Pokerkings.PL Heads Up - Sezon 1

Wyniki z sezonu 0 czyli prekursora ligi Pokerkings.PL Heads Up
Awatar użytkownika
mazak
-#zasłużony
-#zasłużony

Pokerkings.PL Heads Up - Sezon 1

Postautor: mazak » 29 kwie 2008, 16:17

Kolejka nr 11 - 30.04.2008 (środa)

Mazak - Tosiak 0:1
alves - apolinary 0:1
Maximus86 - deadprez 0:1
riksza - skrzychuz 0:1
Glory - radost 1:0
widget20 - Komix22 0:1
zaba1_7 - Mr_Olimp 0:1
rzepa - Phela 1:0 v.
GrzechuTG - Sebola 0:1
Ostatnio zmieniony 27 maja 2008, 17:51 przez mazak, łącznie zmieniany 10 razy.

Awatar użytkownika
Mr_Olimp
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mr_Olimp » 29 kwie 2008, 19:23

zaba1_7 - Mr_Olimp : 0 : 1

zabie karta nie szla, chociaz raz mnie wykrecil na AA, dobrze, ze mi tylko dup[ek doszedl wtedy.. gra szybka, zaba podbija ja all in on tez. ja na rece AK on TT.. i reszta na obrazku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
riksza
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: riksza » 30 kwie 2008, 10:23

riksza - skrzychuz 0:1
I dostaloem to na co sobie zasłuzylem. Fish ze mnie jakich malo miec przewage i znaczną ..... ehh szkoda gadac. Skrzychu okazał sie zawodnikiem wystarczająco dobrym zeby wygrac. Poczatek pojedynku moj ale to chyba dzieki temu ze mi karta szła. Pozniej karta juz nie szla ale moj styl gry pozostal taki jak wtedy kiedy karta szla czyli blef,blef,blef...... na moje nieszczescie skrzychu doskonale czytał te blefy i dokopał mi ponizej 3 screene ktore udało mi sie zrobic jak jeszcze prowadzilem....;)

skrzychuz
-#VIP
-#VIP

Postautor: skrzychuz » 30 kwie 2008, 10:49

z mojej strony pwoiem ze dl amnie to byl ciezki pojedynek, non stop wysokie podbicia, na kilku blefach udalo mi sie złapać riksze ale tezx czasami przy sprawdzaniu trafiałem na dobrą rękę rikszy :/ ogólnie byłem cały czas w plecy ale na koniec nie udany blef allin rikszy i koniec

wtedy miałem tą 8 do strita, wiec dobry fold z twojej strony z trójką 6-tek :-)

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 30 kwie 2008, 21:01

Grzechu - Sebola 0-1

"Co tutaj dużo mówić pojedynek bez wielkich emocji Sebola miał szczęście a ja pecha że to ja miałem dwie niższe pary potem już tylko próbowałem wybrnąć ze złej sytuacji ale jednak nie udało mi się to a blefować próbowałem w najgorszym momencie i przegrałem ale nie uwierzyłem w to że przeciwnik blefuje tylko byłem schortrackiem i nic mi nie pozostawało oprócz blefu więc musiałem tak zagrać trudno przegrałem. Ostatnio jestem totalnie rozbity po kilku niesamowitych przegranych i nic mi nie idzie... To był mój najgorzej rozegrany pojedynek w całej lidze a jeszcze się nie pozbierałem po przegranej z skrzychozem ale nie ma wybacz pojedynki trzeba grać teraz jestem niestety łatwym kąskiem muszę się jakoś pozbierać i zacząć grać normalnie. Gratulacje dla zwycięzcy."

PS. To wyżej pisał Grzechu - no cóż niektórzy mają taką możliwość edycji nie swoich postów :wink: - to tak w kwestii wyjaśnienia. A tak w ogóle to wszystko w jak najlepszym porządku bo to Grzechu był gospodarzem - więc to jemu przysługiwało prawo relacji - ja tylko wkleiłem screeny (zgodnie z naszymi ustaleniami)
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2008, 21:06 przez Sebola, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mazak
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mazak » 01 maja 2008, 11:40

No i koljena wtopa niestety dla mnie - jakos tak seriami gram:/ ale ta gra znow byla nie do wygrania, Tosiak caly czas mi rakiety z rekawa wyciagal - a jak to bylo malo to deler mu dorzucal ;) gra typu odkladanie egzekucji - a trwala dlatego tylko dosc dlugo ze mi ciezka z takim badziebiem byl wchodzic w gre;)

Nic pozostaje mi tylko pogratulowac - starac sie odbudowac przede wszytskim psychicznie i walczyc dalej;)

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 01 maja 2008, 11:44

Wow, moja druga, jakze nieoczekiwana (1 typ na mnie ^^ Pozdro Phela :P) wygrana. Tym razem szczescie bylo po moejj stronie, w odroznieniu od wszystkich pojedynkow, na ktorych to ja jestem na miejscu dzisiejszego Mazaka. Ja dzisiaj wiele pocketow, AA, KK, JJ trafialem, Mazak kompletnie nic, pisal, ze jego najczestszym ukladem bylo "2 x " :P No, ale mimo tego pojedynek trocche trwal, bo nie moglem jakos na swoich dobrych rekach go zlapac w zagranie. Niestety bez screenow. Tylko historia koncowego rozdania :

*** DISCLAIMER: Proszę wziąć pod uwagę, że informację odnośnie układu sporządza Client. Informacja polega na danych, które zostały zapisane za pomocą pobranego oprogramowanie. Informacja może zawierać błędy lub być mieć braki. Jeśli chcesz zobaczyć przebieg gry, wtedy liczą się informacje, które znajdują się na serwerze.

