Pokerowe przygody scyzoryka
-
Tomi99
- -#VIP

- wiciu-ck
- LEGENDA

Tomi ja dzisiaj grałem kwalifikacje o 14.40 ale nie poszło mi, 9 miejsce bez biletu.
Dzisiaj (teraz) kolejna próba w Brazilian Daily.
Za chwilę przerwa, nieznacznie prowadzę (3 pierwsze osoby w okolicach 11k mają).
Zobaczymy czy nie spieprzę czegoś po drodze i utrzymam takie miejsce
--------------
3:10
Mam dość agresywnego gościa na stole, który ma sporo (8k) żetonów, nie lubię grać z takimi osobami, bo trafi niższą parę a podbija i przebija jakby miał AA na ręku. Choć z drugiej strony jak się porządnie go złapie (już raz go złapałem ja AA on 55 - 5k zarobiłem jakoś) to doładuje człowieka
Ale zawsze to ryzyko bo w końcu coś trafi głupiego i połamie AA
-------------
4:15
Karty dochodzą mi w miarę dobre co jakiś czas ale flop wszystko psuje
Chyba przeczekam ten okres, może na stole finałowym spróbuję coś ugrać.
Na razie miejsce 3/12
--------------
Lubicie rajdy samochodowe?
Jeżdżę jako kibic co rok na mazury na Rajd Polski obowiązkowo.. na inne zależnie od odległości i czasu.
Warszawę też co rok odwiedzam na Barbórkę (choć w zeszłym nie byłem
)
Fajne filmiki z 2009 roku jak było WRC w Polsce
Oczywiście byłem obecny na takim wydarzeniu dość ważnym w rajdach
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0XRfUWV_is4&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0SSJ0-hhTZs[/youtube]
--------------
4:25
Trochę się powiększyłem do 17k - 3/11
Moje 88 dało radę A3... koleś chyba z 6 razy pod rząd wchodził all in w końcu mu nie uwierzyłem (choć w sumie miał tego A). On zagrał ja sprawdziłem za jakieś 4k. Nie weszło mu i odpadł
Ale zapierdzielają te blindy.. 5-ciu nas na stole
-------------
4:40
FT - 4 pozycja - 15k (1 - 34k ; 2 - 18k ; 3-15k ... 10 - 1k)
-------------
5:10
Strasznie ciężki stół finałowy, 30 minut i nic się nei zmieniło w pozycjach.
Odpadł tylko ten co miał 1k
------------
5:25
No to się ruszyło
ale źle nie jest - 7 pozycja
Koniec monologu już nie truje
Dobranoc
Dzisiaj (teraz) kolejna próba w Brazilian Daily.
Za chwilę przerwa, nieznacznie prowadzę (3 pierwsze osoby w okolicach 11k mają).
Zobaczymy czy nie spieprzę czegoś po drodze i utrzymam takie miejsce
--------------
3:10
Mam dość agresywnego gościa na stole, który ma sporo (8k) żetonów, nie lubię grać z takimi osobami, bo trafi niższą parę a podbija i przebija jakby miał AA na ręku. Choć z drugiej strony jak się porządnie go złapie (już raz go złapałem ja AA on 55 - 5k zarobiłem jakoś) to doładuje człowieka
Ale zawsze to ryzyko bo w końcu coś trafi głupiego i połamie AA
-------------
4:15
Karty dochodzą mi w miarę dobre co jakiś czas ale flop wszystko psuje
Chyba przeczekam ten okres, może na stole finałowym spróbuję coś ugrać.
Na razie miejsce 3/12
--------------
Lubicie rajdy samochodowe?
Jeżdżę jako kibic co rok na mazury na Rajd Polski obowiązkowo.. na inne zależnie od odległości i czasu.
Warszawę też co rok odwiedzam na Barbórkę (choć w zeszłym nie byłem
Fajne filmiki z 2009 roku jak było WRC w Polsce
Oczywiście byłem obecny na takim wydarzeniu dość ważnym w rajdach
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0XRfUWV_is4&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0SSJ0-hhTZs[/youtube]
--------------
4:25
Trochę się powiększyłem do 17k - 3/11
Moje 88 dało radę A3... koleś chyba z 6 razy pod rząd wchodził all in w końcu mu nie uwierzyłem (choć w sumie miał tego A). On zagrał ja sprawdziłem za jakieś 4k. Nie weszło mu i odpadł
Ale zapierdzielają te blindy.. 5-ciu nas na stole
-------------
4:40
FT - 4 pozycja - 15k (1 - 34k ; 2 - 18k ; 3-15k ... 10 - 1k)
-------------
Strasznie ciężki stół finałowy, 30 minut i nic się nei zmieniło w pozycjach.
Odpadł tylko ten co miał 1k
------------
5:25
No to się ruszyło
ale źle nie jest - 7 pozycja
Koniec monologu już nie truje
Dobranoc

