 dziennie jest darmowych jak założy się konto na ich stronie. (tylko z podstawowymi statystykami oczywiście)
Przy czym miałem TS+600 wyszukiwań przez miesiąc i imho grając na p* jedyne co było przydatne to liczba turków rozegranych. A tak to zielone i czerwone słupki bo p* 99% osób blokuje domyślnie.
Lepszy jest sharkscope...