Pokonując innych jesteś silny, pokonując siebie potężny
- Dawid84
- LEGENDA

- Soya
- LEGENDA

- Dawid84
- LEGENDA

Nie wiem czy udało ci się zdjąć czy nie ale efekty są. Dwa dni bez gry w DoN i głód gry zrobił swoje. Jedyna porażka to wsuwka za 3BB z BB sprawdzona przez 2 wcześniej limpujących do BB. Przy flope 4678 moje AA nie miały szans - rywal z 25s okazał się za mocny.
pacific:
5-1
Przez 2 dni brak DoN więc i volume nieco siadło. ale zbliża się weeekend i będzie można zintensyfikować wysiłki.
Wyzwanie: 116/600
pacific:
5-1
Przez 2 dni brak DoN więc i volume nieco siadło. ale zbliża się weeekend i będzie można zintensyfikować wysiłki.
Wyzwanie: 116/600
- drynk
- LEGENDA

Dawid84, jesteś dobrym, solidnym graczem (bez offensu - głównie ABC + trochę czasem się ze mną przepychasz jak Cię wkurzę w forumowym MTT, co jest zdecydowanie dobrą cechą) weź pierdol te DoN(ki) i graj normalne SnG. Tym bardziej, że jak wrzucasz wynik 5:1, to rozumiem, że nie grasz ich pod ultra-ninja volume i jakieś wyścigi/RB. Znacznie lepiej wyjdziesz na graniu standard SnG Single Table imo.
Kiedyś, sto lat temu jakoś, kiedy Spiegol był jeszcze kawalerem a ziemia dopiero ostygła z lawy, dostałem od niego taką właśnie radę. Od tamtego momentu, że tak pozwolę sobie zacytować klasyk: "moje życie zmieniło się o 360 stopni". Co bystrzejsi powiedzą ironicznie: przecież to to samo miejsce. Niby tak, ale już jestem po jednym okrążeniu!
Kiedyś, sto lat temu jakoś, kiedy Spiegol był jeszcze kawalerem a ziemia dopiero ostygła z lawy, dostałem od niego taką właśnie radę. Od tamtego momentu, że tak pozwolę sobie zacytować klasyk: "moje życie zmieniło się o 360 stopni". Co bystrzejsi powiedzą ironicznie: przecież to to samo miejsce. Niby tak, ale już jestem po jednym okrążeniu!
- Dawid84
- LEGENDA

Właśnie trafiłeś drogi drynku, w sedno sprawy. To że jestem solidnym i dobrym graczem wiedziałem już wcześniej ale miło, że ktoś to docenił (nie to co Ventrillowe szkodniki
).
A tłukę te DoNy głównie dlatego, że trwają krócej niż std SnG a ja akurat uwalniam 1st depo bonusy co pozwala mi smażyć 2 pieczenie na 1 ogniu.
Plan długoterminowy zakłada stopniowe wygaszanie DoNów na rzecz MTT.
e: czasu mało więc i volume niski, ale przy weekendzie depnę troszkę z tymi stolikami.
Przy okazji wczoraj nie mogłem zaprezentować pełni umiejętności bo musiałem dużo tłumaczyć moim 2 podopiecznym/adeptom - pozdr Loncik i Buba.
A tłukę te DoNy głównie dlatego, że trwają krócej niż std SnG a ja akurat uwalniam 1st depo bonusy co pozwala mi smażyć 2 pieczenie na 1 ogniu.
Plan długoterminowy zakłada stopniowe wygaszanie DoNów na rzecz MTT.
e: czasu mało więc i volume niski, ale przy weekendzie depnę troszkę z tymi stolikami.
Przy okazji wczoraj nie mogłem zaprezentować pełni umiejętności bo musiałem dużo tłumaczyć moim 2 podopiecznym/adeptom - pozdr Loncik i Buba.
- lion_victor
- -#VIP

drynk pisze:Dawid84, jesteś dobrym, solidnym graczem (bez offensu - głównie ABC + trochę czasem się ze mną przepychasz jak Cię wkurzę w forumowym MTT, co jest zdecydowanie dobrą cechą) weź pierdol te DoN(ki) i graj normalne SnG. Tym bardziej, że jak wrzucasz wynik 5:1, to rozumiem, że nie grasz ich pod ultra-ninja volume i jakieś wyścigi/RB. Znacznie lepiej wyjdziesz na graniu standard SnG Single Table imo.
Mi też byś to doradził czy jeszcze nie ten skill?
Zaintrygowała mnie Twoja rada 
- Loncik
- -#graczroku

Dawid, jesteś solidnie zaprawionym graczem (jak na murarza przystało). Weź pierdol te DoN(ki) i graj normalne SnG lub cokolwiek innego
Pograłem wczoraj chwilę z Tobą dla towarzystwa i gdyby nie owe towarzystwo, niechybnie zasnąłbym z myszką w ręce i szklanką w drugiej. Akcja żywa jak na pogrzebie, a jak człowiek się zaczyna rozkręcać, to wszyscy się rozchodzą..
- lion_victor
- -#VIP

