Problem HM2. Brak importu rąk, brak HUDa na stolikach

Lektury zwiększające umiejętności oraz soft pokerowy pozwalający podejmować skuteczniejsze decyzje w czasie gry.

wojciech_asdf
-#zwykly
-#zwykly

Problem HM2. Brak importu rąk, brak HUDa na stolikach

Postautor: wojciech_asdf » 27 maja 2014, 20:58

Witam wszystkich,
mam taki problem jak w temacie
1) w hand importing --> auto import options mam zaznaczone zacznij inport jak uruchamiam HM 2. Niestety moje ręce nie są automatycznie importowane, być może jest to wina tego, że moje historie z PS mam zapisywane w innym katalogu niż domyślnie i tutaj jest problem bo nie mogę znaleźć ustawień w HM 2 gdzie podaje się folder z zapisem historii. Jak kliknę import ręczny i wybiorę folder to wszystko elegancko się importuje. PS ustawiony w języku angielskim.

2) Z tym brakiem HUDa to różnie jeśli mam odpalony jeden stolik cashowy to wyświetla statystyki jak najadę tym kwadracikiem na stolik, ale np. jak jakiś gracz odejdzie i wejdzie nowy na stół to nadal mam statystyki starego gracza, czyli tak to chyba nie powinno działać :) Przy odpalonych dwóch stolikach cashowych nie ma w ogóle HUDa naawet po najechaniu kwadracikiem na stoliki. Jak gram SNG tutaj kilka naraz zazwyczaj to też nie mam HUDa, ale mam numer ID turnieji w jakich gram i to wszystko. W hud settings w site options w live tracking mam zaznaczony PS.

Jak sobie zaimportuję ręce i kliknę jakieś rozdanie w historii i jak odpali się player z powtórką to jest hud wyświetlany przy każdym graczu prawidłowo.

Nie mogę sobie poradzić z tym HM2 przeglądałem różne tematy i nie mogę dojść jak to poustawiać aby chodziło. Zostało mi tylko 14 dni okresu próbnego i chciałbym w końcu przetestować ten programik.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 27 maja 2014, 21:21

wojciech_asdf pisze:Witam wszystkich,
mam taki problem jak w temacie
1) w hand importing --> auto import options mam zaznaczone zacznij inport jak uruchamiam HM 2. Niestety moje ręce nie są automatycznie importowane, być może jest to wina tego, że moje historie z PS mam zapisywane w innym katalogu niż domyślnie i tutaj jest problem bo nie mogę znaleźć ustawień w HM 2 gdzie podaje się folder z zapisem historii. Jak kliknę import ręczny i wybiorę folder to wszystko elegancko się importuje. PS ustawiony w języku angielskim.

W site settings możesz ustawić ścieżkę importu. :P

wojciech_asdf
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: wojciech_asdf » 27 maja 2014, 21:38

Dziękuje, nie mam pojęcia w jaki sposób ciągle omijałem site options :P

Wróć do „Książki i programy pokerowe”