POKER. VADEMECUM GRACZA - JAN MEINERT
-
asdfspam
- -#pretendent

-
titanum
- -#VIP

-
tygrytron18
- -#aktywny

-
Milijon
- -#zwykly

- iza_doria
- LEGENDA

Czytałam ją jakieś parę miesięcy temu i muszę przyznać, że dla początkujących powinna być jak biblia. Fajnie napisana, na czasie, liznęła temat pokera on-line. Uczy wybierać właściwe ręce do gry, obliczać prawdopodobieństwo, zachowywać się na odpowiednich rundach licytacji.
O autorze wcześniej nie słyszałam ale głupot nie napisał.
Polecam!
O autorze wcześniej nie słyszałam ale głupot nie napisał.
Polecam!
- cerdo
- -#pretendent

Ooo, coś dla takiego fisha jak ja
Niedroga i dobra (widze, ze wiekszosc poleca). Dzisiaj jak przeczytalem topic to polecialem do empiku zobaczyc czy jest i o dziwo(sorry
) znalazlem jeden egzemplarz rzucony gdzies w kacie. Ale po chwili mala refleksja: Glory cos pisal o 360 stronach? Czyzbym znalazl okrojona wersje (ok 280 stron)?
PS. refleksja nr 2: moze ktos ma te knige w domu i chcialby ja odsprzedac za polowe ceny?
PS. refleksja nr 3 (naszla mnie teraz): tak naprawde to chyba wszytsko i tak mozna dowiedziec sie z artykulow na necie huh
Pzdr
PS. refleksja nr 2: moze ktos ma te knige w domu i chcialby ja odsprzedac za polowe ceny?
PS. refleksja nr 3 (naszla mnie teraz): tak naprawde to chyba wszytsko i tak mozna dowiedziec sie z artykulow na necie huh
Pzdr
-
MinosTutor
- -#zwykly

Vademecum ma kilka stron ponad 280, przynajmniej to moje, a rozdziałów z tego co widzę u mnie nie brakuje. Może zależy od wielkości wydaniaO.o?
Ja wolałem mieć w ręku coś bardziej konkretnego od artykułów (i ogólnie nie lubię czytać na kompie, ale i tak trzeba...) i ze swojej strony też mogę książkę polecić. Po niej zrozumiałem ideę/zasadę liczenia m.in. implited-pot-ods, bowiem po czytaniu artykułów w internecie miałem mętlik (często język jest za skomplikowany). Jak na początek myślę, że idealne!
Ja wolałem mieć w ręku coś bardziej konkretnego od artykułów (i ogólnie nie lubię czytać na kompie, ale i tak trzeba...) i ze swojej strony też mogę książkę polecić. Po niej zrozumiałem ideę/zasadę liczenia m.in. implited-pot-ods, bowiem po czytaniu artykułów w internecie miałem mętlik (często język jest za skomplikowany). Jak na początek myślę, że idealne!
-
Komandosek23
- -#pretendent

- tomziolo
- -#aktywny

-
DonCoralone
- -#zwykly

glory glory man united pisze:Tak - można ją zamawiać przez internet u wydawcy - http://www.readme.pl/x_C_I__P_11229-110003.html
Lub szukać w ksiegarniach.
Ta książka już nie jest wydawana, bo link niedziała?
Swoją drogą będą jakieś kolejne wydania poszerzone np. o psychologię gier on-line i strategie np. S&G o średnich stawkach?
- cerdo
- -#pretendent

-
nowy
- -#pretendent

-
nowy
- -#pretendent

Wróć do „Książki i programy pokerowe”