Opóźnione ale dla 2 osób i tak na pewno miłe - wyniki naszej akcji.
Prenumeratę za aktywność w kwietniu bezsprzecznie otrzymuje Spiegol.
W maju nagradzamy Game87 - trochę na zachętę, bo prawdę mówiąc to w maju poziom słaby.
Za to nie przyznajemy nagród losowych - w czerwcu 0 tematów, leniów nie nagradzamy!
Mam nadzieję, że dyskusje się ruszą i za czerwiec rozdamy 2 prenumeraty.
Prenumeraty - kwiecien i maj
- Spiegol
- LEGENDA

Re: Prenumeraty - kwiecien i maj
glory glory man united pisze:Prenumeratę za aktywność w kwietniu bezsprzecznie otrzymuje Spiegol.
No i ja bezsprzecznie jestem zadowolony i również dziękuje :D Obiecuje, że jak dostane CPP w swoje ręce to znowu rozruszam ten dział :P
- wheeny
- -#zasłużony

Ta promocja to trochę taka samo-spełniająca się przepowiednia. W dyskusjach mogą brać udział ludzie, którzy mają pismo w ręku, bo widzą tekst i mogą się odnieść. A nagrodą są kolejne numery pisma, które znowu można komentować
Przewiduję, że przyszłe miesiące może wygrać gama87 i Spiegol.
Nie, żebym marudził czy coś, to tylko takie spostrzeżenie. Gratulacje dla wygranych
Zauważyłem, że trochę sobie strzeliłem w stopę tą wypowiedzią, bo teraz kiedy podejmę szczerą próbę dyskusji o jakimś artykule, od razu będzie widać, że wpycham się w konkurs...
Przewiduję, że przyszłe miesiące może wygrać gama87 i Spiegol.
Nie, żebym marudził czy coś, to tylko takie spostrzeżenie. Gratulacje dla wygranych
Zauważyłem, że trochę sobie strzeliłem w stopę tą wypowiedzią, bo teraz kiedy podejmę szczerą próbę dyskusji o jakimś artykule, od razu będzie widać, że wpycham się w konkurs...
- radost21
- LEGENDA

zawsze mozesz spróbowac walki na dwóch frontachwheeny pisze:Zauważyłem, że trochę sobie strzeliłem w stopę tą wypowiedzią, bo teraz kiedy podejmę szczerą próbę dyskusji o jakimś artykule, od razu będzie widać, że wpycham się w konkurs
pierwszy to i4free w kazdy wtorek i pudło w klasyfikacji generalnej
a drugi to dyskusja w temacie card playera
ja tam w maju wybrałem pierwszą opcję >> bo była zależna w całości odemnie
druga po czesci zalezy od czerwonych >> a na dywanik nie zawsze mi po drodze
- wheeny
- -#zasłużony