Kolejka nr 3 12.04.2008 (sobota)
Phela - skrzychuz 0:1
deadprez - GrzechuTG 0:1
Mr_Olimp - riksza 1:0
radost - Mazak 0:1
alves - rzepa 0:1
Sebola - apolinary 0:1
Glory - Komix22 0:1
Maximus86 - zaba1_7 0:1
widget20 - Tosiak 1:0
[center]Pisząc relacje zaczynamy od podania pary i wyniku pojedynku!!![/center]
PokerKings.PL Heads Up - sezon 1
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

PokerKings.PL Heads Up - sezon 1
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2008, 14:30 przez GrzechuTG, łącznie zmieniany 13 razy.
- Mr_Olimp
- -#aktywny

Mr_Olimp - riksza : 1 : 0
Gra taka jaka powinna byc, - zero przeciagania, szybka akcja i wymiana ciosow.
zrobilem tylko 2screeny, bo bylismy zajeci walka
.
wygralem, czy ja wiem czy zasluzenie, wydaje mi sie, ze rikszy nie szla karta.
walka trwala gdzies 12min.
ja - riksza :
1.5k - 1.5k
1k - 2k
1.5k - 1.5k
2.2k - 0.8k
3k - 0k
Gra taka jaka powinna byc, - zero przeciagania, szybka akcja i wymiana ciosow.
zrobilem tylko 2screeny, bo bylismy zajeci walka
wygralem, czy ja wiem czy zasluzenie, wydaje mi sie, ze rikszy nie szla karta.
walka trwala gdzies 12min.
ja - riksza :
1.5k - 1.5k
1k - 2k
1.5k - 1.5k
2.2k - 0.8k
3k - 0k
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- radost21
- LEGENDA

radost - mazak > 0:1 czyli
Na zachodzie bez zmian…
To tytuł nie tylko z literatury pięknej, ale obraz zmagań w turnieju heands up >> w obecnej edycji naszej ligi mistrzów. :no:
Nie pomogło przed meczowe zaklinanie i trening ducha ( ZERO Alkoholu)
, ani też czytanie przeciwnika (chyba skauting mam do d…)
Jak było przed pojedynkiem (stan zero) tak jest i po.
Ale to nie tylko moja wina >> panie mazak to nie tak miało być.
A jak >> w tym miejscu pozwolę sobie na cytat z przedmeczowych ustaleń z mazakiem
"TAK WIEC >> ZAKŁADASZ PRYWATNY TURNIEJ ZA 5$
PUSZCZASZ MI ZAPROSZENIE
SIADASZ DO STOLIKA
WYSIADZASZ OD STOLIKA
i jestes biedniejszy o 5 $ >>>> nie zapomnij nauczyc sie na pamięc tegoż
SCENARIUSZA"
Nie wiem może miał za mało czasu na naukę.
ps. panie LIDER wklej cos z pojedynku jak masz >> bo niestety miałem tylko pół reki wolnej w czasie gry i nijak nie mogłem zrobic alt+prtscr
(na swoja obrone mam tylko >> dzidziusia w wózku)
i ten cholerny cumel co ciagle wypadał
Na zachodzie bez zmian…
To tytuł nie tylko z literatury pięknej, ale obraz zmagań w turnieju heands up >> w obecnej edycji naszej ligi mistrzów. :no:
Nie pomogło przed meczowe zaklinanie i trening ducha ( ZERO Alkoholu)
Jak było przed pojedynkiem (stan zero) tak jest i po.
Ale to nie tylko moja wina >> panie mazak to nie tak miało być.
A jak >> w tym miejscu pozwolę sobie na cytat z przedmeczowych ustaleń z mazakiem
"TAK WIEC >> ZAKŁADASZ PRYWATNY TURNIEJ ZA 5$
PUSZCZASZ MI ZAPROSZENIE
SIADASZ DO STOLIKA
WYSIADZASZ OD STOLIKA
i jestes biedniejszy o 5 $ >>>> nie zapomnij nauczyc sie na pamięc tegoż
SCENARIUSZA"
Nie wiem może miał za mało czasu na naukę.
ps. panie LIDER wklej cos z pojedynku jak masz >> bo niestety miałem tylko pół reki wolnej w czasie gry i nijak nie mogłem zrobic alt+prtscr
(na swoja obrone mam tylko >> dzidziusia w wózku)
i ten cholerny cumel co ciagle wypadał
- Sebola
- -#VIP

Sebola - Apolinary 0-1
Obydwaj gracze do tej pory zanotowali po 2 zwycięstwa. Na poczatku trochę spadłem do 1300. Później fullem odrobiłem straty i Apolinary spadł do ok. 800 (screen niżej) Niestety nie zmieniłem wtedy taktyki gry na bardziej agresywną i apolinary szybko powrócił do stacka 1500. Przez chwilę graliśmy w równych stackach- ja z lekką przewagą. Niestety dla mnie przyszło rozdanie, w którym uznałęm że Apolinary na pewno blefuje i nie ma J - niestety miał
- źle go odczytałem i w zasadzie mogłem pakować walizki, bo zostało mi coś koło 300 chipsów (screen niżej).
Broniłem się dosyć długo - nawet podniosłem do 600, ale w końcu trafiłem na 99 Apolinarego i tak moja porażka stała się faktem (screen niżej)
Gratulacje Apolinary
Obydwaj gracze do tej pory zanotowali po 2 zwycięstwa. Na poczatku trochę spadłem do 1300. Później fullem odrobiłem straty i Apolinary spadł do ok. 800 (screen niżej) Niestety nie zmieniłem wtedy taktyki gry na bardziej agresywną i apolinary szybko powrócił do stacka 1500. Przez chwilę graliśmy w równych stackach- ja z lekką przewagą. Niestety dla mnie przyszło rozdanie, w którym uznałęm że Apolinary na pewno blefuje i nie ma J - niestety miał
Broniłem się dosyć długo - nawet podniosłem do 600, ale w końcu trafiłem na 99 Apolinarego i tak moja porażka stała się faktem (screen niżej)
Gratulacje Apolinary
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- widget20
- -#aktywny

