Przypadkowy blog

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 24 maja 2008, 12:07

Niezly motyw z turnieju. Koles dal all-in przede mna, wykonywal zagranie jako pierwszy i przewidywalismy jaka reke ma, wszyscy sfoldowali ale pokazal :D Blisko bylem, a inny koles trafil :)

manafluid88: propably 10,10
mariusszz26: 99
manafluid88: smth like that
apropos: beats 72
Dealer: seanmaher shows
9h 9d

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 27 maja 2008, 19:01

Kase z expekta wyplacam i przenosimy sie do LuckyAce,a czesc idzie na Roland Garrosa. Na expekcie uzbieralo sie troche FPP, a wlasnie dostalem maila zeby zamienic je na $30,000 Tournament Token, wiec o to sie teraz postaram.

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 31 maja 2008, 19:43

Turniej forumowy tuz tuz wiec wplacilem na LuckyAce. Zagralem w 1000 GTD zajalem 3 miejsce, szkoda moglo byc lepiej. Przy stoliku spotkalem gracza z naszego forum barthka. Tak sie stalo ze doszlo miedzy nami do starcia, barthek dal raisa 120 ja all in z 1k chipsow z 8,8 po bad beacie K,K nie pamietam z czym przegralo. Na flopie 8, jeszcze bylo zagrozenie kolorem ale sie jakos udalo. Pozniej kolejne 2 rece i mialem 8tys chipsow. Na FT popelnilem jeden blad i spadlem z lidera na 4 miejsce. Udalo sie ostatecznie skonczyc turniej na pudle :trophy:
Obrazek

Oby jutro bylo lepiej w Naszym turku :D

Awatar użytkownika
barthek
-#VIP
-#VIP

Postautor: barthek » 01 cze 2008, 00:04

po pierwsze dziekuje za poprawne odmienienie mojego nicka w celowniku liczby pojedynczej :D barthka jest ok! strasznie nie cierpie formy bartheka, z ktora gdzieniegdzie sie spotykam :) ale to taki maly off..

co do twojego bad beata KK to przegrales z Kx, gdzie K to byl pik i wyszedl flush z pikow! akuratnie mnie przerzucilo i jeszcze to widzialem..

co do naszej potyczki to nic strasznego sie nie stalo, aczkolwiek wiedzialem ze sie laduje w coin flipa ;/ pozniej nawet sie odkulem i stalem nawet lepiej niz przed starciem z toba, ale pechowa potyczka z kolesiem, ktory mial o 1 wyzszego kickera mnie prawie wyzerowala ;/

to nie byl moj turniej..

tobie gratuluje wygranej - juz sporawa..

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 01 cze 2008, 08:12

Noi ale moglo byc lepiej. Na FT dosyc szybko sie ludzie posypali i zostalo nas 6. Potem na to zeby ktos odpadl trzeba bylo poczekac troche dluzej, bo wiadomo od top 5 placa. Ale sie udalo, przeczekalem az do top3 chociaz nie gralem az tak pasywnie. Po jakims czasie chcialem ukrasc sb i bb, okazja byla niezla bo mialem A,5 wiadomo kicker slaby. Dalem all-in i koles scallowal z A,9 tak zakonczylem turniej.

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 01 cze 2008, 12:15

Wszedlem dzisiaj na ring games. Na stawki 0,5 /1 siedzial koles z 10$. Ogralem pierwszy jego buy-in. Doszlo to takiego zagrania, dalem re-raise jak widac on dal all in a ja nie ten przycisk nasicnalem i sfoldowalem. Bylem wqrzony, bo on nie mial nic w tym rozdaniu.
Obrazek

Pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo. Ale koles slabo gral, ogralem go na rugi buy-in,za trzecim razem wszedl juz nie z 10$ ale z 18$ i tez go ogralem ;P Wiec z tej sesji +35$ ale uwazajcie z tym softem te przyciski sa zle ulozone.

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 01 cze 2008, 13:26

Zgadzam sie co do softu luckyace, ale mi sie bardziej nie fold, lecz all in, ktorego spoczaktu nacisnalem jakies 3x :/ 2x na szczescie byl fold, ale raz sporo wtopilem, bo bylo juz to po riverze, a ja mialem middle paira tylko :/ wiec wtopilem.

No i gratuluje ladnego 3 miejsca w turnieju 1.2k, ile osob bylo?

