Poker Tracker 3 - problem z heypoker-brak-polskiej-licencji!

Lektury zwiększające umiejętności oraz soft pokerowy pozwalający podejmować skuteczniejsze decyzje w czasie gry.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Poker Tracker 3 - problem z heypoker-brak-polskiej-licencji!

Postautor: Glory » 01 kwie 2011, 17:30

Czy ktos z was moze sprawdzic czy dziala mu PT3 na heypoker-brak-polskiej-licencji! w turniejach ?

Bo ja mam jakas mega dziwna rzecz - w cash dziala bez problemu, ale w turniejach nie pokazuje mi HUDA.

Za to na bwin-brak-polskiej-licencji! (wiec tez ongrame) dziala i w cash i w turniejach.

Nie wiem czy to blad, czy tez kwestia jakis ustawien u mnie. Bede wiec wdzieczny za info.

Awatar użytkownika
wiciu-ck
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: wiciu-ck » 02 kwie 2011, 11:13

Mi HM też nie działał na heypoker-brak-polskiej-licencji!, Oskarek mi pomógł.
Trzeba było w table manager złapać i przeciągnąć na stół taki krzyżyk.. potem zapytało mnie czy heypoker-brak-polskiej-licencji!.exe też jako ongame ma być obsługiwany czy coś takiego trzeba było się zgodzić i HUD się pojawił.
Może podobnie w PT3 jest jakoś.

Możesz też sprawdzić czy HUD masz ustawiony w opcjach turnieje na ongame. W HM tez jest chyba takie ustawienie że np HUD tourney i "ptaszka" tam odznaczysz przy ongame to ci nei pokaże...

Wiem, że o HM piszę ale może coś jest podobnie w PT3 więc cię naprowadzi ;)

Awatar użytkownika
wheeny
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: wheeny » 02 kwie 2011, 19:30

Na takie dziwne rzeczy pomaga też czasem wyłączenie tych zabezpieczeń wbudowanych w viste / win7, które co chwila pytają "czy na pewno chcesz to uruchomić". To się chyba nazywa OAC? Jakoś tak. Całkowite wyłączenie tego często rozwiązuje problemy z trackerami/roomami.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 03 kwie 2011, 14:37

wheeny, to zrobilem pierwszego dnia po kupieniu kompa.

Nikt na forum nie uzywa Poker Trackera ???

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 03 kwie 2011, 16:12

Mi też nie działa w turniejach. Jak to wyłączyć ? Mega mnie to denerwuje...

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 03 kwie 2011, 17:06

Ok, rozwiazalem proglem.

Odinstalowalem soft i zainstalowalem raz jeszcze ale ANGIELSKI. I dziala bez zarzutu

Awatar użytkownika
maybeturek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maybeturek » 03 kwie 2011, 19:02

Fajnie wiedzieć, a odnośnie wyskakujących okienek z potwierdzeniem. Jak je wyłączyć ? System Windows Vista

Awatar użytkownika
wiciu-ck
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: wiciu-ck » 03 kwie 2011, 19:07

Spróbuj:
    Start --> Uruchom i wpisz msconfig
    wybierz zakładkę Narzędzia
    znajdź "Wyłącz kontrolę konta użytkownika" i kliknij Uruchom
    zapisz zmiany i zrestartuj system

Oskarek

Postautor: Oskarek » 03 kwie 2011, 21:48

Glory, to zapamiętaj akurat że każdy soft musi być angielski :) by najlepiej działał HM czy PT3 czasami wystarczy polski ale przeważnie angielski

maxaugust
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: maxaugust » 07 kwie 2011, 09:37

Nie chcę zakładać nowego tematu więc podpinam się pod ten.
Mam problem z PT3 na Unibecie.

Gram gry SnG - Double Up i nie wyświetla mi statystyk na stole. Początkowo w ogóle nie z czytywał rąk, ale po zmianie języka z pl na en spisuje ręce. Tylko nadal nie wyświetla statystyk. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?

Wróć do „Książki i programy pokerowe”