- Glory
- -#Site Admin

Glory - Komix22 0:1
Bardzo nijaki mecz z ultra skuteczną grą Komix-a. Brak wielkich pul, dużo dłubania ze słabymi układami. Karta mi szła fatalnie, na 100 rozdań dostałem może kilka rąk godnych rozegrania, z których większość Komix mi spasował jeszcze przed flopem.
Nie wyszedł mi żaden blef, Komix wykazał się niezłym wyczuciem sprawdzając moje "nic" z 2 lub 3 parą. Po zdobyciu przewagi zagrał agresywnie, nie pozwalając mi nawet pomyśleć o kradnięciu puli i wygrał w pełni zasłużenie.
Bardzo nijaki mecz z ultra skuteczną grą Komix-a. Brak wielkich pul, dużo dłubania ze słabymi układami. Karta mi szła fatalnie, na 100 rozdań dostałem może kilka rąk godnych rozegrania, z których większość Komix mi spasował jeszcze przed flopem.
Nie wyszedł mi żaden blef, Komix wykazał się niezłym wyczuciem sprawdzając moje "nic" z 2 lub 3 parą. Po zdobyciu przewagi zagrał agresywnie, nie pozwalając mi nawet pomyśleć o kradnięciu puli i wygrał w pełni zasłużenie.
- komix22
- -#aktywny

-
skrzychuz
- -#VIP

Phela - skrzychuz 0:1
długi mecz, na początku wyrównana walka, potem przycisnąłem Phele do muru ale skutecznie odrobił straty i znowu wyrównana gra, potem przycisnąłem Phele do muru ale skutecznie odrobił straty i znowu wyrównana gra, potem przycisnąłem Phele do muru ale skutecznie odrobił straty i znowu wyrównana gra, potem na chwilę Phela zodbył przewagę ale skutecznie odrobiłem strate i odrazu przystąpiłem do ataku i przycisnąłem Phele do muru ale tym razem już zadałem ostateczny cios i mecz skończył się
długi mecz, na początku wyrównana walka, potem przycisnąłem Phele do muru ale skutecznie odrobił straty i znowu wyrównana gra, potem przycisnąłem Phele do muru ale skutecznie odrobił straty i znowu wyrównana gra, potem przycisnąłem Phele do muru ale skutecznie odrobił straty i znowu wyrównana gra, potem na chwilę Phela zodbył przewagę ale skutecznie odrobiłem strate i odrazu przystąpiłem do ataku i przycisnąłem Phele do muru ale tym razem już zadałem ostateczny cios i mecz skończył się
- rzepa
- -#VIP

alves - rzepa 0 - 1
zdjecia i przebieg wrzuce pozniej , po calej serri odbywajacych sie turnieji
debiut w imageshack hehe
Najwazniejsze rozdania to AQ , z nie trafieniem nic , ale countinuaton bet zrobil swoje. oraz AQ z Q ze stołu. I oczywiscie wojna przy trafionym kolorze na river.
Poczatek to szybkie zbadanie gruntu. Alves mocno zacząl grać na preflopie i traciłem inicjatywe . ale kilka reraisów i mocne bety na flopie spowodowały zmianę sytuacji. Po uzyskaniu przewagi 2k-1k nie zmarnowałem sytuacji i wygrałem grę.
dzięki za grę.
zdjecia i przebieg wrzuce pozniej , po calej serri odbywajacych sie turnieji
debiut w imageshack hehe
Najwazniejsze rozdania to AQ , z nie trafieniem nic , ale countinuaton bet zrobil swoje. oraz AQ z Q ze stołu. I oczywiscie wojna przy trafionym kolorze na river.
Poczatek to szybkie zbadanie gruntu. Alves mocno zacząl grać na preflopie i traciłem inicjatywe . ale kilka reraisów i mocne bety na flopie spowodowały zmianę sytuacji. Po uzyskaniu przewagi 2k-1k nie zmarnowałem sytuacji i wygrałem grę.
dzięki za grę.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2008, 19:46 przez rzepa, łącznie zmieniany 3 razy.
- maximus86
- -#VIP

- zaba1_7
- -#VIP

Maximus86 - zaba1_7 0-1
tylko ze grałem na koncie komix22 ponieważ nie mam żadnych pieniędzy na platformie ongame.
Zdążyłem zrobić tylko jednego screen ponieważ grałem tez na unibecie.
gra trfała 15 minut było 25 rund
12 wygrał zaba1_7
13 wygrał Maximus86
Z mojej strony gra była agresywniejsza ponieważ bylem nastawiony na wygrana z powodu tego ze nie gram u siebie na koncie
dzięki komix22
tylko ze grałem na koncie komix22 ponieważ nie mam żadnych pieniędzy na platformie ongame.
Zdążyłem zrobić tylko jednego screen ponieważ grałem tez na unibecie.
gra trfała 15 minut było 25 rund
12 wygrał zaba1_7
13 wygrał Maximus86
Z mojej strony gra była agresywniejsza ponieważ bylem nastawiony na wygrana z powodu tego ze nie gram u siebie na koncie
dzięki komix22
Wróć do „Sezon 0 Pokerkings.PL Heads Up”