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 01 cze 2008, 13:39

Tosiak pisze:

Dzieki. O ile dobrze pamietam graczy bylo cos kolo 60, wogle patrze ze malo osob gra tutaj te Guaranteed, ale w wiekszosci i tak jest okreslone minimum.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2008, 15:49 przez eeleel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
barthek
-#VIP
-#VIP

Postautor: barthek » 01 cze 2008, 13:41

Tosiak pisze:Zgadzam sie co do softu luckyace, ale mi sie bardziej nie fold, lecz all in, ktorego spoczaktu nacisnalem jakies 3x :/ 2x na szczescie byl fold, ale raz sporo wtopilem, bo bylo juz to po riverze, a ja mialem middle paira tylko :/ wiec wtopilem.

60? nie duzo w kazdym badz razie.. ale jestem na siebie zly ze wzialem w nim udzial - w nocy byl turek 4k guarantee za taki sam buy in ($20) i byl to rowniez freezout..

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 01 cze 2008, 15:47

No ja znowu wzialem udzial w takim 20$ wpisowym tym razem 1k GTD tym razem gralo 82 osoby. Obszerniejsza relacje zdam po zakonczeniu turnieju.

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 01 cze 2008, 16:18

Znowu pudlo i znowu 3 miejsce, przegrywam Threeofkind vs straight ktory dochodzi na riverze, specjalnie bo przez 15 minut jak zostalo nas 3 nikt nie odpadl a mialem najmniejszy stack. Ale coz i tak niezle :trophy: mysle ze potwierdzam swoja forme.
Obrazek

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 02 cze 2008, 18:12

Sit& Go sobie gram i nawet niezle mi to wychodzi. Po slabym poczatku seria 5 wygranych z rzędu i ostatnie rece z tychze sitków:
Obrazek

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 03 cze 2008, 08:52

Dzisiaj rano przed zajeciami, kolejne 2 sitki wygrane i przedluzam serie do 7. To byly jak dotad 2 najciezsze pojedynki, dobrze ze sie wyspalem :P. Pierwszy trwal ok 20 minut ale nie bylo tutaj nerwow. Mialem przez wieksza czesc pojedynku 2x wiekszy stack.

Drugi pojedynek to juz przeciwnik na wyzszym poziomie. W porownaniu do innych zgarnal srednio o 9 pul wiecej ;p. Byl moment ze mialem 300 zetonow do jego 2700, ale i z takiej opresji wyszedlem zwyciesko. Na screenach ostatnie rece z tych turniejow i widoczne wygrane.

Obrazek

I pamiętajcie w HU:

To nie dealer rozdaje karty, tylko Ty albo Twój przeciwnik :)

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 14 cze 2008, 20:04

Dawno nie pisalem bo sesja coraz blizej. Zaliczenia prawie codziennie więc na gre prawie wogle nie ma czasu. Aczkolwiek dzisiaj zagralem kilkadziesiąt Sit&Go wpadło troche $ i równiez zdobylem pierwszy poziom VIP'a na expekcie.

Congratulations - You've accumulated 6633.45 points, allowing you to be upgraded to VIP level Rounder - your new VIP level will be assigned to you from the beginning of next month.

Do tego zakwalifikowalem sie do turnieju $30,000 który odebdzie sie za tydzien i pokaze wam ostatnie zagranie z staleitki kwalifikacyjnej. Zostało nas 6, top5 ma kwalifikacje w tym byl sit out wsrod nas ze stackiem 300. Koles z A,Q odpadl i chyba sie załamal, ja zaczalem plakac ze smiechu. Wszedlem dlatego ze wyeliminowalem 5 poprzednich graczy i mialem stack 11000, a vice lider mial 2300.

Obrazek

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 19 lip 2008, 20:28

Ostatnio nie pisalem, bo i nie bylo o czym. Studia, sesja, szczsliwie udalo sie wszytko pozaliczac za pierwszym razem, ale o takich sukcesach raczej nikt nie chcialby czytac. Mam duze szanse na stypendium naukowe [ bedzie za co grac w pokera]. I tak KOCHAM paradise-brak-polskiej-licencji! :D Ostatnio 2 miejsce w 2000E Club Store (wygrana 300 euro, za 1 bylo az 1tys :() no i dzisiaj kolejny sukces. Tym razem wygralem, choc nie musialem :p Nie wiem ile bedzie on wart, mam nadzieje ze nie jakis bubel :D Chyba dobrze spozytkowalem zebrane punkty FPP :D
Obrazek

Jutro czeka mnie najpowazniejszy turniej z pula gwarantowana 20,000$ mam nadzieje ze zajme takie miejsce jak dzisiaj w powyzszym turnieju ;]

pokermaniakk
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: pokermaniakk » 20 lip 2008, 08:20

Gratulacje, widzę,że znasz się na rzeczy :), też grałem w tym turku i zająłem 25miejsce.

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 20 lip 2008, 11:33

pokermaniakk pisze:Gratulacje, widzę,że znasz się na rzeczy :), też grałem w tym turku i zająłem 25miejsce.

