PokerStars-nielegalny-w-PL! real money
- tomziolo
- -#aktywny

PokerStars-nielegalny-w-PL! real money
Wlasnie zainstalowalem PS ponownie na kompie. To juz ponad moje sily czy ktos do cholery moze mi powiedziec jak tu wywalic ta wirtualna kase (i wstawic real), bo niestety za cholere nie przypomne sobie jakim cudem dokonalem tego poprzednim razem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2009, 15:52 przez tomziolo, łącznie zmieniany 1 raz.
- martini
- -#VIP

Re: PokerStars-nielegalny-w-PL! real money
tomziolo pisze:Wlasnie zainstalowalem PS ponownie na kompie. To juz ponad moje sily czy ktos do cholery moze mi powiedziec jak tu wywalic ta wirtualna kase (i wstawic real), bo niestety za cholere nie przypomne sobie jakim cudem dokonalem tego poprzednim razem
Hmm... a na gorze ten pasek wybory gry itp. ? Jest Hold'em, Omaha, Stud, Inne gry, Turnieje... itp., a po wyborze np. hold'em jest nizej kolejny pasek Fixed Limit, No limit/Pot limit, Wirtualne pieniadze. Masz tak ?
- Ted Forester
- -#VIP

Też miałem ten sam problem. Musisz ściągnąć i zainstalować inny plik. Nie pamiętam dokładnie,ale chyba ten do wirtualnych pieniędzy nazywa się PokerStarsInstallNET, a do prawdziwych na pewno nazywa się PokerStarsInstall
PokerStars-nielegalny-w-PL!
PokerStars-nielegalny-w-PL!
-
pokermajster
- -#zwykly

- Ted Forester
- -#VIP

- tomziolo
- -#aktywny

- komix22
- -#aktywny

Witam mam problem z softem.Musiałem ściągnąc soft od nowa i okazało się,że pobrałem jakiś PokerStars-nielegalny-w-PL!.net więc go odinstalowałem i pobrałem nowy ale jak instaluje nowy to ciąglw instaluje mi się net PokerStars-nielegalny-w-PL!.net a on jest tylko do gry Play money wiec nie moge nic na nim zagrac. Pewnie muszę coś tam w kompie wyczyścić ale nie znam się na tym więc jakby ktoś mi napisał co mam zrobić to będę wdzięczny.
- Ted Forester
- -#VIP

- komix22
- -#aktywny

-
mati1988k
- -#pretendent

Ktoś o to pytał w innym poście ale odpowiem jeszcze raz tutaj
.
Jeżeli nie możecie przelać pieniędzy na konto to znaczy że macie wersję demo oprogramowania (pewnie ściągniętą z www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.pl) żeby móc grać na real money musicie zainstalować programik z www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.com nie pl. Wtedy powinna się wam pojawić opcja kasjer.
.
Jeżeli nie możecie przelać pieniędzy na konto to znaczy że macie wersję demo oprogramowania (pewnie ściągniętą z www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.pl) żeby móc grać na real money musicie zainstalować programik z www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.com nie pl. Wtedy powinna się wam pojawić opcja kasjer.
- bartekzet
- -#VIP

- komix22
- -#aktywny