PT4 - 25$
Re: PT4 - 25$
Pt 4 w sieci dostępny jest za darmo. 

knoperss pisze:Pt 4 w sieci dostępny jest za darmo.
Tak jak większość programów , czyli uważasz ze mam oryginalną licencje oddać za darmo , bo można cofać triala (ale i tak nie mamy dostępu to wszystkich opcji programu ) bądz też jakieś ruskie cracki

Dla początkującego na pewno EV+ jest codzienne crackowanie niż kupno programu którego nie do końca od poczatku zrozumie. BTW. Juz jedna znajoma osoba kupiła od no name i ani kasy ani trackera 
A i jakie opcje ma twoja wersja small stałe co niema zcrackowana??

A i jakie opcje ma twoja wersja small stałe co niema zcrackowana??
Dla mnie nie jest problem wystawić na allegro , na siłe nie muszę sprzedać , zcrackowana ma te same mówię o trailu którego można cofać.
To czego w takim razie trial niema?? Z tego co słyszałem to ma wszystko dostępne.
Na strategii nikt niechce kupić?? Widzę ze tam jesteś aktywny wiec łatwiej znajdziesz chętnego na zakup trackera.
Na strategii nikt niechce kupić?? Widzę ze tam jesteś aktywny wiec łatwiej znajdziesz chętnego na zakup trackera.
Wiem że nie mogłem wgrać ważnych statystyk z strony PT, na strategii tak tematy są usuwane a tu nie , może i było by łatwiej ale tak jak mówię na siłę tego sprzedać nie muszę 

Są usuwane i tu też powinny być, bo odsprzedawanie licencji jest nielegalne.
Po za tym np. przy Holdem Managerze w każdym momencie można zresetować komputery, hasła i odzyskać sprzedaną licencję.
Po za tym np. przy Holdem Managerze w każdym momencie można zresetować komputery, hasła i odzyskać sprzedaną licencję.
Wróć do „Książki i programy pokerowe”