PokerStars-nielegalny-w-PL! real money

Dział dla graczy rozpoczynających przygodę z pokerem. Tu poznasz zasady pokera oraz możesz zadać choćby najbanalniejsze pytanie.
Awatar użytkownika
tomziolo
-#aktywny
-#aktywny

PokerStars-nielegalny-w-PL! real money

Postautor: tomziolo » 10 sty 2009, 15:35

Wlasnie zainstalowalem PS ponownie na kompie. To juz ponad moje sily czy ktos do cholery moze mi powiedziec jak tu wywalic ta wirtualna kase (i wstawic real), bo niestety za cholere nie przypomne sobie jakim cudem dokonalem tego poprzednim razem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2009, 15:52 przez tomziolo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Re: PokerStars-nielegalny-w-PL! real money

Postautor: martini » 10 sty 2009, 15:48

tomziolo pisze:Wlasnie zainstalowalem PS ponownie na kompie. To juz ponad moje sily czy ktos do cholery moze mi powiedziec jak tu wywalic ta wirtualna kase (i wstawic real), bo niestety za cholere nie przypomne sobie jakim cudem dokonalem tego poprzednim razem

Hmm... a na gorze ten pasek wybory gry itp. ? Jest Hold'em, Omaha, Stud, Inne gry, Turnieje... itp., a po wyborze np. hold'em jest nizej kolejny pasek Fixed Limit, No limit/Pot limit, Wirtualne pieniadze. Masz tak ? :shock:

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 10 sty 2009, 15:57

Też miałem ten sam problem. Musisz ściągnąć i zainstalować inny plik. Nie pamiętam dokładnie,ale chyba ten do wirtualnych pieniędzy nazywa się PokerStarsInstallNET, a do prawdziwych na pewno nazywa się PokerStarsInstall :wink:

PokerStars-nielegalny-w-PL!

pokermajster
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: pokermajster » 10 sty 2009, 17:36

A nie musisz aktywować gdzieś w opcjach gry na prawdziwe pieniądze podając swoje dane?Już nie pamiętam gdzie i jak się to robiło,ale tak jest w paru pokerroomach.Zobacz w górnym menu zakładka konto/stwórz konto powinno być do wyboru wirtualne i real.

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 10 sty 2009, 17:37

Przecież napisałem wyżej,że miałem ten sam problem :wink: Trzeba zainstalować inny plik :wink:

Awatar użytkownika
tomziolo
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tomziolo » 10 sty 2009, 17:40

wielkie dzieki Le Chiffre, rzeczywiscie potrzebny byl inny plik

Awatar użytkownika
komix22
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: komix22 » 09 lut 2009, 12:55

Witam mam problem z softem.Musiałem ściągnąc soft od nowa i okazało się,że pobrałem jakiś PokerStars-nielegalny-w-PL!.net więc go odinstalowałem i pobrałem nowy ale jak instaluje nowy to ciąglw instaluje mi się net PokerStars-nielegalny-w-PL!.net a on jest tylko do gry Play money wiec nie moge nic na nim zagrac. Pewnie muszę coś tam w kompie wyczyścić ale nie znam się na tym więc jakby ktoś mi napisał co mam zrobić to będę wdzięczny.

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 09 lut 2009, 13:14

Pobierasz widocznie cały czas ten plik do play money. Użyj linku,który wkleiłem kilka postów wyżej;)

Awatar użytkownika
komix22
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: komix22 » 09 lut 2009, 13:37

ok tylko nie moge pobrac tego innego oprogramowania

mati1988k
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: mati1988k » 09 lut 2009, 14:12

Ktoś o to pytał w innym poście ale odpowiem jeszcze raz tutaj ;).

Jeżeli nie możecie przelać pieniędzy na konto to znaczy że macie wersję demo oprogramowania (pewnie ściągniętą z www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.pl) żeby móc grać na real money musicie zainstalować programik z www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.com nie pl. Wtedy powinna się wam pojawić opcja kasjer.

Awatar użytkownika
bartekzet
-#VIP
-#VIP

Postautor: bartekzet » 09 lut 2009, 15:40

a moze wejdz przez panel sterowania do 'usun programy' zeby ostatecznie usunac z dysku ta aplikacje i potem sprobuj sciagnac i zainstalowac poprawnie jeszcze raz.

Awatar użytkownika
komix22
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: komix22 » 09 lut 2009, 17:37

Niestety nie mogę pobrać oprogramowania. Pobieranie zaczyna się i po jakimś czasie zatrzymuje i dalej nie przechodzi. Czy ktoś może pobrać i przesłać mi instalkę na maila ?
Proszę o PW.

Wróć do „Podstawy pokera”