Przepychanki z pokerem

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 26 gru 2012, 23:34

wpada 25 post na tym blogu. Niestety, pomimo świątecznej atmosfery, nie będzie on ciepłym podsumowaniem tego roku, choć bardzo chciałbym to zrobić. M@jkel niestety nie wybrał mnie spośród chętnych do coachingu(i tak nie dam za wygraną :P), a ja sam próbuję zatrzymać topniejący roll. Z 278$, które miałem na początku grudnia mam 132 w tym momencie i ciągle nie wiem, czy bardziej chce mi się grać sng45-180 czy cash. Mam wrażenie, że sng mają większy potencjał, ale nie mam do nich szczęścia ostatnio.

Chociaż, suma sumarum, do listopada byłem zadowolony. Grałem sobie spokojnie cash na zmianę z SNG, jednak w ciągu dnia popłynąłem prawie 100$ i to chyba w znacznej mierze zaważyło na to w jakim miejscu się teraz znajduję. Trochę też straciłem grając tutki za 2,5$ dla testu do coachingu, a wypadłem kilkukrotnie w fazie bubble, ani razu nie wchodząc do ITM - więc chyba faktycznie jestem cienki jak sik pająka :D

Co gorsza, spotkało mnie to co spotkać musiało przy takim trybie życia. Ciężko zakrapiane imprezy, jedzenie cholernie niezdrowo i spanie o nieregularnych godzinach doprowadziło do tego, że mój żołądek wysiadł. Nie wiem jeszcze na ile, czeka mnie wizyta u lekarza i zapewne u gastrologa, ale wczoraj z bólu mdlałem w samochodzie, więc za ciekawie nie jest. Mając dopiero 22 lata, huh, nie ma się czym chwalić..

Idę sobie odpalić SNG90 turbo. A nuż dzisiaj się przełamię i pójdzie konkretny profit - oby :D

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 26 gru 2012, 23:47

pisząc "nie mam do nich szczęścia"mam na myśli:

pierwszy odpalony turek, 3cia ręka turnieju
PokerStars-nielegalny-w-PL! - $0.91+$0.09|10/20 NL (9 max) - Holdem - 9 players
Hand converted by PokerTracker 3

bizarre90 (LP): 1,500.00
FBaruchi (CO): 1,490.00
Kiskakas78 (BTN): 1,470.00
powerplay*P (SB): 1,550.00
skentos1970 (BB): 1,590.00
thespudo (UTG): 1,500.00
pohodik (UTG+1): 1,500.00
Fati212 (MP): 1,480.00
Olechka0389 (MP+1): 1,420.00

powerplay*P posts SB 10.00, skentos1970 posts BB 20.00

Pre Flop: (30.00) bizarre90 has K:club: K:heart:

fold, fold, Fati212 calls 20.00, Olechka0389 raises to 80.00, bizarre90 raises to 259.00, fold, fold, fold, fold, fold, Olechka0389 raises to 438.00, bizarre90 raises to 1,500.00 and is all-in, Olechka0389 calls 982.00 and is all-in

Flop: (2890.00, 2 players) Q:club: 5:heart: 4:spade:

Turn: (2890.00, 2 players) K:diamond:

River: (2890.00, 2 players) T:heart:

Olechka0389 shows A:club: J:spade: (Straight, Ace High) (Pre 29%, Flop 15%, Turn 9%)
bizarre90 shows K:club: K:heart: (Three of a Kind, Kings) (Pre 71%, Flop 85%, Turn 91%)
Olechka0389 wins 2,890.00

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 01 sty 2013, 20:30

Nowy rok czas zaczać.

Roll w tym momencie na PS - 127,77$

plany:
-zbudować czterocyfrowego rolla
-uszczelnić leaki
-wygrać minimum 100$ w jednym turku
-wygrać forumowy turniej
-przejść na wyższe limity w cash
-załapać się do stackingu majkela, mam zamiar podesłać niedługo swoje kolejne hh

plany może nieco za ambitne, najwyżej będę je nieco modyfikował w trakcie :)

Awatar użytkownika
L00SECANN0N
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: L00SECANN0N » 02 sty 2013, 21:28

karwek pisze:Nowy rok czas zaczać.

