pokerowy wkręt again

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
bedebogaty777
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: bedebogaty777 » 22 cze 2014, 08:37

Przyszla pora pracowac... podjelem sie roboty nie zapominajac po wyplacie o pokerze - ba, nawet osiagnalem status niesplaconego kredytu, figuruje na bg cos tam i roznych takich, widac ze w pokera gram nie od dzis :-D choc jesli chodzi o czas, to czas zapomniec.. i wlaanie od wczoraj wieczor powrocilem po miesiecznej przerwie. Co do tego musze napisac kilka zdan... otoz przerwa jest jak regeneracja lub doslownie nia jest, zreszta we wszystkim przerwa wplywa na lepszy efekt (czy to prawda?), zawsze po niej wygrywam i to nie bez powodu, gdyz wg mnie na pewnym etapie czy poziomie, nie licza sie juz tyle umiejetnosci, co samo podejscie do gry, zawsze po przerwie nie zaleznie o jakie stawki gram, gra sie toczy bez powaznych bledow w twardej postawie, innymi slowy - bardziej nam zalezy jak przeciwnikowi, dlatego jestesmy gora. Teraz pytanie nachodzi kiedy sie dowiedziec ze juz przyszla pora na przerwe, ja to sprobuje rozwiazac w sposobnowsci wzorujac sie na jurku jurkowskim (czy jak mu tam) ktory postanowil ze po 10 porazkach konczy. Tak i ja wybieram 10, jako liczbe bledow po ktorych zrobie kolejna przerwe, bede tez unikal turniejow typu sunday storm za 1 fpp w pokerstarsach (turniej w ktorym jakos jeszcze nigdy nic nie wygralem mimo wielu prob) poniewaz taka gra na allina przyswaja nawyk popelniania bledow grajac z nie wyczekana karta...
Przegralem, stalo sie, nie istotne juz, wazne co bedzie teraz i jutro, a bedzie fura komora i futro :-P
Wczoraj za punkty w fulltilt-brak-polskiej-licencji! wykupilem bilet na turniej w ktorym zakwalifikowalem sie do kolejnego dnia, zaczne od 17000 zetonow gdzie poczatkowo bylo 5000, zle jesli prsegram bo ciezko mi bedzie skolowac teraz nawet 5 dych (za pozno w tym miesiacu sie opamietalem i wybralem maszyny :-S ), JEDNAK POKLADAM W TEN TURNIEJ DOBRA MYSL

bedebogaty777
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: bedebogaty777 » 22 cze 2014, 08:47

''TO MY WYGRAMY, BO NAM BARDZIEJ ZALEZY'' - PAMIETACIE?... COS TAKIEGO POWIEDZIAL... (?)

Nico :-D w "wygrac ze smiercia", no i wygral

Awatar użytkownika
jon124
-#VIP
-#VIP

Postautor: jon124 » 23 cze 2014, 20:18

bedebogaty777 pisze: (za pozno w tym miesiacu sie opamietalem i wybralem maszyny :-S ), JEDNAK POKLADAM W TEN TURNIEJ DOBRA MYSL

bedebogaty

Awatar użytkownika
Dawid84
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 23 cze 2014, 20:52

jon124 pisze:
bedebogaty777 pisze: (za pozno w tym miesiacu sie opamietalem i wybralem maszyny :-S ), JEDNAK POKLADAM W TEN TURNIEJ DOBRA MYSL

bedebogaty

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 23 cze 2014, 21:50

kumpel Dadzia czy co??
Skąd wy bierzecie te narkołyki?

bedebogaty777
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: bedebogaty777 » 28 cze 2014, 19:12

ciekawe ze podsumowaliście moj nick... otóż nie wspomnialem chyba ze mam za soba kilka prob samobojczych- choć może powinno zaliczyć sie tylko jedną, gdzie na prawde bylo pogodzenie z losem (no prawie..- bo zabraklo mi "30 minut" cierpliwości) i zaplanowane wszystko. bardziej dopracowna wersja tego co zaczalem moze dojść do skutku już za 775 dni (bo 2 minely ;p) i jeśli do tego czasu nie - "bede bogaty" prawdopodobne jest to ze już sie poddam ALE... zdaje sobie sprawe jak czas szybko zapitala i odliczam te dni, teraz wszystko wydaje sie wazniejsze, to pozwoli myśle wykluczyć czyny nieporządane, takie jak: wypad na maszyny (przetestowalem już, mam nadzieje ze wystarczy), blędy pokerowe (które raczej bym nazwal przemyślaną grą na porażke) czy "zamartwianie sie" o to ze nie mam co robić i ostanie sie przez to w bezczynności.
tak więc do zamartwienia mam 775 dni, do tego czasu mam kilka waznych zyciowek - misji, czy prob, o ktorych od dawna mysle, a nie udalo mi sie jeszcze wdrozyc. zdradze wam ze powiązane rzecz jasna z hazardem (drugą nute do któej osylam to moja nuta - LIBER - jedna z dróg, a pierwsza :D ...to odnośnie mojego postu PEJA - trudny dzieciak), choć nie jest to poker ... no w zasadzie pokera na zywo też trzeba odnaleźć w życiorysie :) tak więc czas nie spać... nie ma co sie za wiele rozpisywać, ale teraz w pokera idzie mi już bardzo dobrze. zobaczycie że bedebogaty775

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”