Pomoce turniejowe
- MenFromPoland
- -#aktywny

Pomoce turniejowe
Cześć Wszystkim
Mam do Was następujące pytanie:
- czy podczas gry w turniejach korzystacie z jakiś pomocy - mam na myśli wykresy, prawdopodobieństwo, jakieś programy liczące "siłę Waszej ręki", itp....
W turniejach nie gram ciągle określoną strategią (jak ma to miejsce na stolikach) i stąd moje pytanie. Gram coraz wyżej i czasami czuję niedobór pewnych informacji (wiem, trzeba się dokształcać) dlatego szukam jakiś konkretnych informacji, które mogą pomoc w konkretnym momencie turnieju gdy mamy mało czasu na decyzję.
Kiedyś słyszałem o programie, który na bieżąco oblicza Naszą % szansę na wygraną konkretnej ręki, ale nie mam pojęcia jak się nazywa.
Z góry dzięki za wszystkie info.
Mam do Was następujące pytanie:
- czy podczas gry w turniejach korzystacie z jakiś pomocy - mam na myśli wykresy, prawdopodobieństwo, jakieś programy liczące "siłę Waszej ręki", itp....
W turniejach nie gram ciągle określoną strategią (jak ma to miejsce na stolikach) i stąd moje pytanie. Gram coraz wyżej i czasami czuję niedobór pewnych informacji (wiem, trzeba się dokształcać) dlatego szukam jakiś konkretnych informacji, które mogą pomoc w konkretnym momencie turnieju gdy mamy mało czasu na decyzję.
Kiedyś słyszałem o programie, który na bieżąco oblicza Naszą % szansę na wygraną konkretnej ręki, ale nie mam pojęcia jak się nazywa.
Z góry dzięki za wszystkie info.
-
Oskarek
TEXAS CALCULATEM v8 PRO -(ORiON)-
z tego ostatnio korzystalem i powiem Ci tak przez pierwsze 40-50 minut dzieki temu programowi ciagle jestem strasznie wysoko w turniejach ale potem juz ten program mi nie pasuje przy duzych blindach jakos nie czuje gry z tym programem ;p potem zdaje sie na wlasny instynkt i odpadam
Ale ogolnie program spoko sciagnij ;p
-
sQrzateQ
- -#zwykly

- Siwy-JazZ
- -#aktywny

-
GrzesVP
- LEGENDA

-
szkielo
- -#aktywny

- MenFromPoland
- -#aktywny

- jon124
- -#VIP

-
szkielo
- -#aktywny

-
peteer23
- -#zwykly

- sprinter_1989
- -#VIP

Oskarek_89 pisze:TEXAS CALCULATEM v8 PRO -(ORiON)-z tego ostatnio korzystalem i powiem Ci tak przez pierwsze 40-50 minut dzieki temu programowi ciagle jestem strasznie wysoko w turniejach ale potem juz ten program mi nie pasuje przy duzych blindach jakos nie czuje gry z tym programem ;p potem zdaje sie na wlasny instynkt i odpadam
Ale ogolnie program spoko sciagnij ;p
przyznam że spróbowałem na nim grać i wydaje mi się że jest bardzo pożyteczny ....
- MenFromPoland
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

-
Oskarek
Kod: Zaznacz cały
AutoRead Mode
If you play Texas Holdem at party-brak-polskiej-licencji! Poker, paradise-brak-polskiej-licencji! Poker, Empire Poker, PokerStars-nielegalny-w-PL!, or Pacific Poker, Texas Calculatem will automatically detect when you open up a table. When it does, it will ask you where you're seated. The rest is automatic:
1. Make sure the Poker table and players are in full view on the screen
2. Launch Texas Calculatem (if it is not already running). It will ask you where you're sitting.
3. As long as the table remains visible, TC will remain in AutoRead mode. If you minimize it, or anything blocks view of the table, it will switch to Manual. Once the table is in view again, AutoRead will again enable.
4. Play! Texas Calculatem will handle the rest.
To change your seat, right click the icon of the place you're sitting and click "me", or click the "setup" button tylko na tych pokerroomach mozesz miec autoread
- encepence
- -#VIP

Wróć do „Strategia w turniejach pokerowych”