Roll w tym momencie na PS - 127,77$

plany:
-zbudować czterocyfrowego rolla
-uszczelnić leaki
-wygrać minimum 100$ w jednym turku
-wygrać forumowy turniej
-przejść na wyższe limity w cash
-załapać się do stackingu majkela, mam zamiar podesłać niedługo swoje kolejne hh

plany może nieco za ambitne, najwyżej będę je nieco modyfikował w trakcie :)

Dlaczego za ambitne ? Zbudowanie czterocyfrowego rolla to kwestia czasu jeżeli będziesz grał dobrze i konsekwentnie. Wygrana minimum 100$ w jednym turnieju także nie jest mega wyzwaniem, nie jest to ogromna wygrana jeżeli chodzi ci o MTT :) Wygrać forumowy turniej, no cóż ostatnio zauważyłem że gra dużo bydła któremu ktoś dał hasło (i nie chodzi mi tu wcale o adminów czy zasłużonych) po prostu chołota daje hasło dalej i rejestrują się randomy więc to może być trudniejsze niż wygranie tych 100$ w jednym MTT :)

W każdym razie życzę powodzenia bo plany jak najbardziej do zrealizowania.

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 03 sty 2013, 08:11

dzięki za słowa wsparcia :) fakt faktem, że grałem dopiero 1 turek forumowy i zaliczyłem FT,po prostu są one dla mnie o nieco pechowych godzinach :)

zapomniałem dodać jeszcze 1 cel:
-WYZDROWIEĆ
a pod tym kryje się już baaardzo dużo pojęć ;)

Awatar użytkownika
L00SECANN0N
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: L00SECANN0N » 03 sty 2013, 21:25

karwek pisze:-WYZDROWIEĆ
a pod tym kryje się już baaardzo dużo pojęć ;)

Po Sylwestrze, no raczej :lol:

karwek pisze:grałem dopiero 1 turek forumowy i zaliczyłem FT

graty, field nie jest duży ale jest wiele randomów którzy lubią trafiać runner runnery :) GL w następnym turnieju.

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 03 sty 2013, 21:44

L00SECANN0N pisze:Po Sylwestrze, no raczej :lol:

to też, chociaż ja takich "sylwestrów" w ciągu roku zaliczyłem około 25, dlatego nieco lepiej radzę sobie z kacem pod każdą postacią. Dużo gorzej z żołądkiem, dzisiaj zdiagnozowała mi pani doktur wrzody żołądka, mam nadzieję, że przepisane lekarstwa pomoga mi wrócić do pełni zdrowia :) na pewno samw tym kierunku też zrobię spory krok, porzucam na jakiś czas całkowicie alkohol, fast foody i ograniczam wszystko co smażone. damy radę :)

Awatar użytkownika
Loncik
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: Loncik » 03 sty 2013, 23:00

karwek pisze:Dużo gorzej z żołądkiem, dzisiaj zdiagnozowała mi pani doktur wrzody żołądka, mam nadzieję, że przepisane lekarstwa pomoga mi wrócić do pełni zdrowia :) na pewno samw tym kierunku też zrobię spory krok, porzucam na jakiś czas całkowicie alkohol, fast foody i ograniczam wszystko co smażone. damy radę :)

No co ty :) Zaraz wyrzekniesz się pokera, oglądania telewizji, seksu i wychodzenia na dwór bez czapki. Na samych pigułach nie wyżyjesz. Mój tato też chorował na wrzody żołądka i umarł młodo... lecz na coś zupełnie innego. Korzystaj więc ile wlezie!

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 04 sty 2013, 00:36

Loncik pisze:Korzystaj więc ile wlezie!

nie będę się chwalił, ale użyłem sobie już tyle w tym życiu, że chwilowy odpoczynek mi nie zaszkodzi :D

będę starał się minimum raz w tygodniu aktualizować bloga, ostatnio miałem ciężkie dni, nie tylko ze względu na żołądek, ale wariancja mnie nie lubiła. Tak, tak się nauczyłem to tłumaczyć :D Wszystko zmieniło się z nadejściem 2013, na szczęście. Przez poprzednie kilka miesięcy 2012 roku miałem zaledwie 2 straight flush - mówię o tych, w których widziałem flopa. W pierwszych 3 dniach stycznia miałem już 3 takie, w tym 2 royal, oba na treflach - zaczynam lubić ten kolor ;)

