Analizy rozdań poker teksas z gier sit'n go wielostołowych (18, 30, 45, 90, 180 osobowe itp.).
-
Haisenberg
- -#blogermiesiaca

Postautor: Haisenberg » 21 cze 2014, 14:57
PokerStars-nielegalny-w-PL! No-Limit Hold'em, 0.25 Tournament, 25/50 Blinds (8 handed) - PokerStars-nielegalny-w-PL! Converter Tool from
http://www.flopturnriver.com
UTG+1 (t1,325)
MP1 (t1,863)
MP2 (t795)
CO (t7,855)
Button (t1,625)
SB (t1,642)
Hero (BB) (t1,485)
UTG (t820)
Hero's M: 19.80
Preflop: Hero is BB with Q

, 10
2 folds, MP1 calls t50, MP2 calls t50, CO calls t50,
2 folds, Hero checks
Flop: (t225) 8

, J

, Q
(4 players)
Hero bets t150, MP1 calls t150, MP2 calls t150,
1 fold
Turn: (t675) 7
(3 players)
Hero checks,
MP1 bets t1,663 (All-In),
1 fold,
Hero ?
Ponieważ byłem na BB wszedłem w dość trudny dla mnie spot. Zagrałem bet dlatego żeby przede wszystkim zmniejszyć ilość rywali. Po turnie zagrałem check żeby zobaczyć co się wydarzy ale AI się nie spodziewałem. Powinienem sprawdzić czy raczej fold? Podejrzewałem że blefuje, bo gdyby miał 9T to raczej już po flopie grałby lub niewielki raises więc według mnie albo blefował, albo drawował, ale obawy miałem przed sprawdzeniem. Dodam że to turniej SNG45 z wpisowym 0.25$ prędkość normalna.
-
Dawid84
- LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 12 mar 2015, 01:12
Początkowe fazy mają to do siebie, że rywale często wchodzą do gry z connectorami. Wg mnie on nie ma tutaj strita a szybciej obstawiłbym go na jakieś 2 pary a push to próba bronienia swojego układu przed ryzykiem pojawienia się kolejnej karty dającej strita.
On tego strita nie posiada, bo jak słusznie zauważyłeś wyciągałby z niego value na turnie a nie wypychał słabsze układy z gry. Ja tutaj folduję i ze stakiem na poziomie 24 BB szukam łatwiejszych spotów.
Wróć do „Sit'n Go multitable”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.