Nie mam niestety historii ręki, bo po zakończenia uczestnictwa w turnieju everst nie pozwala na zobaczenie historii a szukanie tego w folderze z historią jest makabryczne. Opiszę jednak je:
turniej na everest-brak-polskiej-licencji! freeroll 2,4k graczy. Ja jestem na mp dostałem na ręke QQ, gość przedemną mały raise, ja reraise 3x jego+blindy o 340. Kuchetoepich na CO wchodzi allin za 9,5k, ja miałem wtedy 4,5k, pierwszy raiser 1,7k-on wchodzi. Ja teraz myślę, gość na CO kilka rozddań wcześniej wchodził all in z shitem i wygrał ze mną farcąc niesamowicie, dobrał fulla ale naprawdę to graniczyło z cudem. zawsze jak wchodził miał najwyżej Ax i mniejwięcej na to go obstawiałem. Call. Ja mam QQ, CO ma KJs, ep ma byle co. Flop: As, 8s, 5h. Turn: Ad River: 2s. I cieć wygrał z flushem. Czy mój call jego AI był poprawny? Nie chce mi się wierzyć, że taki frajer wygrywa każdy z coin flipów jaki miał i rozdania ze mną tego typu.
[NL][FR][FREEROLL]QQ vs donk
-
Primerinho
- -#pretendent

[NL][FR][FREEROLL]QQ vs donk
Ostatnio zmieniony 27 cze 2010, 21:31 przez Primerinho, łącznie zmieniany 1 raz.
- knoperss
- LEGENDA

sprawdź tutaj : http://www.pokerkings.pl/zanim-zglosisz ... t13686.htm
----
EDIT BY MARTINI
dokladnie knopers... nawet nie wiem jak to ogarnac, zeby bylo czytelnie, a probowalem... temat jak do kosza...
kolego popraw troche opis rozdania
----
EDIT BY MARTINI
dokladnie knopers... nawet nie wiem jak to ogarnac, zeby bylo czytelnie, a probowalem... temat jak do kosza...
kolego popraw troche opis rozdania
Ostatnio zmieniony 27 cze 2010, 21:39 przez knoperss, łącznie zmieniany 2 razy.
- dadzio10
- -#VIP

-
masaker
- -#VIP

Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”