- Loncik
- -#graczroku

- lion_victor
- -#VIP

- mara
- LEGENDA

- mara
- LEGENDA

- Dawid84
- LEGENDA

Aż mi się nie chce pisać
Kolejny dzień jestem blisko osiągnięcia celu i kolejny dzień czegoś brakuje. Aczkolwiek już był postęp bo nie kończę forumowych na bubblu (jak już 2x w tym tyg.) ale na betngo-brak-polskiej-licencji! wreszcie cashuję, tyle że wypadam na 4 miejscu bo rywalowi spada 7 i jego K7>A3. Trudno, bywa i tak.
Na plus można zaliczyć pierwszy na FTP stół finałowy. No i jeszcze w międzyczasie między kolejnymi zwiechami jakie łapie komp udało mi się rozegrać 1 stolik na pacificu - wynik mógł być tylko jeden.
pacific:
1-0 
Na plus można zaliczyć pierwszy na FTP stół finałowy. No i jeszcze w międzyczasie między kolejnymi zwiechami jakie łapie komp udało mi się rozegrać 1 stolik na pacificu - wynik mógł być tylko jeden.
pacific:
1-0 
- mara
- LEGENDA

lion_victor pisze:mara100, więcej niż Loncik
Twierdzisz, że Ty i Dawid będziecie w klasyfikacji końcowej w Statystycznie Najlepszych wyżej od Loncika gromadząc więcej punktów ( ranking efektywności )? Jeżeli dobrze rozumiem Twoją wypowiedź stawiam $50, że tak nie będzie!
Proszę o potwierdzenie, czy wszystko dobrze zrozumiałem i czy akceptujesz zakład. Wypłata kasy nastąpi po rozegraniu ostatniego turnieju forumowego, który będzie liczony do rankingu roku.
- lion_victor
- -#VIP

- Loncik
- -#graczroku

- drynk
- LEGENDA

lion_victor pisze:drynk pisze:Dawid84, jesteś dobrym, solidnym graczem (bez offensu - głównie ABC + trochę czasem się ze mną przepychasz jak Cię wkurzę w forumowym MTT, co jest zdecydowanie dobrą cechą) weź pierdol te DoN(ki) i graj normalne SnG. Tym bardziej, że jak wrzucasz wynik 5:1, to rozumiem, że nie grasz ich pod ultra-ninja volume i jakieś wyścigi/RB. Znacznie lepiej wyjdziesz na graniu standard SnG Single Table imo.
Mi też byś to doradził czy jeszcze nie ten skill?Zaintrygowała mnie Twoja rada
Ale przecież Ty grasz HU z tego co kojarzę
- lion_victor
- -#VIP

- Dawid84
- LEGENDA

Luzik chłopaki piszcie sobie
Od tego jest forum, od tego ono jest, od tego jest ono.
Tak patrzę, że ten zakład to nie byłby żaden zakład tylko surebet. Bo jak widziałem w tabelkach naszego forumowego nabijacza postów to ja+Lion już mamy porównywalnie tyle pkt co Loncik. Więc wyścig sam w sobie byłby easy bo Loncik miałby powiedzmy 40 turniejów na zbieranie pkt a my 2x40. Więc to żadne wyzwanie a surebet.
Aczkolwiek fakt, że zostałem wciągnięty w sidła ów zakładu (mimo iż nawet nie wspominałem że chcę być w nim stroną) pozwoliłoby mi mega EV+. Bo gdyby, tak sobie hipotetyzuję, Loncik chciał np. przesłać mi dowód wdzięczności za słaby wynik w najbliższym turnieju to nie wiem czy byłbym w stanie się oprzeć. Z kolei gdyby wynik był na styku to lion_victor pewnie też chciałby za wszelką cenę sprostać wyzwaniu które sam rzucił
.
Ot tak, taka luźna dywagacja
Tak patrzę, że ten zakład to nie byłby żaden zakład tylko surebet. Bo jak widziałem w tabelkach naszego forumowego nabijacza postów to ja+Lion już mamy porównywalnie tyle pkt co Loncik. Więc wyścig sam w sobie byłby easy bo Loncik miałby powiedzmy 40 turniejów na zbieranie pkt a my 2x40. Więc to żadne wyzwanie a surebet.
Aczkolwiek fakt, że zostałem wciągnięty w sidła ów zakładu (mimo iż nawet nie wspominałem że chcę być w nim stroną) pozwoliłoby mi mega EV+. Bo gdyby, tak sobie hipotetyzuję, Loncik chciał np. przesłać mi dowód wdzięczności za słaby wynik w najbliższym turnieju to nie wiem czy byłbym w stanie się oprzeć. Z kolei gdyby wynik był na styku to lion_victor pewnie też chciałby za wszelką cenę sprostać wyzwaniu które sam rzucił
.
Ot tak, taka luźna dywagacja
- knoperss
- LEGENDA

- Dawid84
- LEGENDA

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”