Krótka informacja w ramach wyjaśnień - dziś podjęliśmy decyzję o usunięciu z forum działu o Poker Stars-nielegalny-w-PL-!.
Powód - brak prywatnych turniejów i akcji dla forumowiczów.
Poker Stars-nielegalny-w-PL-! dostało od nas bardzo duży kredyt zaufania, jednak nie przełożyło się to w żaden sposób na jakieś specjalne akcje dla was. Dziś mówimy więc stop.
Osoby które się z forum utożsamiają prosimy o zaprzestanie gry na tym roomie lub przynajmniej o nie wspominanie o tym na łamach forum. Jest wiele innych miejsc które forumowiczów wspierają.
Poker Stars-nielegalny-w-PL-! znika z forum
- Glory
- -#Site Admin

-
Michal
- -#VIP

Z jednej strony szkoda bo to najwiekszy poker room na swiecie ale z drugiej strony moze zmobilizuje ich to zeby cos nam dac. Mysle ze jaka ladna liga mogliby odkupic swoje winy
W sumie ja u nich nigdy szczescia nie mialem, byl moment kiedy mi lepiej szlo ale ostatnie dni to takie wariacje softu ze odechcialo mi sie grac.
W sumie ja u nich nigdy szczescia nie mialem, byl moment kiedy mi lepiej szlo ale ostatnie dni to takie wariacje softu ze odechcialo mi sie grac.
- PLtotoryl
- -#aktywny

PokerStars-nielegalny-w-PL! raczej z reguły nie wydaje kasy na akcje dla for czy stron www, a jeśli już to bardzo niewielkie, za to organizują sporo innych atrakcji, czy to dla polaków czy też ogólnie i ciężko jest chyba nie wspominać o tym roomie pisząc na forum osobą które tam grają jako że to największy room świata, ja ostatnio tam nie grywam i takich problemów nie mam ale raczej nieuniknione jest że ktoś będzie opisywał rozdania itp z PS, szczególnie dla graczy sng czy HU wyższych stawek bo praktycznie wszyscy oni grają na PS
Nie rządzę tu ale myślę że nie ma co obrażać się na PS i usuwać pod for z tym roomem, bo jak pisał kolega wyżej jak ktoś kto używa tylko PK ma dowiadywać się o akcjach organizowanych przez PS?
Nie rządzę tu ale myślę że nie ma co obrażać się na PS i usuwać pod for z tym roomem, bo jak pisał kolega wyżej jak ktoś kto używa tylko PK ma dowiadywać się o akcjach organizowanych przez PS?
- yerzy
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA

-
Btomek
- -#pretendent

- Sith
- LEGENDA

- polak13
- -#VIP

- Glory
- -#Site Admin

Mały update - wprawdzie trwało to dokładnie ale udało się. Porozumienie z PokerStars-nielegalny-w-PL! zawarte, witamy ich ponownie na forum i dziękujemy za wspaniałomyślne zasponsorowanie naszej foumowej perełki - ligi heads up!
Wszystko wskazuje, iż jest to początek nowego porozumienia z największym poker roomem na świecie.
Wszystko wskazuje, iż jest to początek nowego porozumienia z największym poker roomem na świecie.