-
Tomi99
- -#VIP

- wiciu-ck
- LEGENDA

W canadian bierze udział średnio 120-130 osób więc prawie 2.5x tyle możliwości do wykopania cię
dlatego tak z moich szacunków wynika, że łatwiej coś ugrać w brazilian (choć mniej) niż tam. Ale jak kto lubi wiadomo
powodzenia.
Dzisiaj trochę osób się zapisało do kwalifikacji (40) no i 9 pełnych biletów było.
Niestety zająłem 10 miejsce i "wygrałem" 4$ czyli straciłem 4$
Mało brakło, ogólnie podczas turnieju QQ złamał mi J9 i moje AK przegrało z 88 więc chyba tych dwóch rozdań brakło do biletu. Spróbujemy później może.
Choć mam jeszcze jeden bilet więc zobaczę jak to będzie.
dlatego tak z moich szacunków wynika, że łatwiej coś ugrać w brazilian (choć mniej) niż tam. Ale jak kto lubi wiadomo
powodzenia.
Dzisiaj trochę osób się zapisało do kwalifikacji (40) no i 9 pełnych biletów było.
Niestety zająłem 10 miejsce i "wygrałem" 4$ czyli straciłem 4$
Mało brakło, ogólnie podczas turnieju QQ złamał mi J9 i moje AK przegrało z 88 więc chyba tych dwóch rozdań brakło do biletu. Spróbujemy później może.
Choć mam jeszcze jeden bilet więc zobaczę jak to będzie.
- Glory
- -#Site Admin

- knoperss
- LEGENDA

- Soya
- LEGENDA

Malo mialem ostanio czasu, na forum, ale dzis siadam i zaczynam czytac, z kazdym zdaniem blog robil coraz fajniejsze wrazenie na mnie, juz nie chodzi o wyniki, choc przyjemnie czyta sie o wygranych, ale o ta swobode w przekazywaniu mysli.
Kupiles mnie tym calkowicie
Nie ma juz opcji bym tu nie zagladal, w losowaniu znow trafilismy na Niemcow, w teorii Schalke, jest slabsze niz Bayern, ale zobaczymy kogo zatrudnia na miejsce Felixa, a zmiana na lawce moze dac im nowa jakosc, co widzimy chocby po zmianie Beniteza na Leonardo.
wiciu-ck pisze:najważniejsze, że Inter wyeliminował Bayern!!!!!![]()
Kupiles mnie tym calkowicie
- wiciu-ck
- LEGENDA

Siedzę przy kolejnym Brazilian Daily (za ostatni bilet), na razie w miarę się trzymam.
5 pozycja na 19 graczy.
Więc dzisiaj też będzie wpis jakiś o tej grze i co tam mi się nawinie
------------
4:26
poz 6/12
-----------
Znalazłem piosenki rajdowe na yt więc się podzielę z wami
Wiem, wiem może trochę obciachowe, ale zapewniam was, że niezależnie kto czego słucha to na rajdach leci tylko to. Czy to w samochodach czy w radiu rajdowym czy na odcinkach z głośników/cd itp
No i przy wódce to wszystko się podoba jeśli ktoś jest jeszcze kibicem, a takich piosenek rajdowych jest chyba tylko z 5-6
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2M539DVT0xc&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=roYjLozJGLA&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JoaqfDc6z68&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SKkSMQLJlzI&feature=related[/youtube]
----------------
4:37
FT - poz 7/10, powalczymy
----------------
FT - poz 2/6, dalej walczymy
a poniżej moi przeciwnicy wg sharkscope siebie już nie mogłem dać bo tylko 5 mogę
-----------------
6:12
Jest postęp - wygrałem HU - mając mniejszy stack niż przeciwnik
Nie mam siły opisywać, ale wreszcie mądrze zagrałem HU
wiadomo trochę może i szczęścia było, ale nawet jakbym przegrał to nie miałbym sobie nic do zarzucenia chyba

