Poker Stars-nielegalny-w-PL-! znika z forum

Szybki przewodnik po forum. Najważniejsze informacje dla użytkowników którzy odwiedzili PokerKings po raz pierwszy, oraz kluczowe sprawy bieżące.
Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Poker Stars-nielegalny-w-PL-! znika z forum

Postautor: Glory » 14 sty 2010, 14:59

Krótka informacja w ramach wyjaśnień - dziś podjęliśmy decyzję o usunięciu z forum działu o Poker Stars-nielegalny-w-PL-!.

Powód - brak prywatnych turniejów i akcji dla forumowiczów.

Poker Stars-nielegalny-w-PL-! dostało od nas bardzo duży kredyt zaufania, jednak nie przełożyło się to w żaden sposób na jakieś specjalne akcje dla was. Dziś mówimy więc stop.

Osoby które się z forum utożsamiają prosimy o zaprzestanie gry na tym roomie lub przynajmniej o nie wspominanie o tym na łamach forum. Jest wiele innych miejsc które forumowiczów wspierają.

Michal
-#VIP
-#VIP

Postautor: Michal » 14 sty 2010, 15:36

Z jednej strony szkoda bo to najwiekszy poker room na swiecie ale z drugiej strony moze zmobilizuje ich to zeby cos nam dac. Mysle ze jaka ladna liga mogliby odkupic swoje winy :)
W sumie ja u nich nigdy szczescia nie mialem, byl moment kiedy mi lepiej szlo ale ostatnie dni to takie wariacje softu ze odechcialo mi sie grac.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 sty 2010, 15:37

Śmieszne to jest ....
usunmy wszystkie pokerroomy ktore nic nie daja jest mnostwo ich na forum...
Jest duzo promocji to ze nie dla forumowiczow to juz mniej wazne dla polaków jest sporo ale ciekawe skad osoba ktora jest zarejestrowana tylko u nas ma o tym sie dowiedziec...
Głupota i tyle

Awatar użytkownika
PLtotoryl
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: PLtotoryl » 14 sty 2010, 16:07

PokerStars-nielegalny-w-PL! raczej z reguły nie wydaje kasy na akcje dla for czy stron www, a jeśli już to bardzo niewielkie, za to organizują sporo innych atrakcji, czy to dla polaków czy też ogólnie i ciężko jest chyba nie wspominać o tym roomie pisząc na forum osobą które tam grają jako że to największy room świata, ja ostatnio tam nie grywam i takich problemów nie mam ale raczej nieuniknione jest że ktoś będzie opisywał rozdania itp z PS, szczególnie dla graczy sng czy HU wyższych stawek bo praktycznie wszyscy oni grają na PS :)

Nie rządzę tu ale myślę że nie ma co obrażać się na PS i usuwać pod for z tym roomem, bo jak pisał kolega wyżej jak ktoś kto używa tylko PK ma dowiadywać się o akcjach organizowanych przez PS?

Awatar użytkownika
yerzy
-#VIP
-#VIP

Postautor: yerzy » 14 sty 2010, 16:14

I bardzo dobrze mozemy olewać PS :mrgreen: . A to już chyba każdego sprawa indywidualna czy bedzie tam grał czy nie. Ja przyłączam sie do bojkotu.

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 15 sty 2010, 19:11

jak dla mnie to też dziwna sprawa... rozumiem że nie korzystacie z pomocy menadżera z P* czy jak to się tam fachowo nazywa... ale żeby zabraniać dyskutować na temat danego poker roomu?? dziwne :| ale jak sobie tam chcecie ;) i tak nie lubię tego roomu xD

Btomek
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Btomek » 15 sty 2010, 19:18

Fakt coś ostatnio PS zapomniał nawet o akcjach dla polaków:/

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 15 sty 2010, 21:12

Przeciez Glory nie zabrania nikomu grać - ale nie ma sensu promować na forum za darmo czyjejś prywatnej firmy ?!??!?!?!

Awatar użytkownika
polak13
-#VIP
-#VIP

Postautor: polak13 » 15 sty 2010, 23:56

Dokładnie!Nic nie ma za darmo,i tak tam nie lubiłem grać bo ostatnio to się cuda dzieją..

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 26 sty 2011, 17:15

Mały update - wprawdzie trwało to dokładnie ale udało się. Porozumienie z PokerStars-nielegalny-w-PL! zawarte, witamy ich ponownie na forum i dziękujemy za wspaniałomyślne zasponsorowanie naszej foumowej perełki - ligi heads up!

Wszystko wskazuje, iż jest to początek nowego porozumienia z największym poker roomem na świecie.

Wróć do „Ważne informacje”