Czy ktos z was moze sprawdzic czy dziala mu PT3 na heypoker-brak-polskiej-licencji! w turniejach ?
Bo ja mam jakas mega dziwna rzecz - w cash dziala bez problemu, ale w turniejach nie pokazuje mi HUDA.
Za to na bwin-brak-polskiej-licencji! (wiec tez ongrame) dziala i w cash i w turniejach.
Nie wiem czy to blad, czy tez kwestia jakis ustawien u mnie. Bede wiec wdzieczny za info.
Poker Tracker 3 - problem z heypoker-brak-polskiej-licencji!
- Glory
- -#Site Admin

- wiciu-ck
- LEGENDA

Mi HM też nie działał na heypoker-brak-polskiej-licencji!, Oskarek mi pomógł.
Trzeba było w table manager złapać i przeciągnąć na stół taki krzyżyk.. potem zapytało mnie czy heypoker-brak-polskiej-licencji!.exe też jako ongame ma być obsługiwany czy coś takiego trzeba było się zgodzić i HUD się pojawił.
Może podobnie w PT3 jest jakoś.
Możesz też sprawdzić czy HUD masz ustawiony w opcjach turnieje na ongame. W HM tez jest chyba takie ustawienie że np HUD tourney i "ptaszka" tam odznaczysz przy ongame to ci nei pokaże...
Wiem, że o HM piszę ale może coś jest podobnie w PT3 więc cię naprowadzi
Trzeba było w table manager złapać i przeciągnąć na stół taki krzyżyk.. potem zapytało mnie czy heypoker-brak-polskiej-licencji!.exe też jako ongame ma być obsługiwany czy coś takiego trzeba było się zgodzić i HUD się pojawił.
Może podobnie w PT3 jest jakoś.
Możesz też sprawdzić czy HUD masz ustawiony w opcjach turnieje na ongame. W HM tez jest chyba takie ustawienie że np HUD tourney i "ptaszka" tam odznaczysz przy ongame to ci nei pokaże...
Wiem, że o HM piszę ale może coś jest podobnie w PT3 więc cię naprowadzi

- wheeny
- -#zasłużony

- Glory
- -#Site Admin

- maybeturek
- -#aktywny

- Glory
- -#Site Admin

- maybeturek
- -#aktywny

- wiciu-ck
- LEGENDA

-
maxaugust
- -#pretendent

Nie chcę zakładać nowego tematu więc podpinam się pod ten.
Mam problem z PT3 na Unibecie.
Gram gry SnG - Double Up i nie wyświetla mi statystyk na stole. Początkowo w ogóle nie z czytywał rąk, ale po zmianie języka z pl na en spisuje ręce. Tylko nadal nie wyświetla statystyk. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?
Mam problem z PT3 na Unibecie.
Gram gry SnG - Double Up i nie wyświetla mi statystyk na stole. Początkowo w ogóle nie z czytywał rąk, ale po zmianie języka z pl na en spisuje ręce. Tylko nadal nie wyświetla statystyk. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?
Wróć do „Książki i programy pokerowe”