PokerKings.PL Heads Up - sezon 1

Wyniki z sezonu 0 czyli prekursora ligi Pokerkings.PL Heads Up
Awatar użytkownika
mazak
-#zasłużony
-#zasłużony

PokerKings.PL Heads Up - sezon 1

Postautor: mazak » 05 maja 2008, 16:04

Kolejka nr 13 - 05.05.2008 (poniedziałek)

Maximus86 - Mr_Olimp 0:1
Glory - widget20 0:1
GrzechuTG - radost 0:1
Mazak - zaba1_7 0:1
Sebola - Tosiak 1:0
deadprez - apolinary 1:0
riksza - Komix22 1:0
Phela - alves 0:1 v.
rzepa - skrzychuz 1:0
Ostatnio zmieniony 27 maja 2008, 17:56 przez mazak, łącznie zmieniany 8 razy.

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 05 maja 2008, 18:41

no cóz to moze ja zaczne

grzechu - radost 0-1
pojedynek do jednej bramki >> choc przyznac muszę ze dziwne ze nie do mojej :oops:
nie pamietam zebym przegrał jakąs wymianę
natomiast pamietam ze z niektórych moich propozycji >> raise na raise na raise
grzechu nie skorzystał :mrgreen:

długośmysiezsobą nie męczyli >> ot walneliśmy po dwa kiliszki i lulu

a oto rozegranie po którym grzecznie przyszło nam sie rozstać
ps. było tak miło ze az chce sie powiedzieć >> grzechu do nastepnego razu :yes:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
maximus86
-#VIP
-#VIP

Postautor: maximus86 » 06 maja 2008, 15:43

Maximus86 - Mr_Olimp 0:1

pojedynek szybki trwał raptem ok 5 min i niestety nie zdążyłem zrobić screena, mr olimp praktycznie w każdym rozdaniu miał silniejszą kartę i nic nie mogłem zrobić... powoli już tracę cierpliwość dla sieci ongame bo nigdzie mi tak karta nie idzie jak tu... normalnie bym musiał sobie przerwę zrobić :D

Awatar użytkownika
Mr_Olimp
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mr_Olimp » 06 maja 2008, 17:27

no, widze ze jak nie gram to karta idzie :mrgreen: .

powiem tak, 2razy doszlo mi do tripsa pod rzad, i to na 1karte. raz 777 i skasowalem z 60% czipsow i odrazu po tem 666 na all inie maximusa.

szalona rozgrywka. a screen mi sie skasowal

Awatar użytkownika
zaba1_7
-#VIP
-#VIP

Postautor: zaba1_7 » 07 maja 2008, 18:28

Mazak - zaba1_7 0-1
Gra była zwyczajna
Dużo blefowałem I dobrze mi to wychodziło
Ale często mazak wchodził w zagrania w których nie blefowałem i tracił swój stack
Dwa razy mieliśmy takie same karty I dwarazy akurat poszły all in

Awatar użytkownika
mazak
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mazak » 07 maja 2008, 18:43

nom szkoda tylko ze na te AK co mialem flush draw nie doszlo - nawiasem zadziwiajacy był twoj call mojego allina ... bo to juz ciezko było blefem nazwac;)

niestety pozatym mi do drawowo nie dochodzilo zabie tak - ostatnie rozdanie jak zwykle jestem zdominowany i jak zwykle dochodzi wspolna karta - low stack wiec zagranie oczywiste - w koncu topowa para ze stolu... no i oczywiscie d... bylo lepiej niz ostatnio z Grzechem ale wciaz jestem daleki optymizmu w stosunku do tego co sie dzieje na ongame - no ale dzis mialem nawet raz trojke:) szkoda ze rywal nic nie mial i nie dorzucil...

Graty!

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 08 maja 2008, 16:00

rzepa - skrzychuz 1-0

Po czarnej serii 3 porazek z rzędu , los odwrócił się.
Cieżki pojedynek , skrzychuz ładnie blefował , ale na dwóch blefach trochę wtopił.
Bardzo ważną grą był mój draw do koloru z drugą parką ze stolu , ale river rozwiał wątpliwości , wtedy byłem górą . Za to z lepszą kartą z draw-em do koloru i strita , river nie przyniósł pomocy i stack został mocno uszczuplony.

decydujące rozdanie
Obrazek

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 08 maja 2008, 21:22

Sebola - Tosiak 1-0

Pojedynek z początku wyrównany, ale niezbyt długi - Tosiakowi udało się uniknąć moich QQ i AA na ręce i już trochę się niecierpliwiłem - więc gdy nadszedł moment że Tosiak pre flop znacznie przebił a ja miałem AK na ręce - postanowiłem postawić go przed faktem dokonanym i podbiłem do all ina. W końcu dziś w pojedynku z maximusem z AK na ręku zakończyłem pojedynek zwycięstwem i dlaczego teraz miałoby być inaczej - hehe.
Tosiak pokazał JJ no i czekaliśmy na dar losu. Tym razem szczęście było po mojej stronie (screen niżej)

Rozkład stacków:
Tosiak - Sebola
1,5 - 1,5
1,4 - 1,6
1,3 - 1,7
GAME OVER

Awatar użytkownika
riksza
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: riksza » 09 maja 2008, 19:46

riksza - Komix 1:0
Pojedynek dosc krotki bo okolo 10-15 rozdan moze troche wiecej. poczatek minimalnie dla Komixa koncówka dla mnie. chyba tego dnia karta sprzyjała amatorom bo wygralem dawa pojedynki ligowe tego dnia( achh co to byl za dzien;))) ponizej jeden screen z ostatniego rozdania.

Awatar użytkownika
komix22
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: komix22 » 09 maja 2008, 19:49

Gratulacje dodam tylko ze mialem KQ w treflu i tak cos mi po nosie chodzilo ze wpadly Ci te AA. :mrgreen:

Awatar użytkownika
riksza
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: riksza » 09 maja 2008, 20:00

dzieki za graty i jeszcze raz dzieki za pojedynek.

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 12 maja 2008, 21:35

deadprez - apolinary 1-0
Od poczatku szla mi karta i uzyskalem nieznaczna przewage dzieki rozdaniu moje 98 na apolinarego 88 i moj lucky river pozniej dobra gra apolinarego i czesciowe odrobienie strat.Pozniej na zmiane zgarnialismy mniejsze pule az doszlo do rozdania moje 9Q na 87 apolinarego i dzieki damie naflopie wygralem

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 12 maja 2008, 21:42

Glory - Widget 0 : 1

13 kolejka okazała się dla mnie wyjątkowo pechowa i przegrałem najgłupszym rozdaniem w historii występów w HU. Jestem na BB, ręka 29. Generalnie powinien być to fold, ale przeciwnik podbił tylko o 20, żal nie sprawdzić. Przychodzi flop 259, widget podbija. Mam więc 2 pary, po przeciwniku trzeba się spodziewać, że jednak ma coś od góry, skoro przed flopem podbił z SB. Decyduje się więc bronić układu i robie rerise. Widget znowu przebija i sprawdza moje all in. I już na flopie okazuje się że moje 2 pary to za mało, bo on grał z 59!

No to teraz jeszcze przegram pechowo w tonym g i idę spać :).

Wróć do „Sezon 0 Pokerkings.PL Heads Up”