Railing

Jesteś trenerem, szukasz trenera? Poszukujesz stackingu, oferujesz stacking? To jest dział dla Ciebie!
luki1118
-#VIP
-#VIP

Railing

Postautor: luki1118 » 24 cze 2013, 17:40

Jako że nie mogę wystawić oferty na konkurencyjnym forum, zwracam się po raz kolejny tutaj. Mam nadzieję że ta oferta wzbudzi większe zainteresowanie.

Oferta dotyczy SNG turbo z BI 3,3/5,5$ na platformie sportingbet-brak-polskiej-licencji!. Ofertę wystawiam ponieważ wtopiłem 30$ +10$ w kasynie które tam wpłaciłem. Zleciłem już wypłatę z roomu na którym obecnie grinduję sity jednak zanim kasa znajdzie się na moim koncie MB może minąć tydzień a nie chce tyle czekać ze względu na 40% RB przez najbliższe 60dni.

Roll jaki jest mi potrzebny to 150$ (wpłata wyłącznie przez MB)

Cegły min. 20% - 30$

Profit dzielony w stosunku 50/50

W przypadku ujemnego bilansu stackingu rakeback pokrywa straty.

Railing będzie prowadzony w tym wątku.

Moje wyniki z bieżącego roku (ok. 3k gier to sity 5-6 max turbo)

Obrazek

Oferta ważna maksymalnie do jutra. Jednak chętnie rozpocząłbym już dziś.

Serdecznie zachęcam do wzięcia udziału ponieważ jest moim zdaniem sporo value przy niewielkim ryzyku.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2013, 16:49 przez luki1118, łącznie zmieniany 5 razy.

luki1118
-#VIP
-#VIP

Postautor: luki1118 » 25 cze 2013, 13:27

Oferta sprzedana użytkownikowi z poza forum mimo to railing zostanie przeprowadzony w tym wątku.

300 sng START!
Ostatnio zmieniony 26 cze 2013, 16:50 przez luki1118, łącznie zmieniany 2 razy.

luki1118
-#VIP
-#VIP

Postautor: luki1118 » 25 cze 2013, 14:51

Pierwsza sesja i zaczynam od mega runnu to co wczoraj nie wchodziło dzisiaj zostało zwrócone z nawiązką.

Obrazek

Profit: 42,1$

19/300

Czy on jest botem?

http://www.sharkscope.com/#Player-Stati ... vovacookie

Prawie 20k sitów rozegrane w tym roku 7k i jest w okolicach BE
Ostatnio zmieniony 26 cze 2013, 16:50 przez luki1118, łącznie zmieniany 1 raz.

walmaszka
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: walmaszka » 26 cze 2013, 16:22

a co się stało?

luki1118
-#VIP
-#VIP

Postautor: luki1118 » 27 cze 2013, 00:01

Zrezygnowałem z railingu ze względu na brak zainteresowania tym wątkiem. Do tego żaden z inwestorów nie jest z tego forum więc uznałem go za zbędny stąd te edycja więc nadal proszę o usunięcie.

Awatar użytkownika
wiciu-ck
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: wiciu-ck » 27 cze 2013, 02:07

Poproś o zamknięcie, a nie kasowanie ;)
Taki temat bardzo przyda się ewentualnym kolejnym Twoim inwestorom... na + lub - :)
To zależy tylko od Ciebie.

Chcesz wyglądać na + pisz dalej... następnym razem podejrzewam dostaniesz ofertę lub kilka...
Chcesz wyglądać na - poproś o usunięcie tematu.

IMHO admini nie powinni tego usuwać, niech zostanie dla potomnych i innych z google.
Ewentualnie zamknąć i tyle, skoro nie chcesz tu dyskusji, bo obraziłeś się że nikt cię nie docenił lub z innych powodów.

walmaszka
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: walmaszka » 27 cze 2013, 09:59

luki1118 pisze:Zrezygnowałem z railingu ze względu na brak zainteresowania tym wątkiem. Do tego żaden z inwestorów nie jest z tego forum więc uznałem go za zbędny stąd te edycja więc nadal proszę o usunięcie.

zainteresowanie wątkiem było, ponad 200 wyświetleń, a że nikt teraz nie zainwestował to się nie obrażaj, poprowadził byś do końca temat w przyszłości byś miał łatwiej kogoś zaangażować w interes, a tak wygląda to, że znowu wtopiłeś coś w kasynie

luki1118
-#VIP
-#VIP

Postautor: luki1118 » 27 cze 2013, 11:51

wiciu-ck pisze:Poproś o zamknięcie, a nie kasowanie ;)
Taki temat bardzo przyda się ewentualnym kolejnym Twoim inwestorom... na + lub - :)
To zależy tylko od Ciebie.

Chcesz wyglądać na + pisz dalej... następnym razem podejrzewam dostaniesz ofertę lub kilka...
Chcesz wyglądać na - poproś o usunięcie tematu.

IMHO admini nie powinni tego usuwać, niech zostanie dla potomnych i innych z google.
Ewentualnie zamknąć i tyle, skoro nie chcesz tu dyskusji, bo obraziłeś się że nikt cię nie docenił lub z innych powodów.

Bez urazy ale na tym forum "sprzedają się" głównie freerolle.

walmaszka pisze:zainteresowanie wątkiem było, ponad 200 wyświetleń, a że nikt teraz nie zainwestował to się nie obrażaj, poprowadził byś do końca temat w przyszłości byś miał łatwiej kogoś zaangażować w interes, a tak wygląda to, że znowu wtopiłeś coś w kasynie

Interpretacja dowolna. Nie muszę nikomu nic udowadniać.

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 27 cze 2013, 13:01

luki1118 pisze:Jako że nie mogę wystawić oferty na konkurencyjnym forum, zwracam się po raz kolejny tutaj.

Wstęp bardzo zachęcający ;)

luki1118 pisze:Interpretacja dowolna. Nie muszę nikomu nic udowadniać.

Pewnie, że nie musisz. Miałeś rangę i ją utraciłeś bardzo szybko. Wyskakujesz co jakiś czas z wpisem jak miałeś fart i równie szybko znikasz.

luki1118 pisze:Oferta ważna maksymalnie do jutra

Wystawiając ofertę warto dać czas do namysłu potencjalnym inwestorom, tym bardziej, że już jeden tylko na chwilę chciał pożyczyć kilkaset $$$

walmaszka
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: walmaszka » 27 cze 2013, 15:15

ostatnio spędzasz dużo czasu na tym forum...gfg, vcbv :nie:

Wróć do „Stacking/Coaching”