Pytanie o mozliwosc zalozenia wlasnego konkursu

Wszystkie uwagi na temat forum i pracy moderatorów. Coś potrzebujesz, coś Ci nie odpowiada? To jest miejsce by przekazać swoje uwagi.
Awatar użytkownika
kafar
-#pretendent
-#pretendent

Pytanie o mozliwosc zalozenia wlasnego konkursu

Postautor: kafar » 30 cze 2008, 20:24

Jak w temacie, nie zebym chcial sie wkupic w laski, ale po prostu nie mam o zrobic z tymi pieniedzmi, moze komus kto wygra przyda sie, np do dolozenia do wlasnego depozytu.
Co do zasad konkursu, mogliby w nim wziac udzial wszyscy uzytkownicy forum, bez wyjatkow. czas trwania konkursu powiedzmy tydzien. w ciagu tego tygodnia 4 dni bylyby przeznaczone na przesylanie screenow(o czym nizej), a 3 dni na glosowanie.
uczestnicy, jesli oczywiscie by chcieli, wrzucaliby w temacie screeny swoich najlepszych rozdan. gdy zakonczylby sie ten etap konkursu rozpoczeloby sie glosowanie, ktory najbardziej sie wam podoba(sposob podliczania: nie wiem, ankieta, pw do mnie lub ktoregos moda). zwycieza ten user, na ktorego padnie najwiecej glosow. jesli modzi sie zgadzaja na zalozenie tego tematu, prosze mi jeszcze powiedziec w jakim dziale ewentualnie moge go zalozyc.
dzieki za uwage
Ostatnio zmieniony 03 lip 2008, 16:54 przez kafar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 30 cze 2008, 20:43

kafar, nie ma możliwosci by osoby które są tu nowe i których nikt nie zna robily swoje konkursy. Sorry, ale Ty na razie jestes jeszcze niewiarygodny.

Awatar użytkownika
kafar
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: kafar » 01 lip 2008, 18:20

no ale w jakim sense niewiarygodny, wychodze z inicjatywa, i co, niby nie zaplacilbym zwyciezcy? nie wiem dlaczego ale taki "zart" by mnie nie bawil. moge nawet przelac od razu kase na mb komukolwiek z modow zeby sie uwiarygodnic.

Strimer
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Strimer » 01 lip 2008, 22:35

Jestem za tym aby dać mu szanse. Człowiek wychodzi z całkiem fajnym pomysłem który sprawdził się na innym forum, zresztą bardzo popularnym. Z tym ze tam tai konkurs organizowany jest regualrnie i dotyczy tylko forumowych turniejów. jeśli kafar przelałby nagrodę do któregoś z adminów z góry oraz wziął organizację w swoje ręce nie widzę żadnych przeciwskazań glory. Nie jestem tu żadną szychą tylko zwykłym userem, ale taka jest moja opinia i w 100 % popieram ten pomysl :)

Awatar użytkownika
kafar
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: kafar » 02 lip 2008, 23:13

nie wiem niestety o jakim forum mowisz;) zreszta to nie jest zbyt wazne po prostu taki pomysl wpadl mi do glowy i tyle. a ze daje cos za darmo to od razu zaczynaja sie podejrzenia, jak to w Polsce czesto bywa. gwarantuje ze zadnych kruczkow nie ma, nie mam 15 ani 18 lat zeby sie kompromitowac na wstepie.
a niewiarygodny, to ja moge byc w pozytywnym sensie, czyt: wybijajacy sie wsrod tlumu ;]

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 03 lip 2008, 14:03

Nie chodzi o to, że dajesz coś za darmo, ale że jesteś tu nowy i nikt Cię nie zna.

Decyzja podjęta.

Wróć do „Książka życzeń i zażaleń”