mam taki problem jak w temacie
1) w hand importing --> auto import options mam zaznaczone zacznij inport jak uruchamiam HM 2. Niestety moje ręce nie są automatycznie importowane, być może jest to wina tego, że moje historie z PS mam zapisywane w innym katalogu niż domyślnie i tutaj jest problem bo nie mogę znaleźć ustawień w HM 2 gdzie podaje się folder z zapisem historii. Jak kliknę import ręczny i wybiorę folder to wszystko elegancko się importuje. PS ustawiony w języku angielskim.
2) Z tym brakiem HUDa to różnie jeśli mam odpalony jeden stolik cashowy to wyświetla statystyki jak najadę tym kwadracikiem na stolik, ale np. jak jakiś gracz odejdzie i wejdzie nowy na stół to nadal mam statystyki starego gracza, czyli tak to chyba nie powinno działać
Jak sobie zaimportuję ręce i kliknę jakieś rozdanie w historii i jak odpali się player z powtórką to jest hud wyświetlany przy każdym graczu prawidłowo.
Nie mogę sobie poradzić z tym HM2 przeglądałem różne tematy i nie mogę dojść jak to poustawiać aby chodziło. Zostało mi tylko 14 dni okresu próbnego i chciałbym w końcu przetestować ten programik.
Pozdrawiam