Gral jeszcze AjApok, spotkalem sie z nim przy stoliku jak zostalo z 30 osob i potem na FinalTable, ale mowil ze karta mu nie szla, ale na screenie jest ;)

Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: AjApok » 20 lip 2008, 15:06

Cały czasz na shotrie ale w pierwszej piątce już mogłem być spróbuje za tydzien znowu. Troche FPP na turnieje mam więc może kiedyś się uda

Awatar użytkownika
apolinary83
-#VIP
-#VIP

Postautor: apolinary83 » 20 lip 2008, 22:39

w jakie dni odbywaja sie te turnieje?

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 21 lip 2008, 12:27

apolinary83 pisze:w jakie dni odbywaja sie te turnieje?

One sa w soboty o 19 bodajze, nazwa Players Club Special. Nikt z supportu do mnie nie pisal w sprawie iPoda, ktos wie czy musze im podawac swoje dane osobowe( robilem to w sprawie walizki). Nie wiem jak postepowac, na razie nie zglaszalem sie na live support, bo byl weekend.

A propo $20,000 FPP. Gralem w moim odczuciu bardzo dobrze. Zaczynalismy ze stackiem 2,500. Poczotkowa faza turnieju bardzo ostroznie, dorobilem sie 4500 na jednym bluffie oraz dwoch, trzech wygranych rozdaniach. Dostalem A,K piki na reke na BB. Byl maly raise na 2xBB i bodajze 2 callerow dalem all in, i wszedl koles z K,K. Przegralem to rozdanie, spadlem do 2000. Potem znowu 2 wygrane rozdania i mam 4000. Dostaje A,K na reke, 5 callerow daje all-in. Zostalem scallowany przez Q,K juz sie ciesze, a tu przyszla mu Q i po mnie. Odpadlem bo mial stack wyzszy o 100 :)

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 22 lip 2008, 21:47

Na oslode po pechowym $20,000 GTD dzisiaj przyszla wygrana w forumowym turnieju o prenumerate Card Player. Nie lubie zbytnio tego softu w sumie pierwszy raz nie odpadlem tutaj szybko. Poczatek nieudany K,K przegrywa z A,10, ale potem bylo juz tylko dobrze. Od tamtego momentu nie popelnilem jakiegos powaznego bledu, dlatego moj stack ciagle rosl, az urosl do pokaznych rozmiarow ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 22 lip 2008, 23:08

Gratulacje i rzeczywiscie rozsądek i dobre decyzje i jak zwykle trochę szczęścia dało Ci to zwycięstwo, jeżeli wygrasz w ostatnim turku lipcowym , kto wie, może 1 miejsce w generalce :)

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 23 lip 2008, 10:37

maczek68 pisze:Gratulacje i rzeczywiscie rozsądek i dobre decyzje i jak zwykle trochę szczęścia dało Ci to zwycięstwo, jeżeli wygrasz w ostatnim turku lipcowym , kto wie, może 1 miejsce w generalce :)

Heh to w sumie byl jedyny turniej jaki gralem w lipcu na tej platformie, a jeszcze mam szanse na zwyciestwo w generalce. W takim wypadku bede musial oczywiscie sie postarac i to pewnie zaoowocuje bardziej pasywna gra ;P

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 09 mar 2009, 18:04

NOWE C :3d L :3d

Jestem juz studentem trzeciego semestru Inzynierii Produkcji. Dawno mnie tu nie bylo z braku czasu przede wszystkim. Po dwoch latach gry w pokera w koncu obralem kierunek, dzieki ktoremu poker bedzie dla mnie zrodlem $$ oraz mam nadzieje przyjemnoscia. Troche czasu zajelo mi zrozumienie tego, iz graczem stolikowym nie bede.

Zaczynam gre na TitanPokerze ze stanem początkowym 50$.

* Bede gral ST HU z wpisowym pozwalajacym na 30bi z danego limitu
* Bede gral turnieje typu DoN (moze)

Cele:
:!: Wygrac conajmniej 10 pojedynków z rzędu
:!: Do konca Marca grac w HU z wpisowym 5$
:!: Podawac na forum statystyki ( co 2 dni)

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 10 mar 2009, 20:01

Przez pierwsze dwa dni rozegralem:
* 102 pojedynki ST HU (wiekszosc zgodnie z BR, czyli na stawkach 2$, ale zdazyly sie rowniez shoty na te z wyzszym wpisowym) A NIE POWINNY!
* 0 turnieji DoN

Obecny bankroll wynosi 119.99$
Zysk :plus: 69.99$

Najlepsza seria +4.
Najlepszy uklad kareta piątek ;)

To tyle jedziemy dalej :twisted:

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”