5 pozycja na 19 graczy.
Więc dzisiaj też będzie wpis jakiś o tej grze i co tam mi się nawinie
------------
4:26
poz 6/12
-----------
Znalazłem piosenki rajdowe na yt więc się podzielę z wami
Wiem, wiem może trochę obciachowe, ale zapewniam was, że niezależnie kto czego słucha to na rajdach leci tylko to. Czy to w samochodach czy w radiu rajdowym czy na odcinkach z głośników/cd itp
No i przy wódce to wszystko się podoba jeśli ktoś jest jeszcze kibicem, a takich piosenek rajdowych jest chyba tylko z 5-6
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2M539DVT0xc&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=roYjLozJGLA&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JoaqfDc6z68&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SKkSMQLJlzI&feature=related[/youtube]
----------------
4:37
FT - poz 7/10, powalczymy
----------------
FT - poz 2/6, dalej walczymy
a poniżej moi przeciwnicy wg sharkscope siebie już nie mogłem dać bo tylko 5 mogę
-----------------
6:12
Jest postęp - wygrałem HU - mając mniejszy stack niż przeciwnik
Nie mam siły opisywać, ale wreszcie mądrze zagrałem HU
wiadomo trochę może i szczęścia było, ale nawet jakbym przegrał to nie miałbym sobie nic do zarzucenia chyba

- jon124
- -#VIP

- wiciu-ck
- LEGENDA

No dla mnie to też sukces, ciekawe kiedy spadek formy przyjdzie i jak go przeczekam
Podkreślam, że do tej pory pewnie bym siedział na 3.30 sng i don, gdyby nie bilety z pokerkings, a potem wygrana w jednym czy dwóch turniejach za bilety. To pozwoliło mi zacząć "wydawać" $ na kwalifikacje, które w miarę dobrze mi idą.
Inne MTT to na bwin-brak-polskiej-licencji! gorączka i bounty. Więcej raczej nie mam czasu przysiąść.
Gram tylko sng i don ale ostatnio mniej (2-4 dziennie) bo nie mam za bardzo czasu.
Dzisiaj poranne kwalifikacje przegrane, ale w popołudniowych bilet udało się zdobyć, więc kolejne zmagania dziś (jak nie popije dużo na meczu) lub jutro może.
Podkreślam, że do tej pory pewnie bym siedział na 3.30 sng i don, gdyby nie bilety z pokerkings, a potem wygrana w jednym czy dwóch turniejach za bilety. To pozwoliło mi zacząć "wydawać" $ na kwalifikacje, które w miarę dobrze mi idą.
Inne MTT to na bwin-brak-polskiej-licencji! gorączka i bounty. Więcej raczej nie mam czasu przysiąść.
Gram tylko sng i don ale ostatnio mniej (2-4 dziennie) bo nie mam za bardzo czasu.
Dzisiaj poranne kwalifikacje przegrane, ale w popołudniowych bilet udało się zdobyć, więc kolejne zmagania dziś (jak nie popije dużo na meczu) lub jutro może.
-
Poldek
- -#pretendent

