Problem z moneybookers
- polak13
- -#VIP

Problem z moneybookers
Witam,chciałem złożyć depozyt w jednym z poker roomów a więc zdecydowałem się na wpłatę początkowej sumy 20pln na sprawdzenie, gdyż zapytało mnie czy pieniądze idą na hazard czy nie.Kiedy kliknąłem że na hazard to wyskakiwały różne problemy.W końcu zaznaczyłem że nie na hazard i poszło.No i problem kasę z karty wzięło a ja nie mogę nic z nią zrobić, gdyż muszę przez miesiąc czekać aż mi przyjdzie wyciąg z konta(przychodzi co miesiąc.)Da się to jakoś obejść?Jak pójdę do bankomatu to mogę wziąć wyciąg z konta na którym będzie ile mi pobrali za tę wpłate?Miał ktoś podobną sytuację ?Proszę o pomoc,dobrze że nie wpłaciłem większej gotówki.Żeby zweryfikować kartę potrzebuję wyciągu na którym jest napisane ile mi zabrali i muszę to wpisać przy weryfikacji.Da się to jakoś obejść ?
- dviper
- -#VIP

- polak13
- -#VIP

Właśnie nie mogę bo nie mam konta w necie.A do banku nie mam czasu lecieć dla 20zł.Poczekam aż przyjdzie wyciąg jednak bo raczej tego problemu nie da się tak rozwiązać.
Jak ktoś nie ma zweryfikowanej karty to niech nie wpłaca bo i tak tego używać nie można przed zweryfikowaniem pozdro
A tak na marginesie to w sklepie gdzie są karty pay sef card mogę nabyć bon ukash ?
Jak ktoś nie ma zweryfikowanej karty to niech nie wpłaca bo i tak tego używać nie można przed zweryfikowaniem pozdro
A tak na marginesie to w sklepie gdzie są karty pay sef card mogę nabyć bon ukash ?