Od jakiegoś czasu grywam na PokerStarsie Double or Nothing(wpisowe 1,10$) z całkiem niezłym skutkiem. Uzbierała się kwota ktora nie pozwala mi jeszcze na przejście na wyższe stawki ale sam nie wiem od jakiej kwoty mogę zacząć grać DON-y za 5,20$. Mam nadzieję że ktoś gra takie DON-y albo zna się na tym dobrze i może mi odpowiedzieć na pytanie. Kiedy mogę grać DON-y za 5,20$? Od jakiej kwoty na koncie?
Dzięki z gory za odpowiedz.
Przejście na wyższe stawki
-
jkurak
- -#pretendent

-
antek82
- -#zwykly

Tak ale jeśli wejdziesz na wyższe stawki zakresem 250~300 i nie będzie Ci się zbyt dobrze wiodło tendencja będzie spadkowa lub będziesz wychodził na "zero" szybko wracaj tam gdzie zaczynałeś aby się nie zagalopować z myślą "tym razem się odegram" bo możesz przegrać wszystko na co długi czas pracowałeś. Trzeba o tym pamiętać ! 
-
grzesiekm.
- -#pretendent

-
unlucky13
- -#pretendent

Witam,
Moim zdaniem do DONow z niskim BI w zupełności wystarczy 25-30 BI. Jeśli grasz bardzo duzo stołów równocześnie to lepiej żebyś miał kilka BI extra. Możesz też spróbować w okresu przejsciowego uruchamiac powiedzmy na kazdy turniej z wpisowym 5$ 2-3 turnieje z wpisowym za 1$ co może odrobinę zniwelować skoki bankrola. Ważne żebyś sobie z góry określił ile BI będzie oznaczało zejście na DoNy za 1$ co byś przypadkiem nie puścił rolla z dymem.
--
Pozdrawiam,
U.
Moim zdaniem do DONow z niskim BI w zupełności wystarczy 25-30 BI. Jeśli grasz bardzo duzo stołów równocześnie to lepiej żebyś miał kilka BI extra. Możesz też spróbować w okresu przejsciowego uruchamiac powiedzmy na kazdy turniej z wpisowym 5$ 2-3 turnieje z wpisowym za 1$ co może odrobinę zniwelować skoki bankrola. Ważne żebyś sobie z góry określił ile BI będzie oznaczało zejście na DoNy za 1$ co byś przypadkiem nie puścił rolla z dymem.
--
Pozdrawiam,
U.
- polak13
- -#VIP

-
pokerplayer94
- -#zwykly

- buba78
- -#VIP

-
pokerplayer94
- -#zwykly

Hehe, no faktycznie
. Ale jakby nie patrzeć, znalezisko jeszcze ze złotej ery pokera w Polsce - więc kto wie, może taki diament będzie jakimś światełkiem w tunelu na przyszłość. No i polak13 z tego, co widzę jeszcze co jakiś czas wchodzi na forum, więc kto wie, może jeszcze wywiąże się jakaś ponadczasowa dyskusja 
- polak13
- -#VIP

- polak13
- -#VIP