- wiciu-ck
- LEGENDA

Dzisiaj się nie wychodziło nic, zakończyłem na 27 miejscu
na koniec jeszcze trafiłem trochę kiepsko:
Trzeba było ostrożniej, tylko po wódce niekoniecznie się da
choć w tym przypadku myślę, że ciężko by było... najpierw bałem się koloru, ale 200 dołożyłem
potem wyszła 10 więc bałem się strighta i dwóch kolorów
... tak właśnie jest jak się dokłada głupio
zagrał sporo, nie uwierzyłem mu w J9 i w 2 trefle lub kiery na ręce (a nawet jakby to "wiedziałem" że nie wejdzie
)
przewidywałem że ma 10 z figurą lub J z figurą... lub najlepiej 910
po tych przewidywaniach okazało się, że Nostradamusem nie jestem
miał też seta
a zagrał sporo bo pewnie u niego też się włączył podobny Nostradamus hahahahha
nie mój dzień
tyle że on został, a ja idę przewidywać co żona zrobi jak wejdę do łóżka
1) nic nie zrobi i nic nie powie, bo żony też piły trochę
2) nic nie zrobi, ale powie że śmierdzę wódą i papierosami, żebym "spieprzał"
3) nic nie zrobi, poprosi o sok/wodę na kaca
innych opcji nie przewiduję na dzisiaj już
stawiam na 1
na koniec jeszcze trafiłem trochę kiepsko:
Ongame Network $3,000 Brazilian Daily No Limit Hold'em Tournament - t100/t200 Blinds - 9 players
DNAR_z_NEBA (UTG+2): t2190 10.95 BBs
steveo131313 (MP1): t2895 14.47 BBs
tsagas85 (MP2): t5735 28.68 BBs
nico050982 (CO): t4860 24.30 BBs
chiovenda09 (BTN): t3660 18.30 BBs
Hero (SB): t2115 10.57 BBs
..apollo1417 (BB): t10430 52.15 BBs
Paya76 (UTG): t3005 15.03 BBs
Monphis (UTG+1): t8845 44.23 BBs
Pre Flop: (t300) Hero is SB with![]()
4 folds, tsagas85 calls t200, 2 folds, Hero calls t100, ..apollo1417 checks
Flop: (t600)![]()
![]()
(3 players)
Hero checks, ..apollo1417 checks, tsagas85 bets t200, Hero calls t200, ..apollo1417 folds
Turn: (t1000)(2 players)
Hero checks, tsagas85 bets t2000, Hero calls t1715 all in
River: (t4430)(2 players - 1 is all in)
Final Pot: t4430
tsagas85 shows![]()
(THREE_OF_A_KIND EIGHT)
Hero shows![]()
(THREE_OF_A_KIND SEVEN)
tsagas85 wins t4430
Trzeba było ostrożniej, tylko po wódce niekoniecznie się da
choć w tym przypadku myślę, że ciężko by było... najpierw bałem się koloru, ale 200 dołożyłem
zagrał sporo, nie uwierzyłem mu w J9 i w 2 trefle lub kiery na ręce (a nawet jakby to "wiedziałem" że nie wejdzie
)
przewidywałem że ma 10 z figurą lub J z figurą... lub najlepiej 910
po tych przewidywaniach okazało się, że Nostradamusem nie jestem
miał też seta
nie mój dzień
tyle że on został, a ja idę przewidywać co żona zrobi jak wejdę do łóżka
1) nic nie zrobi i nic nie powie, bo żony też piły trochę
2) nic nie zrobi, ale powie że śmierdzę wódą i papierosami, żebym "spieprzał"
3) nic nie zrobi, poprosi o sok/wodę na kaca
innych opcji nie przewiduję na dzisiaj już
stawiam na 1
- polak13
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA

- wiciu-ck
- LEGENDA

- wiciu-ck
- LEGENDA

Dzisiaj pomęczyłem rano kwalifikacje, ale nie udało się wygrać biletu.
A teraz 4 DoNy 5.5$ i 1 SnG 3.3$
W SnG się nie udało, a DoNy wygrałem 3 na 4.
Więc w sumie wieczór na czysto, a troszkę zagrałem.
W SnG pechowo poszło, ale też karta nie dochodziła nic, a jak już zagrałem z KK to się nadziałem na seta J
DoNy jak to dony z 10 wejść może w każdym, trochę zarobiłem i "przeżyłem" do końca
A teraz 4 DoNy 5.5$ i 1 SnG 3.3$
W SnG się nie udało, a DoNy wygrałem 3 na 4.
Więc w sumie wieczór na czysto, a troszkę zagrałem.
W SnG pechowo poszło, ale też karta nie dochodziła nic, a jak już zagrałem z KK to się nadziałem na seta J
DoNy jak to dony z 10 wejść może w każdym, trochę zarobiłem i "przeżyłem" do końca
- wiciu-ck
- LEGENDA

Dzisiaj rano kwalifikacji nie udało mi się przejść...
Ale za to teraz popołudniu zmiotłem 33 osoby zajmując 1 miejsce (końcówka jak już bilety były to ze wszystkim wchodził każdy, ale akurat trafiały mi się wysokie karty
)
Czyli wieczorem będę się czaił na zapis jeśli odpowiednia ilość osób się zbierze
Pograłem też Dony równocześnie z kwalifikacjami i jak na razie 2/2 wygrane i jeden jeszcze gram.
Coś zapuściłem ostatnio DoNy (częściej grałem SnG 30 players) a nawet widzę że dobrze mi idzie. Muszę nadrobić trochę to.
Ale za to teraz popołudniu zmiotłem 33 osoby zajmując 1 miejsce (końcówka jak już bilety były to ze wszystkim wchodził każdy, ale akurat trafiały mi się wysokie karty
Czyli wieczorem będę się czaił na zapis jeśli odpowiednia ilość osób się zbierze
Pograłem też Dony równocześnie z kwalifikacjami i jak na razie 2/2 wygrane i jeden jeszcze gram.
Coś zapuściłem ostatnio DoNy (częściej grałem SnG 30 players) a nawet widzę że dobrze mi idzie. Muszę nadrobić trochę to.
- wiciu-ck
- LEGENDA

