Lektury zwiększające umiejętności oraz soft pokerowy pozwalający podejmować skuteczniejsze decyzje w czasie gry.
-
sir_spider
- -#aktywny

Postautor: sir_spider » 13 sie 2009, 18:27
Czytalem o roznych programa tu:
Poker Office
Poker Tracker
i Holdem Indicator
chodzi mi ktory z nich jest najlepszy dla poczatkujacego - srednio-zaawansowanego gracza;
chodzi mi o statystyki jak passa jak czesto gra do showdownu jak czesto podbija przed flopem i jak gra po flopie; widzialem w akcji HI na play money na FTP i podobalo mi sie jak dziala ale moze jest cos lepszego; prosze o sugestie i mozliwie najwiecej + i - kazdego z programow;
jesli jakiegos waznego nie wymienilem tu to tez napiszcie
z gory dziekuje za pomoc

-
michalr4
- -#pretendent

Postautor: michalr4 » 17 sie 2009, 08:05
Większość z tych programów jest bardzo podobnych do siebie. Najbardziej popularny jest Poker Tracker. Większość z nich ma darmowe triale, więc najlepiej przetestuj jak najwięcej i wtedy zobaczysz, który ci najbardziej odpowiada.
-
sir_spider
- -#aktywny

Postautor: sir_spider » 17 sie 2009, 08:52
michalr4 pisze:Większość z tych programów jest bardzo podobnych do siebie. Najbardziej popularny jest Poker Tracker. Większość z nich ma darmowe triale, więc najlepiej przetestuj jak najwięcej i wtedy zobaczysz, który ci najbardziej odpowiada.
patrzylem na nie; Oskarek poleca Holdem Indicator jeszcze;
mam nowe pytania; czy ktorys z nich dziala tak ze prowadzi statystyki wszystkich graczy w turnieju czy zawsze tylko tych przy moim stoliku?
czy ktorys z nich dzieli nasz zachowania na te z poznej i wczesnej fazy; bo wiadomo ze jak zostaje 3 to graja czesciej rozdania, a przy 10 na poczatku znacznie rzadziej;
-
michalr4
- -#pretendent

Postautor: michalr4 » 17 sie 2009, 11:00
Z tego co słyszałem to gromadzenie statystyk ze stolików na których jesteś tylko obserwatorem jest zabronione, więc jeśli chodzi o inne stoliki turniejowe to ten przypadek również podpada pod ten zakaz.
-
antonio
- -#pretendent

Postautor: antonio » 07 paź 2009, 15:59
z tego co mogę dodać to poker tracker darmowy trial nie działa w turniejach tylko w grze o realne pieniadze
-
OloPK
- -#aktywny

Postautor: OloPK » 11 paź 2009, 11:14
czy te programy obejmuja wszystkie ssofty pokerowe czy tylko niektore? najbardziej zalezy mi na bossmedii , b2b , ongame
-
encepence
- -#VIP

Postautor: encepence » 11 paź 2009, 11:41
wystarczy wejsc na strone domowa danego programu i zobaczyc ktore sieci obejmuja
Wróć do „Książki i programy pokerowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.