Ogólnie sejse końcowo roczne kończyły się bardzo często na 0 lub nawet na minus, nad czym strasznie ubolewałem. W końcu, turbo90 man miały być żyłą złota. Może i będą, ale póki co będę je raczej shootował niż grywał, największe osiągnięcia na kilkadziesiąt turniejów to dwukrotnie 4 miejsce, dzisiaj pechowo wyleciałem z FT będąc CL znaczną część turnieju. Ale zawsze, gdy wychodziłem na minus, odkuwałem się w cash - tam powoli zaczynam grindować NL5, co bardzo cieszy nie tylko oko, ale mojego pokerstarsowego kasjera :) Dzisiaj dla odmiany włączyłem sobie 5 turków 45 man normal i chyba sam sobie udowodniłem, że na turniejach muszę się skupić. 3 FT, 9 3 1 i miejsce, dzięki czemu cały dzień zaliczyłem na przyzwoitym, od dawna nie spotykanym na tym blogu, plusie. JEST OK! odżyłem, zaraz przysiądę jeszcze do cash chwilę, może uda się coś ugrać jeszcze :)

Pozdrowienia dla Porcupina, którego spotkałem dzisiaj na NL5 na PS, nie wiem czy widział jak łapię Royal Flush, sprzedając całkiem niezłego bad beata:

PokerStars-nielegalny-w-PL! - $0.05 NL (9 max) - Holdem - 7 players

hectorxy (UTG): $5.00
Sklasse500 (UTG+1): $5.37
Porcupin (MP): $5.00
bizarre90 (CO): $12.43
kratos199210 (BTN): $2.32
r4res (SB): $3.33
AgressoRun (BB): $9.62

r4res posts SB $0.02, AgressoRun posts BB $0.05

Pre Flop: ($0.07) bizarre90 has K:club: A:club:

fold, Sklasse500 raises to $0.15, fold, bizarre90 calls $0.15, fold, fold, fold

Flop: ($0.37, 2 players) A:spade: K:spade: J:club:
Sklasse500 bets $0.40, bizarre90 raises to $1.40, Sklasse500 raises to $3.75, bizarre90 raises to $6.10, Sklasse500 calls $1.47 and is all-in

Turn: ($10.81, 2 players) T:club:

River: ($10.81, 2 players) Q:club:

Sklasse500 shows J:heart: J:spade: (Straight, Ace High) (Pre 54%, Flop 78%, Turn 67%)
bizarre90 shows K:club: A:club: (Royal Flush) (Pre 46%, Flop 22%, Turn 33%)
bizarre90 wins $10.36

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 05 sty 2013, 18:42

WARIANCJA JEST CHUJEM(CIPĄ?)

nienawidzę jej.

Chociaż, ci co mówią, że od miłości niedaleko do nienawiści, mają 100 racji. 2 dni temu ożeniłbym się z nią, dzisiaj przez nią wyłączam wszystko co pokerowe, bo niemalże w każdej partii podkłada mi nogę. Nie szło w SNG, 2 razy poleciałem na bubble z niezłym stackiem, poszedłem na cash, tu z kolei KK<AA(zlimpowane AA z CO, <33333333), potem trafiłem strita z A5, limper zagrał za pulę, przebiłem allin, pokazał 65o, a ja znowu aż krzyknąłem soczyste "kurwa".

Dlatego też postanawiam sobie odpocząć od pokerka. Dzisiaj, może jutro. Pyknę sobie w coś bardziej relaksującego, pozycja Wolfenstein:Enemy Territory wygląda najciekawiej ;) Przecież nie będę się uczył...

Awatar użytkownika
L00SECANN0N
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: L00SECANN0N » 05 sty 2013, 19:12

W SnG najlepszym lekarstwem na takie spoty jest po prostu mieć otwarte dużo stolików (jednak ma to sens jedynie w przypadku gdy ogarniesz tyle stolików i będziesz nadal grał optymalnie) wtedy nie masz czasu na denerwowanie się przegranym spotem nawet na bubblu :) Przynajmniej u mnie tak to się sprawdzało, a mając otwarte więcej stolików w fazie push or fold masz szansę sprzedać więcej suckoutów co mnie osobiście uspokajało po przegranym stackoffie z KK w 3 wayu lub AA w ważnym spocie, oczywiście działa to też w drugą stronę także ostrożnie.