Siadłem na bwin-brak-polskiej-licencji! jak co poniedziałek prawie do Gorączki poniedziałkowej nocy i bardzo dobrze mi poszła. Karta była zmienna, ale w odpowiednich momentach "wchodziła" ładnie.
Na stół finałowy wszedłem na 10 pozycji ze stackiem 3.5k, gracz na 9 pozycji miał około 8k No ale koniec końców udało się
Teraz zobaczę ile osób na Brazilian się zapisze i może spróbuję.
-----------------
55 osób się zebrało w tym i ja.
Niestety nie poszło tak jak chciałem i odpadłem 21.
Jutro (dzisiaj) spróbujemy znowu wygrać bilet i próbować w głównym
Na stół finałowy wszedłem na 10 pozycji ze stackiem 3.5k, gracz na 9 pozycji miał około 8k No ale koniec końców udało się
Teraz zobaczę ile osób na Brazilian się zapisze i może spróbuję.
-----------------
55 osób się zebrało w tym i ja.
Niestety nie poszło tak jak chciałem i odpadłem 21.
Jutro (dzisiaj) spróbujemy znowu wygrać bilet i próbować w głównym

- wiciu-ck
- LEGENDA

Ostatnio mam sporo roboty w firmie, więc na pokera trochę brakuje czasu.
Siadam co prawda do kwalifikacji, ale kurde nie wiem czy nie mogę się skupić czy tak jak w zeszłym miesiącu pod koniec nic mi nie idzie. Chyba lepiej odpocząć, pograć DoNy i SnG, a zacząć od kwietnia znowu...
Na kwalifikacje wydałem już 40$ i wygrałem tylko 1 bilet czyli do przodu niby 14$ ale już nie tak fajnie jak na początku miesiąca
Nie chcę też wydawać tych zarobionych za bardzo na wpisowe, bo taki donk jak ja lepiej, żeby najpierw nie szalał z kasą tylko się poduczył jak grać
Dzisiaj zagrałem 54$ Brazilian za ten bilet, ale na 65 osób zająłem 27 miejsce, zaraz po przerwie jakoś. Niestety kompletnie nie dochodziły mi żadne karty. Na początku straciłem sporo na podbiciu z JJ, zostałem sprawdzony... na flopie AA8.. przeciwnik podbija na 800... no i musiałem zrzucać. Ogólnie fajne karty mi dochodziły, ale później "flop psuł" wszystko, a przeciwnikom dziwnie wchodziło jakby, bo strasznie podbijali i szaleli all inami. Koniec końców na stole miałem 2 osoby z 1 i 2 miejsca, jeden 20k, drugi 14k żetonów. To takie moje 1,5k to mogli sprawdzać z 72
Chociaż zachował się jeden z nich porządnie i mojego all in z 66 (po podbiciach innych) sprawdził z AA.. ci co podbijali spasowali oczywiście i też oczywiście przegrałem

Siadam co prawda do kwalifikacji, ale kurde nie wiem czy nie mogę się skupić czy tak jak w zeszłym miesiącu pod koniec nic mi nie idzie. Chyba lepiej odpocząć, pograć DoNy i SnG, a zacząć od kwietnia znowu...
Na kwalifikacje wydałem już 40$ i wygrałem tylko 1 bilet czyli do przodu niby 14$ ale już nie tak fajnie jak na początku miesiąca
Nie chcę też wydawać tych zarobionych za bardzo na wpisowe, bo taki donk jak ja lepiej, żeby najpierw nie szalał z kasą tylko się poduczył jak grać
Dzisiaj zagrałem 54$ Brazilian za ten bilet, ale na 65 osób zająłem 27 miejsce, zaraz po przerwie jakoś. Niestety kompletnie nie dochodziły mi żadne karty. Na początku straciłem sporo na podbiciu z JJ, zostałem sprawdzony... na flopie AA8.. przeciwnik podbija na 800... no i musiałem zrzucać. Ogólnie fajne karty mi dochodziły, ale później "flop psuł" wszystko, a przeciwnikom dziwnie wchodziło jakby, bo strasznie podbijali i szaleli all inami. Koniec końców na stole miałem 2 osoby z 1 i 2 miejsca, jeden 20k, drugi 14k żetonów. To takie moje 1,5k to mogli sprawdzać z 72
Chociaż zachował się jeden z nich porządnie i mojego all in z 66 (po podbiciach innych) sprawdził z AA.. ci co podbijali spasowali oczywiście i też oczywiście przegrałem
- wiciu-ck
- LEGENDA

