Kolejka nr 15 - 10.05.2008 (sobota)
rzepa - apolinary 0:1
skrzychuz - Maximus86 1:0
deadprez - Mr_Olimp 0:1 v.
widget20 - alves 0:1
Glory - Mazak 1:0
radost - Komix22 0:1
Tosiak - zaba1_7 1:0
Phela - GrzechuTG 0:1 v.
riksza - Sebola 1:0
Pokerkings.PL Heads Up - Sezon 1
- mazak
- -#zasłużony

Pokerkings.PL Heads Up - Sezon 1
Ostatnio zmieniony 30 maja 2008, 20:58 przez mazak, łącznie zmieniany 8 razy.
- radost21
- LEGENDA

radost komix 0-1
i musze przyznać ze jestem niezmiernie zadowolony
(trzeźwy również) >> nie myslcie sobie ze cieszy mnie porazka
CO TO TO NIE
ZADOWOLONY jestem z czegos innego << A mianowice>>
z tego ze tam na górze KTOŚ zaczyna wysłuchiwac moich pokerowych modlitw
(>> dla przypomnia >> 110. Modlitwa pokerzysty: Zachowaj nas Boże przed obojętnością w życiu. I obdarz nas obojętnością przy pokerowym stole.)
efekty juz są widoczne bowiem
>> nie pozostaje obojetny na prosby kolegów z ligi i >> pozawlam wygrywać im drobne
>> mam krótka pamieć >> od ostatniego pojedynku z komixem mineło 48godzin a ja oprócz tego ze gralismy około 20 minut >> nic wiecej nie pamietam >> a to już chyba szczyt obojetności
przy pokerowym stole
ps. jako dzentelmen z wyboru i zamiłowania TWIERDZE ZE co by nie było
rywal zwyciezył zasłuzenie
tak wiec w twoje rece >>>>
komix
i musze przyznać ze jestem niezmiernie zadowolony
(trzeźwy również) >> nie myslcie sobie ze cieszy mnie porazka
CO TO TO NIE
ZADOWOLONY jestem z czegos innego << A mianowice>>
z tego ze tam na górze KTOŚ zaczyna wysłuchiwac moich pokerowych modlitw
(>> dla przypomnia >> 110. Modlitwa pokerzysty: Zachowaj nas Boże przed obojętnością w życiu. I obdarz nas obojętnością przy pokerowym stole.)
efekty juz są widoczne bowiem
>> nie pozostaje obojetny na prosby kolegów z ligi i >> pozawlam wygrywać im drobne
>> mam krótka pamieć >> od ostatniego pojedynku z komixem mineło 48godzin a ja oprócz tego ze gralismy około 20 minut >> nic wiecej nie pamietam >> a to już chyba szczyt obojetności
ps. jako dzentelmen z wyboru i zamiłowania TWIERDZE ZE co by nie było
rywal zwyciezył zasłuzenie
tak wiec w twoje rece >>>>
komix- riksza
- -#aktywny

riksza-sebola 1-0
pojedynek rozegrany jeszcze przed wekeendem i to pod presja czasu( sebola musisal leciec na wekeend) pewnie gdybysmy rozegrali go po wekeendzie to zwyciezca bylby inny. ale wynik juz poszedl w swiat. Tego dnia rozgrywalem dwa pojedynki ligowe i oba wygralem co bardzo cieszy, wygralem bo karta szla. i to wszystko. Sebola to bardzo sympatyczny gość
pojedynek rozegrany jeszcze przed wekeendem i to pod presja czasu( sebola musisal leciec na wekeend) pewnie gdybysmy rozegrali go po wekeendzie to zwyciezca bylby inny. ale wynik juz poszedl w swiat. Tego dnia rozgrywalem dwa pojedynki ligowe i oba wygralem co bardzo cieszy, wygralem bo karta szla. i to wszystko. Sebola to bardzo sympatyczny gość
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Sebola
- -#VIP

Sympatyczny czy nie - hehe - riksza wygrał w pełni zasłużenie i czynnik czasu nie odegrał tu żadnej roli, bo po prostu nadziałem się na fulla juz po flopie. Z takimi kartami jak miał riksza to i w poniedziałek (czyli dzisiaj) bym nie wygrał
- no może grałbym trochę ostrożniej i pojedynek potrwałby tylko trochę dłużej.
PS. Riksza trochę więcej wiary w swoje umiejętności - to że jestem "czarny" to nie znaczy że umiem grać w pokera - hehehe
PS. Riksza trochę więcej wiary w swoje umiejętności - to że jestem "czarny" to nie znaczy że umiem grać w pokera - hehehe
- rzepa
- -#VIP

rzepa - apolinary 0 - 1
no i niestety w plecy , po pierwsych kilku grach wiadomo że bedzie twardy bój.
najważniejsza gra gdy razem mieliśmy drawy do kolory , u mnie J high , a przeciwnika 9 high , na turnie miałem już dwie pary J i 7 , a apolinary dostał jeszcze draw do strita , no i na river kolor nie dochodzi ale do strita tak.
Apolinary miał strasznie mocne ręce jak na tak krótki pojedynek, 2 x strit , full, trójka .
graty
no i niestety w plecy , po pierwsych kilku grach wiadomo że bedzie twardy bój.
najważniejsza gra gdy razem mieliśmy drawy do kolory , u mnie J high , a przeciwnika 9 high , na turnie miałem już dwie pary J i 7 , a apolinary dostał jeszcze draw do strita , no i na river kolor nie dochodzi ale do strita tak.
Apolinary miał strasznie mocne ręce jak na tak krótki pojedynek, 2 x strit , full, trójka .
graty
- Glory
- -#Site Admin

Glory - Mazak 1:0
Łatwo, prosto i przyjemnie. Nie wiem czy mazak choć 1 rękę wygrał
. Ostatnie rozdanie, takie mocno "mazakowe"
. Ja z drugą parą i drawem do koloru rise 180 po flopie, a mazak z drawem do strita all-in. No to sprawdziłem
.
Dla mnie liga może się już zakończyć, swoje osiągnąłem
Łatwo, prosto i przyjemnie. Nie wiem czy mazak choć 1 rękę wygrał
Dla mnie liga może się już zakończyć, swoje osiągnąłem
- maximus86
- -#VIP

skrzychuz - Maximus86 1:0
pojedynek bardzo wyrównany i długawy, dłuższy czas miałem przewagę 2000-1000 jednak w jedynm zagraniu nie odczytałem dobrze kart Skrzychuza i wygrał na trójkę, później walczyłem o odrobienie strat jednak się nie udało...
pojedynek bardzo wyrównany i długawy, dłuższy czas miałem przewagę 2000-1000 jednak w jedynm zagraniu nie odczytałem dobrze kart Skrzychuza i wygrał na trójkę, później walczyłem o odrobienie strat jednak się nie udało...
- widget20
- -#aktywny

Wróć do „Sezon 0 Pokerkings.PL Heads Up”