Informacje na temat popularnych systemów płatności umożliwiających wpłaty do poker roomów.
-
szeryf69
- -#zwykly

Postautor: szeryf69 » 20 cze 2008, 19:14
Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka i prześle na moje konto na moneybookers 0,50gr ? Tyle brakuje mi do dokonania minimalnego przelewu na everest-brak-polskiej-licencji! poker a chciałbym wyczyścić te konto na mb

-
poldek17
- -#VIP

Postautor: poldek17 » 20 cze 2008, 19:55
to jest zabronione nawet.0,5PLN
-
szeryf69
- -#zwykly

Postautor: szeryf69 » 20 cze 2008, 20:39
A czy ja nalegam ja tylko proszę

-
olczykandre
- -#VIP

Postautor: olczykandre » 21 cze 2008, 10:22
zrozum ze wszelkie pozyczki itp są zabronione na forum wiec nie ma co nawet zakladac takich tematow
-
invidia
Postautor: invidia » 21 cze 2008, 10:36
W sumie tak dla ścisłości to on nawet nie prosi o pożyczkę tylko o bezzwrotny minibonusowy datek ;D ale tak czy siak to szeryf69, zaczynając przygodę na forum mógłbyś dać z siebie coś więcej. No chybaze wpadłes po kasę i zaraz wracasz tam skąd przyszedłeś:)?
Wróć do „Sposoby płatności”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.