Witam.
Co sądzicie o tym rozdaniu. Stawki nie małe a tu takie zagranie albo ja coś źle zrobiłem.
[FR] [NL100] QQ
-
jacek11235
- -#pretendent

[FR] [NL100] QQ
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 16:20 przez jacek11235, łącznie zmieniany 1 raz.
- Panterek
- -#aktywny

Jeden, bardzo zasadniczy błąd. Powinieneś był przebić przed flopem. QQ jak najbardziej się do tego nadaje, przebicie do 8-10 i przy tym flopie insta all-in. Tylko sprawdzając zaprosiłeś do gry obydwa blindy, BB zdecydował się skorzystać, efekt sam znasz. W zasadzie mógłbyś nawet myśleć o all-in preflop, co chyba byłoby nawet rozsądniejsze, zwłaszcza że grasz SSS. Nawet gdybyś zebrał tylko blindy, i tak byłbyś sporo do przodu.
- tomziolo
- -#aktywny

-
mothman
- -#pretendent

Myślę, że po prostu trafiłeś na psychopatę, którem dopisało szczęście. Jego call na flopie był co najmniej mało przemyślany. Pech chciał, że udało mu się dobrać do set'a.
Co do Twoich błędów, to faktycznie można było ostrzej pre-flop, ale w przypadku przeciwnika takiego jak ten na BB chyba i tak nic by to nie dało.
Co do Twoich błędów, to faktycznie można było ostrzej pre-flop, ale w przypadku przeciwnika takiego jak ten na BB chyba i tak nic by to nie dało.
- tomziolo
- -#aktywny

mothman pisze:Co do Twoich błędów, to faktycznie można było ostrzej pre-flop, ale w przypadku przeciwnika takiego jak ten na BB chyba i tak nic by to nie dało.
Dokladnie tak, wedlug mnie nawet allin by go nie wystraszyl, bo mial mega rakiete w reku w jego mniemaniu oczywiscie. Pocieszajace ze i na takich stawkach siedza takie donki, bo takie zagranie na 0,05/0,10 napewno by mnie nie zdziwilo.
A co zrobiles dalej wkupiles sie i ogoliles go czy spasowales, obserwowales jak mu szlo dalej?
- Panterek
- -#aktywny

- Oziris
- -#VIP