Lektury zwiększające umiejętności oraz soft pokerowy pozwalający podejmować skuteczniejsze decyzje w czasie gry.
-
Trabant
- -#VIP

Postautor: Trabant » 23 sty 2009, 08:29
Witam! Mam zarejestrowana wersje tego oprogramowania, bez zadnych konfiguracji wlaczylem program i dzialalo okolo 10 dni. Teraz nie sciaga mi live tracker rąk ze stołu. Spotkaliście sie może z takim przypadkiem? Pzdr.
-
deadprez
- -#VIP

Postautor: deadprez » 23 sty 2009, 08:41
mi nie dzialal na poczatku z tego wzgledu ze nie mialem wszystkiego zaznaczonego w chat options w roomie
sprawdz czy masz tam wszystko pozaznaczane bo on wlasnie stad bierze wszystkie dane
-
TheScrappy
- -#pretendent

Postautor: TheScrappy » 23 sty 2009, 10:07
Spróbuj zainstalować jeszcze raz.
-
Trabant
- -#VIP

Postautor: Trabant » 23 sty 2009, 10:21
W opcjach czatu mam zaznaczone wszystko, instalowałem odnowa tez nic nie pomaga, sciagnalem tez update i tez nic nie pomaga. Na stronie oficjalnej nic nie moge znalesc na ten temat. Dzieki za pomoc
-
deadprez
- -#VIP

Postautor: deadprez » 23 sty 2009, 11:55
to nie wiem co moze byc,sprobuj stworzyc nowa baze danych i uzytkwonika
Wróć do „Książki i programy pokerowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.