BTW: Runner Runner royalflush :tak: gosc pewnie był lekko zirytowany po tym spocie.

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 05 sty 2013, 23:11

przeważnie włączam 6 lub 8 SNG, zależy od humoru. RZADKO zdarza się, że nie zaliczę MONEY, i wtedy to RZADKO mnie denerwuje, bo mimo satysfakcji z podjęcia dobrej decyzji chciałbym do tego dołożyć wynik finansowy :P przeczytałem jednak kolejne strony "mindestu" i staram się myśleć w przedstawiony tam sposób. Po za paroma wyjątkami, zazwyczaj się udaje ;)
ogólnie tragedii nie ma, straciłem wszystko co zyskałem wczoraj, ale muszę sobie zrobić odpoczynek, bo sesja się zbliża, a ja więcej gram niż się uczę, co będzie pewnie skutkowało tym co najlepiej znam - przedłużaniem sesji :D

Zabawna historia spotkała mnie gdy grałem z kumplami live, straciłem 2 BI w bardzo głupi sposób, czasem tam świruje za bardzo. Ale graliśmy z pewnym zalozeniem, ze 72 i T2 jeśli zbiera pulę to dostaję bonus od każdego. Była nas tylko trójka, więc prawie zawsze się udawało. Już lekko się odkułem do 1,5 BI, gdy dostaję 72o, gram bardzo mocno (duży 3bet pf)i dostaję call, łapię pare 2 na flopie, gram za połowę puli, call, łapię siódemkę na turn i się stackujemy :D kolega pokazał mega draw, ale wobec 2 par na turnie miał jakieś 25%(tak sobie policzyłem na szybko) i zdecydowaliśmy zagrać dwa razy, oba wygrałem. Odrobiłem wszystko :)

co do royal flusha, gość zachował się naprawdę ok i pogratulował ręki :)

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 08 sty 2013, 22:15

Odpoczywam od pokera. I to poważnie, nie włączam nawet klienta, wchodzę co jakiś czas na forum i staram się doszkolić poprzez przeglądanie swoich poprzednich sesji. Progres jest, bo jak włączyłem sobie jakiś turek sprzed kilku miesięcy to łokurwajapierdole. A ja się dziwiłem, że mi wtedy bankroll świrował :D
Póki co wziąłem się za naukę, bo przy dobrych wiatrach będę miał z głowy sesję już w styczniu, a wtedy cały luty wolny - poker dziwki koks lasery

Mam nadzieję, że ktokolwiek to czyta, bo mam propozycję challengu na luty własnie.
Póki co mam tylko zarys, ale patrząć na to w co grają pokerkingsi, mogłoby się przyjać :) challenge obejmowałby gierki SNG 45 normal, ewentualnie SNG 45 lub 90 turbo. Do rozegrania powiedzmy 200 turniejów(tyle mi wyszło opcjonalnie, liczba do dogadania). Challenge mógłby obejmować 2 aspekty
-ilość wygranych
-ilość zarobionej $

Za wyjściowe przyjałbym stawki 1$, na co rolla pasowałoby mieć ze 100$, ale spokojnie można pykać na 0,25$ i 0,5$.

Byłby ktoś chętny? ;)

Awatar użytkownika
magik89z
-#VIP
-#VIP

Postautor: magik89z » 08 sty 2013, 22:32

karwek, moze ktos bedzie chetny bo przy okazji moglibyscie uzyskac fajna probke rak dla Majkela.

ja niestety odpadam , po tym jak zagralem kilkanascie tych sng zeby Majkelowi przeslac probke to uznalem ze to nie turki dla mnie;]

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 12 sty 2013, 01:12

Podbijam propozycję o challenge na turki SNG! :D widzę, że sporo osób je łoi, a chętnie sprawdzę się na tle innych :) bo rywalizacji się chyba nikt nie boi, co? :P

Kilka dni odpoczynku, w tym czasie z gierek rozegrany tylko forumowy, w którym zająłem 6 miejsce, ale ogólnie byłem bardzo zadowolony ze swojej gry :D