Hand T4-66658187-118, Started at 05/01/2008 6:29 AM (EDT)
Table 'Luxemburg': 50-50 Bez limitu HE (TournamentChips)
Seat 6: _mazak_ (885 in chips) (on the button)
Seat 7: Tosiakx (2 115 in chips)
*** Runda blind-bet *** :
_mazak_: Wnieść zakład blind (25)
Tosiakx: Wnieść zakład blind (50)
Dealt to Tosiakx: Wp
Dealt to Tosiakx: Wka
*** Pre-Flop *** :
Dealt to _mazak_: Aki
Dealt to _mazak_: 4t
_mazak_: Wnieść stawkę (100)
Tosiakx: Podbić (400)
_mazak_: Podbić (760)
_mazak_: All-in (885)
Tosiakx: Podbić (870)
*** Flop *** : Wt 4ka 5ki
*** Turn *** : [ Wt 4ka 5ki ] 2p
*** River *** : [ Wt 4ka 5ki 2p ] 2ka
Dealt to _mazak_: Aki
Dealt to _mazak_: 4t
Tosiakx: Wyłożyć karty
_mazak_: Wyłożyć karty
*** SUMMARY ***
Pot: 2 205 | Rake: 0
Board: [ Wt 4ka 5ki 2p 2ka ]
_mazak_ lost 885 Shows [ Aki 4t ] (dwie pary, czwórki i dwójki)
Tosiakx bet 1 320, collected 2 205, net 885 Shows [ Wp Wka ] (Ful, walety z dwójki)

Jak komus sie nie chce , ja na BB dwa jokery, mazak raise 100 (bb 50), ja reraise do 400 Mazak all in ja call. Mazak pokazuje A4 flop J45, turn 2 river 2.

Awatar użytkownika
apolinary83
-#VIP
-#VIP

Postautor: apolinary83 » 05 maja 2008, 20:06

alves - apolinary 0:1

W sumie to powinno widniec 1:1 , bo sie pomylem i zalozylem limita.

Przedstawiam ostatnie rozdanie. Po 3 z rzedu all inach alvesa pre-flop postanowilem sprawdzic.

Obrazek

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 05 maja 2008, 20:18

Glory - Radost 1:0

Mój najszybszy do tej pory pojedynek i do tego zakończony sukcesem. Trzecie lub czwarte rozdanie, na flop przychodzi Q 2 cos tam. Ja czekam, radost delikatnie podbija, ja go delikatnie przebijam. Na turn spada 3, co mi bardzo pasuje bo u mnie czai sie Q3. Ja czekam, Radost czeka. Na turn spada jakaś blota, ja pewny swych par podbijam o 150, radost pewny swojej karty podbija o 500 i sprawdza mój all in. Pokazuje Q2, więc jego 2 pary boleśnie przegrywają z moimi. Kara za zbyt niskie przebicie na flopie :).

2$ wędruje do mojej kieszeni, podobnie jak 2 nagie miecze które radost wsłał mi DHLem :).

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 05 maja 2008, 20:48

pozwole sobie odpowiedziec
wpadłem sam do swoich "wilczych dołów" i historii stało sie zadość
znów przegrał ten co 2 nagie miecze wysyłał
ale
czyz my nie umawialismy sie ulepszoną i poprawioną wersję bitwy z 1410

to miał byc grunwald2 >> jak hasło do pojedynku
niestety chyba MNIE r o z s z y f r o w a l e ś >> i zmieniłes na
GRUNWALD

>> i znów historia zatoczyła krąg

wtopiłem tym razem na szczescie bezkrwawo :mrgreen:

ps. pojedynek był krótki ale za to jaka oprawa :oops:

Awatar użytkownika
maximus86
-#VIP
-#VIP

Postautor: maximus86 » 09 maja 2008, 17:47

Maximus86 - deadprez 0:1

moja passa w ligowych pojedynkach trwa szkoda że liga nie ma przerwy wypoczynkowej dla ducha i umysłu :D choć pojedynek bardzo wyrównany i dlugi ok 30min to jednak nie dałem rady... decydujące rozdanie było gdy na river doszla deadprezowi trzecia 2 i moj as nic nie dał...no i na koniec również cudowny river dla deadpreza przy all inie... gratulacje dla zwycięzcy ;)

Awatar użytkownika
widget20
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: widget20 » 21 maja 2008, 17:28

Widget20-Komix22 0-1

Bardzo szybka przegrana, bodajże w 9 rozdaniach, pojedynek bez historii, szybko komix objął prowadzenie które umiejętnie wykorzystał do konca:)

Wróć do „Sezon 0 Pokerkings.PL Heads Up”