pozyczka 4$ :)
-
blade08111991
- -#VIP

pozyczka 4$ :)
Siemka. Pozyczy mi ktos 4 bakcyle na ps? Bo chce sobie zagrac w.tym miesiecznym Turnieju a brakuje mi paru baksow. Oddam po 20 (wyplata :d) 6 baksow. Juz 2 razy userzy mi pozyczyli i nikogo nie oszukalem. Teraz nie mam kasy bo wszystko.wtopilem w auto + OC + bak.do pelna
PIONA!
- wiciu-ck
- LEGENDA

http://www.pokerkings.pl/stackin-freero ... htm#314317
Nie masz kasy to nie graj albo pożycz na wonga czy tam jak te babcie mają z reklamy.
Potem znowu napiszesz, że i tak byś miał kasę, bo jesteś zarobiony, ale wolisz sprawdzić jak cię inni postrzegają pożyczając ci 0,33$ czy 4$.
Żałosny temat jak i jego twórca pewnie (oraz 2 innych w tym dziale).
Nie masz kasy to nie graj albo pożycz na wonga czy tam jak te babcie mają z reklamy.
blade08111991 pisze:Juz wyplacilem ;d Wiedzialem ze dostane dzis kase ale chcialem zobaczyc czy ktos wogole bedzie zainteresowany i jak postrzegaja mnie inni userzy. Oferta zamknieta .
Potem znowu napiszesz, że i tak byś miał kasę, bo jesteś zarobiony, ale wolisz sprawdzić jak cię inni postrzegają pożyczając ci 0,33$ czy 4$.
Żałosny temat jak i jego twórca pewnie (oraz 2 innych w tym dziale).
-
walmaszka
- -#aktywny

-
blade08111991
- -#VIP

- wiciu-ck
- LEGENDA

Włóż chociaż trochę chęci w napisanie odpowiedzi, bo piszesz jak pokemon. Z telefonu też się da napisać poprawnie.
Hejtuje i będę hejtował takie pajacowate tematy, bo psujesz dział gdzie naprawdę ludzie mogliby coś zyskać na tym... a jeszcze ze 3-4 twoje tematy, to wylądujemy na demotywatorach, a nie jako poważne forum pokerowe, gdzie można poprosić o stacking/coaching. Tyle, że ciebie to nie będzie obchodzić, bo ty pewnie znikniesz pożyczać centy gdzie indziej, a my z tą opinią zostaniemy.
Hejtuje i będę hejtował takie pajacowate tematy, bo psujesz dział gdzie naprawdę ludzie mogliby coś zyskać na tym... a jeszcze ze 3-4 twoje tematy, to wylądujemy na demotywatorach, a nie jako poważne forum pokerowe, gdzie można poprosić o stacking/coaching. Tyle, że ciebie to nie będzie obchodzić, bo ty pewnie znikniesz pożyczać centy gdzie indziej, a my z tą opinią zostaniemy.
- noobshot
- -#VIP

-
blade08111991
- -#VIP

- mara
- LEGENDA

blade08111991 pisze:Borze... ale.macie problem... jak.ktos.bd chcial to mi pozyczy, jak nie to.trudno. ale jak.temat.cie.nie interesuje to sie nie wypowiadaj..
To jest temat odnośnie stacking/coaching, a nie dział na pożyczki! Trzeba też przyzwoicie udokumentować swoje umiejętności i wyniki. Wypada również w miarę ładnie przedstawić ( jasno i czytelnie) dla potencjalnych inwestorów
W tym dziale się nie prosi o pożyczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czegoś jeszcze nie rozumiesz?
- magik89z
- -#VIP

No nie wierze, znów.
To nie mozesz zamiast baku do pelna nalać 7-8L mniej i kupic za to 2x paysafe card po 20zł
, zapewne da sie takze kupic je na wiekszosci stacji.
Jesli nie to napisz to tutaj :
http://www.pokerkings.pl/wolny-ring-vf8.htm
Tam mozesz pisac o wszystkim ale kur.. co ma 4$ do jakiegokolwiek stackingu, pomijajac już że ta prosba jest załosna sama z siebie, ale w dziale stackingu jest poprostu gorzej niz smieszna.
Prosba w takim razie do modow aby przeniesli ten temat do hyde parku.
i jednoczesnie o jednoglosne zwyciestwo w the best of w kategorii "co hazard robi z ludzmi" !!
Teraz nie mam kasy bo wszystko.wtopilem w auto + OC + bak.do pelna
To nie mozesz zamiast baku do pelna nalać 7-8L mniej i kupic za to 2x paysafe card po 20zł
Jesli nie to napisz to tutaj :
http://www.pokerkings.pl/wolny-ring-vf8.htm
Tam mozesz pisac o wszystkim ale kur.. co ma 4$ do jakiegokolwiek stackingu, pomijajac już że ta prosba jest załosna sama z siebie, ale w dziale stackingu jest poprostu gorzej niz smieszna.
Prosba w takim razie do modow aby przeniesli ten temat do hyde parku.
i jednoczesnie o jednoglosne zwyciestwo w the best of w kategorii "co hazard robi z ludzmi" !!