Za to w sferze mentalnej i w zakresie poszerzania wiedzy spore zmiany. Przede wszystkim na spółkę z nomadem i titanumem kupujemy konto na deucescracked. Sporo czytałem i szukałem swoich leaków, na pewno znalazłem kolejny - zbyt wiele stolików na raz. Jak słusznie foxx zauważył, ciężko cokolwiek zanotować grając 4 stoliki na raz, a mi zdarzało się grać 6, a czasem nawet 8. Głupota! :D przynajmniej na moim poziomie póki co. Faktycznie, spróbuję iść w jakość a nie ilość. Oprócz tego, w ramach pracy nad grą, zakładam sobie granie zawsze przynajmniej 1 stolika SH cash.
Zaskoczył mnie czyjś blog(nie pamiętam czyj, szukałem i nie znalazłem), na którym pojawiła się informacja od gracza, że nie patrzy on na stan konta ani na to czy sesja była na plus czy minus i że gra mu się łatwiej. Muszę się tego nauczyć, koniecznie!

Spróbuję na chwilę przysiąść do cash teraz, bez patrzenia na rolli na wynik sesji - jako trening nad sobą :)

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 12 sty 2013, 01:35

karwek pisze:Zaskoczył mnie czyjś blog(nie pamiętam czyj, szukałem i nie znalazłem), na którym pojawiła się informacja od gracza, że nie patrzy on na stan konta ani na to czy sesja była na plus czy minus i że gra mu się łatwiej. Muszę się tego nauczyć, koniecznie!

To pewnie Jon albo Porcupin... nie słuchaj ich, to brednie :D Mi zawsze pomaga, jak zobaczę, że wygrałem parę bi :D

btw. łyknąłbym ten chellenge chętnie, szkoda, że nie chcesz troszkę wyżej pograć

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 12 sty 2013, 02:19

Nie słuchaj Drynka na upswingu :P
To że wpadło podniesie Cie na duchu, ale gdy wariancja zabierać będzie to patrzenie na kurczący się roll jest zabójcze, potrzeba naprawdę silnej woli by się tym nie przejmować, jeśli jednak nie będziesz podsumowywał każdej sesji i każdego sita, tylko skupisz się na jak najlepszej grze to zdecydowanie lepiej wpłynie to na twój mindset. A skoro uskuteczniasz szkolenie to long run da pozytywne efekty.

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 12 sty 2013, 03:01

Nie no nie mówię, że w ogóle nie będę patrzył na rolla, ale co jakiś czas na pewno looknę co i jak, w końcu jednak po części chodzi też o te $ na koncie ;)

Drynku, niestety mój roll nie pozwala mi szaleć na takich BI na jakich Ty obecnie pomykasz. Ale wierzę, że będzie nam jeszcze dane się zmierzyć w takim challenge, w końcu po coś się rozwijam :D
Praca nad mindsetem jest zdecydowanie najcieższym pokerowym rzemiosłem z jakim na razie przyszło mi się zmierzyć - ale czuję po sobie, że efekty powoli bo powoli, ale nadchodzą :)

Zauważyłem też już kiedyś, że kiedy na stole jest fish/maniak, to na siłę próbuję grać z nimi marginalne spoty. Dzisiaj za to starałem się spokojnie na maxa i przyniosło to efekt :)

Bardzo spokojna sesja, starałem się grac swoje best i chyba plus(nie wiem, nie sprawdziłem :D) Kilka ciekawych spotów, ze 2 fajnie wygrane poty, w tym jeden na SH, gdzie trafiłem na mega maniaka fisha:

PokerStars-nielegalny-w-PL! - $0.05 NL (6 max) - Holdem - 6 players

dust2gold (MP): $5.00
beaver610 (CO): $7.38
JavierACP (BTN): $5.66
usmiech873 (SB): $3.23
bizarre90 (BB): $14.07
ziomalele (UTG): $5.40

usmiech873 posts SB $0.02, bizarre90 posts BB $0.05

Pre Flop: ($0.07) bizarre90 has 7:spade: 3:diamond:

fold, fold, beaver610 calls $0.05, JavierACP calls $0.05, usmiech873 calls $0.03, bizarre90 checks