Dzisiaj jak co czwartek spróbowałem szczęścia w Bounty na bwin-brak-polskiej-licencji!, wylosowane miejsce było bardzo dobre, bo koło siebie miałem "cennego" Bartoo1978
Jakoś tak wyszło, że obaj się spłukaliśmy, choć Barto to porządnie... ja nawet odrobiłem do 1200, a miałem w pewnym momencie już około 600
Na moim dużym blindzie (160), wszedł all in za 170
ja miałem 1265. Oczywiście żeby wyeliminować innych zagrałem również all in. Sprawdziły nas 2 osoby: jeden z 99, drugi z 82 (przesadził).
Trafiłem strighta (ledwo
) i wyeliminowałem Bartoo co dało mi bilet za 108$
i odbudowany stack.
Zająłem na koniec 6 miejsce więc 22$ w biletach, które zamieniłem na DoNach od razu na $
Trochę narzekałem na końcówkę miesiąca, ale tragedii nie ma jednak
---------------------------------------
Podtrzymałem dobrą passę na bwin-brak-polskiej-licencji!, wygrałem jeszcze 2 DoNy i bilet na 54$
1 SnG przegrałem

Jakoś tak wyszło, że obaj się spłukaliśmy, choć Barto to porządnie... ja nawet odrobiłem do 1200, a miałem w pewnym momencie już około 600
Na moim dużym blindzie (160), wszedł all in za 170
Trafiłem strighta (ledwo
Zająłem na koniec 6 miejsce więc 22$ w biletach, które zamieniłem na DoNach od razu na $
Trochę narzekałem na końcówkę miesiąca, ale tragedii nie ma jednak
---------------------------------------
Podtrzymałem dobrą passę na bwin-brak-polskiej-licencji!, wygrałem jeszcze 2 DoNy i bilet na 54$
1 SnG przegrałem

-
Heypoker
- -#aktywny

Super mi się czyta tego bloga, muszę przyznać. Słowa uznania za dominację w brazilian daily.
Korzystając z okazji wstawię link do ciekawszych naszym zdaniem turniejów w pulą gwarantowaną, odbywających się regularnie również na heypoker-brak-polskiej-licencji!.
https://www.heypoker-brak-polskiej-licencji!.com/Poker/Tourname ... fault.aspx
Korzystając z okazji wstawię link do ciekawszych naszym zdaniem turniejów w pulą gwarantowaną, odbywających się regularnie również na heypoker-brak-polskiej-licencji!.
https://www.heypoker-brak-polskiej-licencji!.com/Poker/Tourname ... fault.aspx
- wiciu-ck
- LEGENDA

Link znam, dzięki, śledzę te turnieje, ale na razie nie chcę zmieniać "wygrywającego"
Po za tym jak już gdzieś pisałem wolę takie na razie gdzie mniej osób się zapisuje 55-65 i stack początkowy 2500, a na większości z tych jest trochę więcej osób, ale może w przyszłości spróbuję jeśli to co się dzieje w lutym i marcu to nie tylko sen lub fart donka
Wczoraj dobrze poszło mi to Bounty więc już musiałem zostać na bwin-brak-polskiej-licencji! pozamieniać tickety, a przy okazji sidłem do kwalifikacji bo poczułem moc
ale strasznie nie lubię zmieniać pokeroomów.... grałem 2 lata chyba na bwin-brak-polskiej-licencji!.. postanowiłem przejść na heypoker-brak-polskiej-licencji! i bardziej zaangażować się z tym forum (bo nigdy nie czytałem i rejestrowałem się na żadnym innym pokerowym) więc teraz przynajmniej kilka lat na heypoker-brak-polskiej-licencji! musi być...
Swoją drogą moglibyście zorganizować na HEY takie właśnie bounty lub coś w tym stylu jak na bwin-brak-polskiej-licencji! np. z gwiazdą temu heypoker-brak-polskiej-licencji! GrzechuTGG
fajna sprawa
Wiem, że macie dużo innych promocji jak ta dzisiejsza, ale takie stałe Bounty mogło by się przydać
--------
a to jeszcze dorzucę

