a co tam jest takiego do tlumaczenia...
zreszta wszystkie zwroty sa wszedzie po angielsku, wiec tym bardziej po co komu PL w PokerTrackerze?
Poker tracker 3 dla nowych
-
samol
- -#VIP

Mam problem z pokertracker. Nalicza mi statystyki tylko z jednej sesji. Jeśli gram turniej, a następnie odpalę kolejny i spotykam tych samych ludzi nie mam na nich statystyk :/ Na każdy turniej nalicza oddzielnie. Zastanawiam się czy nie jest to wina, że posiadam wersję testową. Ale nie wyczytałem u nich na stronie, że mają takie ograniczenia.
- encepence
- -#VIP

-
samol
- -#VIP

- encepence
- -#VIP

- tommko
- -#VIP

ramzi pisze:Byłby ktoś zainteresowany patchem spolszczającym?:) Będę niedługo robił takie coś, za 5$ mogę odsprzedawać, będzie też wersja demo z przetłumaczonymi paroma zdaniami i screeny całości programu (Uwaga: nie naruszam praw autorskich producenta, mój patch spolszczający nie zawiera żadnych elementów kodu programu, lecz jedynie moje przetłumaczone angielskie wyrażenia, które program zmienia w odpowiednich miejscach PokerTrackera3)
- w dodatku dostałem zgodę od PokerTracker, jeśli nie używam ich kodów źródłowych, jest to legalne
Czemu za opłatą? Czas jest cenny, a przetłumaczenie setek linijek tekstu jest czasochłonne
powiem szczerze, że z chęcią bym zakupił taki patch, o ile byłaby możliwość jego sprawdzenia
5$ to nie dużo skoro program jak dla mnie , którego angielski jest słaby, może nabrać dużo wi9ęcej znaczenia i będę miał z niego spore korzyści
także ja jestem na tak za polskim softem
-
kinalek
- -#zwykly

- Zawisza
- -#aktywny

kinalek pisze:wiecie moze dlaczego PT nie wyswietla mi ze mam zainstalowene na kompie oprogramowanie Boss media tj paradise-brak-polskiej-licencji! Poker? a bez tego nie po bawie sie tym;/
Naprowadz recznie PT3 do katalogu z HandHistory i po sprawie ! "boss media configuration" i tam bedziesz mial "add" "remove" "autodetect"
jak auto nie dziala jak piszesz to dajesz ADD odszukujesz katalog i powinno działaćWróć do „Książki i programy pokerowe”