Pokerowy blog-ASTERIX79pl
-
asterix79pl
- -#VIP

Dzisiejszy dzien koncze na plusie na party-brak-polskiej-licencji! Poker i Chili.Wkoncu na chili udaje mi sie dzien zakonczyc na plusie,dawno tego nie bylo,moze to juz po pechu na Chili mam taka nadzieje bo ostatnio tyle tam pechowych rozdan mialem ze sie przezucilem na party-brak-polskiej-licencji! poker
- Glory
- -#Site Admin

-
asterix79pl
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA

-
asterix79pl
- -#VIP

Po turnieju w Swinoujsciu zrobilem sobie przerwe w grze w pokera.W tamtym tygodniu zagralem tylko Hu na Marii a dzis postanowilem zagrac EPEC Warszawa kwalifikacje na everescie,turniej dobrze idzie a tu internet znika na 5 min,po 5ciu minutach loguje sie i wywalilo mnie juz z turnieju,pojebany ten everest-brak-polskiej-licencji!
tylko mnie wkurzył 
-
asterix79pl
- -#VIP

niewiem co to sie ostatnio dzieje,jakaś klątwa spadła na mnie,river sie na mnie uwziął,ile razy river moze wszystko zepsuc,prawie za kazdym razem do turna mam lepsza reke a river wszystko psuje.wogole gra sie ostatnio nie uklada,według mnie gram dobrze tylko troche szczescia brakuje.Wczoraj bylem w czołowce turnieju moglem sie podwoic przy niezłym juz stacku al-in przed riverem i patrze jest dobrze tylko zeby J nie spadł na river,no i spada i po turnieju.Wczoraj i dzis juz ze 20 razy river wszystko mi zepsul,raz tylko ja dostalem na river kolor czy to jest sprawiedliwe? 
-
asterix79pl
- -#VIP

ja pierdole tego pokera,musze sobie przerwe zrobic,10 turniej dzis wlasnie skonczylem AQ na 23 Flop A K 8 turn 5 i river oczywiscie 4.gralem dzis 10 turnieji i 10 razy odpadlem przez river,juz wiele razy river mnie wkurzyl ale takiej serii to jeszcze nie mialem.W poprzednik turniejach przegrywam rozdania AQ na Q8 oczywiscie 8 na river,AQ na QJ na river J,AK na QQ all-in po flopie,na flopie K a na river spadaQ,nie mam narazie ochoty juz na gre.Przez nastepne dni bede grał tylko niektóre z forum musze odpoczac
-
asterix79pl
- -#VIP

-
asterix79pl
- -#VIP

W poniedzialem rozegralem 6 sit&go live i jestem ze swojej gry dosc zadowolony,3 razy bylem na miejscach platnych 2 razy 3ci i raz drugi.Ten co skonczylem na drugim powinienem wygrac bo jak zostalo nas 4ch to mialem 2 razy wiecej zetonow niz pozostala trojka razem,ale niestety tylko drugi.Jutro powalcze wkoncu o jakies pierwsze miejsce bo jeszcze na zywo nawet sit&go nie wygralem 
-
asterix79pl
- -#VIP

-
asterix79pl
- -#VIP

W końcówce lipca udalo mi sie wygrac wkoncu sit&go live i zakwalifikowałem sie do dwoch turnieji na zywo w Monachium z niskim wpisowym,pierwszy Bavarian Poker Tour skonczylem na 13 miejscu przy 6ciu platnych ,drugi juz na płatnych,turniej Deutsche Union Poker koncze na 4 tym miejscu przy 5ciu platnych miejscach.chodz skonczylem turniej w kasie to nie jestem do konca zadowolony,jestem zawiedziony troche bo za pierwsze 3 miejsca byly puchary,moze innym razem sie uda.Teraz czas pograc cos na necie
- knoperss
- LEGENDA

-
asterix79pl
- -#VIP

dzis zagralem 2 turnieje i niezle wyniki,forumowy na hey koncze na 5 miejscu,a Last Dance na 3cim.Ten drugi to ciekawy byl turniej zapisalem sie w ostatnich minutach poznej rejstracji czyli turniej trwal juz prawie godzine,turniej uklada sie dobrze i powoli buduje stack,zostaje 3 graczy mam 2gi stack dostaje 66 spwadza mnie KQ flop to 67K czyli jest dobrze ale turn K a river 7 i przegrywam rozdanie i koncze na 3cim miejscu. 
-
asterix79pl
- -#VIP

dzis dobry trniej rozegralem 3000 gwarantowane na Marii,zbudowałem dosc duzy stack lecz ostatnie dwa rozdania przegrane pechowo i koncze na 14 miejscu.Najpierw moje AA przegrywa z QQ a za chwile dostaje A2 w kolorze daje call po niewielkim przebiciu i flop super dostaje 345 i zagrywam all-in i dostaje call z JJ turn i river dwa drzewka i uzbieral kolor,ostatnio pechowo koncze turnieje,a moglo byl fajne miejsce dzis,szkoda taki jest poker 
-
asterix79pl
- -#VIP

-
asterix79pl
- -#VIP

W czwartek zagralem dobry turniej live ale w koncowce mi nie poszlo i moje A8 przegralo z 10 ,2 gracz 4 raz z rzedu zagral all-in i wkoncu go sprawdzilem i dostal 10 na flopie, odpadlem na 4 tym miejscu i znow bez pucharka,moze dzis zagram jeszcze lepiej i bede w pierwszej 3ce,dzis nie musze grac kwalifikacji bo w czwartek za 4te miejsce dostalem bilet juz na finalowy turiej,wiec w finale zagram o 23ciej napewno 
-
asterix79pl
- -#VIP

I udalo sie w niedziele wygrac moj pierwszy turniej,malutki turniej ale zawsze wygrany,puchar i iPad 16gb jest
http://www.bavarianpokertour.de/pokertu ... hotoid=657
http://www.bavarianpokertour.de/pokertu ... hotoid=657- Oziris
- -#VIP

-
asterix79pl
- -#VIP

Oziris, ten turniej to nie w kasynie tylko w barze i sa tylko nagrody rzeczowe albo bony na zakupy.15euro kosztuja kwalifikacji sit-go.jest to sit go 11osobowy z czego pierwsze miejsce dostaje bilet na finalowy turniej a 2 i3 miejsce dostaje spowrotem 15 euro.Za kardy turniej sa punkty i w lutym 44 najlepszych zagra o pakiet na WSOP i inne nagrody plazma,laptop i takie tam pierdoły.Tak mi sie spodobały turnieje live ze w necie prawie nie gram.choc od listopada chce troche pograc na hey poker i wyrobic bonus.teraz sie powoli szykuje do wyjazdu do Ostrawy na drugi dzien HESOP.Trzymac tam kciuki za mnie,a ja postaram godnie reprezentowac nasze forum.
-
asterix79pl
- -#VIP

-
koczwi
- -#VIP

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”