Po za tym jak już gdzieś pisałem wolę takie na razie gdzie mniej osób się zapisuje 55-65 i stack początkowy 2500, a na większości z tych jest trochę więcej osób, ale może w przyszłości spróbuję jeśli to co się dzieje w lutym i marcu to nie tylko sen lub fart donka
Wczoraj dobrze poszło mi to Bounty więc już musiałem zostać na bwin-brak-polskiej-licencji! pozamieniać tickety, a przy okazji sidłem do kwalifikacji bo poczułem moc
Swoją drogą moglibyście zorganizować na HEY takie właśnie bounty lub coś w tym stylu jak na bwin-brak-polskiej-licencji! np. z gwiazdą temu heypoker-brak-polskiej-licencji! GrzechuTGG
fajna sprawa
Wiem, że macie dużo innych promocji jak ta dzisiejsza, ale takie stałe Bounty mogło by się przydać
--------
a to jeszcze dorzucę

- wiciu-ck
- LEGENDA

Mała przerwa pojawiła się we wpisach, bo trochę weekend przebalowałem, a jak grałem coś to tak tylko żeby kac przeszedł
Przede wszystkim DoNy. Oczywiście pisząc DoNy nie mam na myśli tak jak niektórzy grający po 8-10 stołów bo nie ogarniam tyle
(w sumie nie próbowałem).
Zazwyczaj gram po 2 stoły, przez 2h około i starcza, na trening mały.
Dzisiaj miałem ochotę zagrać w gorączce i freerolu pokerkings... fajnie wypadało bo oba o 21... niestety okazało się że chyba Glory się pomylił albo coś zostało zmienione na ostatnią chwilę i jak siadłem to freerola był już w fazie FT
więc za tydzień trzeba będzie spróbować, już o 20
Gorączka na bwin-brak-polskiej-licencji! słabo mi poszła, zająłem 15 miejsce na 30 graczy jakoś, miałem ciężki stół, podbicie, moja kontra all in (chyba z 3k miałem) i moje 77 nie dało rady AK (a wiedziałem że przeciwnik ma mniej więcej coś takiego), na riverze spadła 10, trafił strighta i wyleciałem
Czaiłem się też na Brazilian Daily bo mam jeszcze 2 bilety (na hey i bwin-brak-polskiej-licencji!) ale dzisiaj jakaś aktualizacja softu ongame i wyłączyli wszystko.
Na bwin-brak-polskiej-licencji! też czekam na bilet za bounty za 108$, może bo restarcie ongame się pojawi.
Jak nie, to będę pisał do suportu, bo tam nas weszło 3 oprócz bartoo więc może coś się pomylili
normalnie w ciągu 1-2 dni był bilet na koncie. Zobaczymy, bez paniki wiciu
Wyłączyli ongame więc pora spać.
Powinni jakoś uprzedzać o tym gdzieś na stronie... akurat skończyłem jednego DoNa przed 2, drugiego o 2, zapisałem się na kolejnego, a tu znikają wszystkie zapisy z lobby (wypisali mnie i kasę oddali).
Zresztą cały weekend na DoN 5.50$ wisiał gracz sunshine i musiało się zapisać 11 osób żeby ruszył stół, więc może o to restart.
Przede wszystkim DoNy. Oczywiście pisząc DoNy nie mam na myśli tak jak niektórzy grający po 8-10 stołów bo nie ogarniam tyle
Zazwyczaj gram po 2 stoły, przez 2h około i starcza, na trening mały.
Dzisiaj miałem ochotę zagrać w gorączce i freerolu pokerkings... fajnie wypadało bo oba o 21... niestety okazało się że chyba Glory się pomylił albo coś zostało zmienione na ostatnią chwilę i jak siadłem to freerola był już w fazie FT
więc za tydzień trzeba będzie spróbować, już o 20
Gorączka na bwin-brak-polskiej-licencji! słabo mi poszła, zająłem 15 miejsce na 30 graczy jakoś, miałem ciężki stół, podbicie, moja kontra all in (chyba z 3k miałem) i moje 77 nie dało rady AK (a wiedziałem że przeciwnik ma mniej więcej coś takiego), na riverze spadła 10, trafił strighta i wyleciałem
Czaiłem się też na Brazilian Daily bo mam jeszcze 2 bilety (na hey i bwin-brak-polskiej-licencji!) ale dzisiaj jakaś aktualizacja softu ongame i wyłączyli wszystko.
Na bwin-brak-polskiej-licencji! też czekam na bilet za bounty za 108$, może bo restarcie ongame się pojawi.
Jak nie, to będę pisał do suportu, bo tam nas weszło 3 oprócz bartoo więc może coś się pomylili
Wyłączyli ongame więc pora spać.
Powinni jakoś uprzedzać o tym gdzieś na stronie... akurat skończyłem jednego DoNa przed 2, drugiego o 2, zapisałem się na kolejnego, a tu znikają wszystkie zapisy z lobby (wypisali mnie i kasę oddali).
Zresztą cały weekend na DoN 5.50$ wisiał gracz sunshine i musiało się zapisać 11 osób żeby ruszył stół, więc może o to restart.
- Glory
- -#Site Admin

