przyklejanie tematów

Wszystkie uwagi na temat forum i pracy moderatorów. Coś potrzebujesz, coś Ci nie odpowiada? To jest miejsce by przekazać swoje uwagi.
Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

przyklejanie tematów

Postautor: AjApok » 12 maja 2008, 14:10

Mam trochę dziwne pytanie jak się przykleja rzeczy do swoich tematów??

Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: AjApok » 12 maja 2008, 15:10

i ma też inne pytanie zrobiłem ankiete na moim blogu ale sie pomyliłem i zazaczyłem że ankieta się kończy po jednym głosie da sie to jakoś zmienić?

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 12 maja 2008, 18:45

tak musisz wejść w edycję posta i zmienić na inna opcję.

Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: AjApok » 13 maja 2008, 13:09

Dzięki dzięki już zauważyłem

Wróć do „Książka życzeń i zażaleń”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.

Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow. Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.