POKER. VADEMECUM GRACZA - JAN MEINERT

Lektury zwiększające umiejętności oraz soft pokerowy pozwalający podejmować skuteczniejsze decyzje w czasie gry.

asdfspam
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: asdfspam » 14 mar 2009, 15:21

nie polecam zamawiać z baneru, już 2 tydzień leci i niewidu ;/

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 14 mar 2009, 16:52

grzegorzvp ja u siebie w saczu znalazlem w dziale sport wiec lepiej tam szukac (babka z kasy mowiła zebym tez szukał w dziale hobby) a jak sadze siec empik to klony wiec ty tez tam powinienies szukac ;)

tygrytron18
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tygrytron18 » 14 mar 2009, 21:54

Jest w galeri krakowskiej ale nie w empiku tylko w księgarni obok. Z tyłu piszę partoni medialni i jest znaczek pokerking.

Milijon
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Milijon » 25 maja 2009, 09:30

Witam,
jako, że jestem nowy chciałbym się gruntownie podszkolić. Z tego co przeczytałem najlepiej z książki Dana Harringtona. Czy ktoś ma ja może w wersji pdf i mógłby udostępnić.
Pozdrawiam
Milijon

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 21 paź 2009, 00:34

Czytałam ją jakieś parę miesięcy temu i muszę przyznać, że dla początkujących powinna być jak biblia. Fajnie napisana, na czasie, liznęła temat pokera on-line. Uczy wybierać właściwe ręce do gry, obliczać prawdopodobieństwo, zachowywać się na odpowiednich rundach licytacji.

O autorze wcześniej nie słyszałam ale głupot nie napisał.
Polecam!

Awatar użytkownika
cerdo
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: cerdo » 18 sty 2010, 15:07

Ooo, coś dla takiego fisha jak ja :D Niedroga i dobra (widze, ze wiekszosc poleca). Dzisiaj jak przeczytalem topic to polecialem do empiku zobaczyc czy jest i o dziwo(sorry :P) znalazlem jeden egzemplarz rzucony gdzies w kacie. Ale po chwili mala refleksja: Glory cos pisal o 360 stronach? Czyzbym znalazl okrojona wersje (ok 280 stron)?

PS. refleksja nr 2: moze ktos ma te knige w domu i chcialby ja odsprzedac za polowe ceny? ;)

PS. refleksja nr 3 (naszla mnie teraz): tak naprawde to chyba wszytsko i tak mozna dowiedziec sie z artykulow na necie huh

Pzdr

MinosTutor
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: MinosTutor » 19 sty 2010, 21:22

Vademecum ma kilka stron ponad 280, przynajmniej to moje, a rozdziałów z tego co widzę u mnie nie brakuje. Może zależy od wielkości wydaniaO.o?
Ja wolałem mieć w ręku coś bardziej konkretnego od artykułów (i ogólnie nie lubię czytać na kompie, ale i tak trzeba...) i ze swojej strony też mogę książkę polecić. Po niej zrozumiałem ideę/zasadę liczenia m.in. implited-pot-ods, bowiem po czytaniu artykułów w internecie miałem mętlik (często język jest za skomplikowany). Jak na początek myślę, że idealne!

Komandosek23
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Komandosek23 » 06 mar 2010, 16:01

Ciekawe ciekawe trzeba ja zamowic a orientujecie sie ile ona kosztuje?

Awatar użytkownika
tomziolo
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tomziolo » 06 mar 2010, 16:23

Komandosek23 pisze:Ciekawe ciekawe trzeba ja zamowic a orientujecie sie ile ona kosztuje?

a trudno wpisac w google tytul i sposrod tysiaca stron na ktorej jest dostepna spradzic ile kosztuje?

DonCoralone
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: DonCoralone » 06 mar 2010, 22:28

glory glory man united pisze:Tak - można ją zamawiać przez internet u wydawcy - http://www.readme.pl/x_C_I__P_11229-110003.html

Lub szukać w ksiegarniach.

Ta książka już nie jest wydawana, bo link niedziała?
Swoją drogą będą jakieś kolejne wydania poszerzone np. o psychologię gier on-line i strategie np. S&G o średnich stawkach?

Awatar użytkownika
cerdo
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: cerdo » 07 mar 2010, 00:41

Można spokojnie ja zamowic w Empiku, kosztuje 30zl.

nowy
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: nowy » 07 mar 2010, 17:59

o to juz wiem co dostane na urodziny :) dla takiego fisha jak ja pewnie bedzie niezla:)

nowy
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: nowy » 07 mar 2010, 18:00

I z tego co widze bez problmu mozna ja kupic na allegro tak że nie trzeba czekam 2 tygodni żeby w empiku ja kupic bo bardzo czesto tyle u nich trzeba czekac

Wróć do „Książki i programy pokerowe”