- wiciu-ck
- LEGENDA

Spoko Glory
nic się nie dzieje, no możliwe że z tym czasem jakieś zamieszanie było.
Teraz będę uważniej pilnował po prostu
Bilet 108$ dostałem za Bartoo, zapisałem się na Canadian Daily, trabant widzę też "męczy" ten turniej
Nawet dobrze mi szło miałem już jakieś 7k na początku, niestety wszedłem z KQ za 1k (podbicie było i jeden all in) na flopie pojawiło się KK9, przeczekałem stylem donka, wyszła 6, zagrałem za 500, przeciwnik mi dołożył, wyszedł J, zagrałem za 500, przeciwnik podbił na 1800.. sprawdziłem....
ten co był all in miał 99 na ręku
ten co mnie podbił miał 66 na ręku
i moje KQ było tu najsłabsze
Spadłem chyba na 2,5k i teraz odrabiam
Właśnie jest przerwa druga, zostało 18 osób z 61
ja mam 5k i 13 miejsce.
Trabant też się trzyma ładnie (ze mną na stole od dłuższego czasu)... pozdrawiam
i mam nadzieję, że 1 i 2 miejsce będą nasze
-------------
3:36
Zakończyłem na 15 miejscu, zjebałem bardzo, choć wyczułem przeciwnika, ale myślałem że mi nie dołoży
No i z myśleniem, a nie kalkulowaniem kończy się grę na 15 a nie na FT
K4 miałem na BB (BB500 mi zostało 2,9k), sprawdził mnie SB, flop 42Q i dwa kiery, SB podbija na 1500, pomyślałem i stwierdziłem, że kłamie lub ma 2, zagrałem all in z przekonaniem, że mi nie da.... ale dał
i kłamał, miał 810 (10 kier, ja K kier)... niestety na moje nieszczęście wyszła 8.
Nie wytrzymałem i zjebałem ten turniej niestety
Piękne all iny zaliczył trabant, 2 osoby weszły all in oprócz niego... jeden 77, drugi JJ trabant KK
trafił seta i pięknie się dorobił
idę już spać, ale mam nadzieję, że ich tam rozniesie
powodzonka
nic się nie dzieje, no możliwe że z tym czasem jakieś zamieszanie było.
Teraz będę uważniej pilnował po prostu
Bilet 108$ dostałem za Bartoo, zapisałem się na Canadian Daily, trabant widzę też "męczy" ten turniej
Nawet dobrze mi szło miałem już jakieś 7k na początku, niestety wszedłem z KQ za 1k (podbicie było i jeden all in) na flopie pojawiło się KK9, przeczekałem stylem donka, wyszła 6, zagrałem za 500, przeciwnik mi dołożył, wyszedł J, zagrałem za 500, przeciwnik podbił na 1800.. sprawdziłem....
ten co był all in miał 99 na ręku
ten co mnie podbił miał 66 na ręku
i moje KQ było tu najsłabsze
Spadłem chyba na 2,5k i teraz odrabiam
Właśnie jest przerwa druga, zostało 18 osób z 61
ja mam 5k i 13 miejsce.
Trabant też się trzyma ładnie (ze mną na stole od dłuższego czasu)... pozdrawiam
i mam nadzieję, że 1 i 2 miejsce będą nasze -------------
3:36
Zakończyłem na 15 miejscu, zjebałem bardzo, choć wyczułem przeciwnika, ale myślałem że mi nie dołoży
K4 miałem na BB (BB500 mi zostało 2,9k), sprawdził mnie SB, flop 42Q i dwa kiery, SB podbija na 1500, pomyślałem i stwierdziłem, że kłamie lub ma 2, zagrałem all in z przekonaniem, że mi nie da.... ale dał
Nie wytrzymałem i zjebałem ten turniej niestety
Piękne all iny zaliczył trabant, 2 osoby weszły all in oprócz niego... jeden 77, drugi JJ trabant KK
idę już spać, ale mam nadzieję, że ich tam rozniesie
powodzonkaWróć do „Mój pokerowy mini blog”