Flop: ($0.20, 4 players) 3:club: 5:spade: 7:diamond:
usmiech873 bets $0.60, bizarre90 raises to $2.00, fold, fold, usmiech873 calls $1.40

Turn: ($4.20, 2 players) 4:heart:
usmiech873 checks, bizarre90 bets $1.18, usmiech873 calls $1.18 and is all-in

River: ($6.56, 2 players) 9:heart:

usmiech873 shows 3:heart: 4:club: (Two Pair, Fours and Threes) (Pre 36%, Flop 17%, Turn 9%)
bizarre90 shows 7:spade: 3:diamond: (Two Pair, Sevens and Threes) (Pre 64%, Flop 83%, Turn 91%)
bizarre90 wins $6.29

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 12 sty 2013, 19:50

karwek pisze:Drynku, niestety mój roll nie pozwala mi szaleć na takich BI na jakich Ty obecnie pomykasz. Ale wierzę, że będzie nam jeszcze dane się zmierzyć w takim challenge, w końcu po coś się rozwijam

karwek - nic się nie martw, nawet jak ten rozwój będzie trwał dość długo to i tak challenge będzie możliwy - bo drynk po chwilowym upswingu , już niedługo zejdzie niżej ;)

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 12 sty 2013, 20:04

Przecież możecie zrobić challenge na różnych stawkach.. a wyznacznikiem będzie uzyskiwane ROI? Chyba, że inny % rake jest, to wyznacznikiem może być ilość zajmowanych miejsc płatnych. Chociaż w sumie nie wiem czy to miałoby sens, bo na różnych stawkach jest inny poziom graczy..

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 13 sty 2013, 02:36

Gns pisze:Przecież możecie zrobić challenge na różnych stawkach.. a wyznacznikiem będzie uzyskiwane ROI? Chyba, że inny % rake jest, to wyznacznikiem może być ilość zajmowanych miejsc płatnych. Chociaż w sumie nie wiem czy to miałoby sens, bo na różnych stawkach jest inny poziom graczy..

będę na pewno kombinował jak jakaś część sesji będzie już za mną ;) Chociaż, przyznam się szczerze, spodziewałem się nieco większego odzewu :D

Dzisiaj kolejna krótka sesja, powoli przekonuję się do SH :) podoba mi się dynamika, naprawdę super się gra, często zdarza się spotkać jakiegoś fisha, co niesamowicie umila rozgrywkę. Podejrzewam lekki proficik, ale nie sprawdzam,faktycznie znacznie mniejsze ciśnienie. Zauważyłem też,że bardzo czesto w trakcie sesji sprawdzałem swój bankroll - po chuj, nie wiem :D w niczym mi to nie pomagało zupełnie :D
Dzisiaj gościowi połamałem KK swoimi stritem z damami, 3 rozdania później połamali mu AA setem szóstek :P mimo to przyjął to bez wyzywania i przeklinania,co na micro zdarza się aż nadwyraz czesto :)

konto na deucescracked już jest, trzeba będzie powoli zasysać :D

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 13 sty 2013, 10:15

karwek pisze:konto na deucescracked już jest, trzeba będzie powoli zasysać :D

Dużo jest aktualnych filmików z 90 i 180 manów za 2,5$ ?

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 13 sty 2013, 13:11

póki co bawi się nomad, ustalilismy kolejność ;)

Awatar użytkownika
buba78
-#VIP
-#VIP

Postautor: buba78 » 13 sty 2013, 14:35

łykam chelenga
proponuje 1,5 90 os knock
albo 2,5 90 os

z powodu choroby byłem nieco spowolniony z początkiem roku
proszę o info w sprawie zrzuty na konto filmowe

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 13 sty 2013, 15:57

konto zakupiliśmy w trójkę na miesiąc, ale widziałem że sporo osób ogłaszało się jeszcze na blogu u spiegola :)
buba78 pisze:łykam chelenga
proponuje 1,5 90 os knock
albo 2,5 90 os

hmm,nigdy nie grałem żadnej z tych gierek, shotowałem czasem 3,5$ 45 normal. Trochę bałbym się grać mniej niż 50 BI na 2,5 90 os. Ale nie mówię nie :) spokojnie możesz zdrowieć, bo planuje to wszystko zacząć gdzieś w lutym ;)

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”