Witam
Mam takie pytanko. Chcielibyśmy zorganizować sobie turniej wewnętrzny bez wpisowego (tylko na wirtualne żetony - po prostu chęć rywalizacji, a nie każdy chce wpłacać pieniądze w takie miejsca) na pokerstarsie, ale osobiście nie mam pojęcia jak to się robi. Gdyby był ktoś tak miły i to jakoś wytłumaczył. Turniej na kilka stołów, bez nagród (chyba, że musi byc jakiś podział wirtualnych żetonów), bez rebuyów, z hasłem.
Prywatny turniej
- knoperss
- LEGENDA

na p* jest zakładka home games.
Zakładasz tam klub i zapraszasz użytkowników. Tam robisz dowolne turnieje czy stoliki cash do których mają dostęp tylko zaproszone osoby.
więcej masz tutaj :
http://www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.pl/poker/home-games/
Zakładasz tam klub i zapraszasz użytkowników. Tam robisz dowolne turnieje czy stoliki cash do których mają dostęp tylko zaproszone osoby.
więcej masz tutaj :
http://www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.pl/poker/home-games/
- mara
- LEGENDA

LoraKinho pisze:Mam takie pytanko. Chcielibyśmy zorganizować sobie turniej wewnętrzny bez wpisowego (tylko na wirtualne żetony - po prostu chęć rywalizacji, a nie każdy chce wpłacać pieniądze w takie miejsca) na pokerstarsie, ale osobiście nie mam pojęcia jak to się robi. Gdyby był ktoś tak miły i to jakoś wytłumaczył. Turniej na kilka stołów, bez nagród (chyba, że musi byc jakiś podział wirtualnych żetonów), bez rebuyów, z hasłem.
- drynk
- LEGENDA

mara pisze:LoraKinho pisze:Mam takie pytanko. Chcielibyśmy zorganizować sobie turniej wewnętrzny bez wpisowego (tylko na wirtualne żetony - po prostu chęć rywalizacji, a nie każdy chce wpłacać pieniądze w takie miejsca) na pokerstarsie, ale osobiście nie mam pojęcia jak to się robi. Gdyby był ktoś tak miły i to jakoś wytłumaczył. Turniej na kilka stołów, bez nagród (chyba, że musi byc jakiś podział wirtualnych żetonów), bez rebuyów, z hasłem.
?
Gość zadaje konkretne pytanie, chce sobie pograć na wirtualne ze znajomymi, a moderator forum kwituje to ":shock:" ... trochę to chyba nieeleganckie, nie sądzisz, Mara?
__
Knoperss wyjaśnił w temacie co i jak. To chyba najprostsza droga żeby taki turniej zrobić.
- mara
- LEGENDA

-
lalaeth
- -#zwykly

-
LoraKinho
- -#zwykly