podwójny badbeet

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

podwójny badbeet

Postautor: AjApok » 05 sie 2008, 11:06

Szperając po sieci znalazłem oto takie coś!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 sie 2008, 11:34 przez AjApok, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mihi
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mihi » 05 sie 2008, 11:13

gdybym ja trafilbym karete K na A to chyba rzucilbym pokera na jakis czas- tak pechowego ukladu to jeszcze nie widzialem i mam nadzieje ze sam nie zaznam....

... niezauwazylem ze trzeci ma pokera- o LOL :D

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 05 sie 2008, 11:23

rzucić to moze nie, no chyba zeby postawić duży majątek to.... długa depresja pewnie.. hehe

Awatar użytkownika
Fanatyk
-#VIP
-#VIP

Postautor: Fanatyk » 05 sie 2008, 15:14

Niezła akcja , ciekawe jak przebiegała licytacja . Niezły fart tego z Q10.
Szkoda ze na kase nei grali i wyskoie stawki .
A wlasnei jaki były rozkałd JackPota pewnie ci z kareta AA i KK podzielili by miedzy soba pule dla przegranych reszta dla wygranego i na stolik .

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 05 sie 2008, 17:56

oj w takim rozdaniu to chyba bardziej opłaca sie przegrac niz zwyciezyc
>> o ile jest to stolik jackpota
>>> i o ile dobrze zrozumiałem zasady wygranych przez bad beaty :oops:

Markus
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Markus » 05 sie 2008, 22:05

to jest stolik turniejowy, a w turkach (chyba) nie ma jackpotów..

co nie zmienia faktu, że to rozdanie powaliło mnie na kolana :D takiego czegoś jeszcze nie widziałem... a moze to fake i zostął przerobiony w paincie ? hehe

Awatar użytkownika
Panterek
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Panterek » 05 sie 2008, 22:25

Miazga :D
Ciekawi mnie tylko sam przebieg rozdania, bo na all-iny preflop to nie wygląda :)

Awatar użytkownika
quo87
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: quo87 » 06 sie 2008, 11:01

o ja pierdziele ale jazda, mistrzostwo swiata po prostu :trophy: chcialbym slyszec co sie dzialo po pokazaniu wszystkich rak tych co przegrali, ladnie musieli klnac, bo ja bym sam napewno juz przy takim czyms nie oszczedzal łaciny, bad beat roku ? wogole moze byc wiekszy niefart ? :shock:

paulek
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: paulek » 06 sie 2008, 17:05

Przed flopem all-iny raczej nie szły, ale po? Czemu nie :D

Ciekawe jakby to wyglądało na normalnym stole bez odsłaniania kart (tzn pokazujemy dopiero po riverze). Pierwszy pokazuje z KK i się cieszy, że ma karetę. W tym momencie koleś z AA się zaczyna śmiać z tego wcześniejszego, bo to on wygrał, a na końcu pokazuje się poker royal :D

BTW to w ogóle FT był tego turnieju. Widać, że odpadli chłopaki w wielkim stylu :D

rafkam
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: rafkam » 06 sie 2008, 23:43

rozdanie tak niesmowite, że aż nie prawdopodobne i ciekawe czy czasem nie robione w photoshopie ;p

Oskarek

Postautor: Oskarek » 07 sie 2008, 19:51

To jest nie mozliwe xD Przeciez to by bylo w jakiejs gazecie hahaha xD
Wyslijcie to do CARD PLAYER POLSKA xD

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 07 sie 2008, 20:11

Rzeczywiscie - niesamowite rozdanie. Na poczatku na te QT nawet nie zwrocilem uwagi, patrze AAAA i KKKK, no coz - ja przegralem QQQQ vs AAAA, a jak zobaczylem te TJQKAs to mi szczena opadla ;o Turniej trwal ponad 3h, wiec moze o jakas kase grali ;]

Ps. rzeczywiscie ciekawe jak pokerroom by uznal badbeata, gdyby to byl wlasnie taki stolik. Podwojny? :S

Awatar użytkownika
M@jkel
-#VIP
-#VIP

Postautor: M@jkel » 07 sie 2008, 21:32

Eee to fotomontaz musi byc.. Karty wspolne wyglada prawdziwie ale przygladnijcie sie blizej tym KK. Ani to rowne, a te znaczki to wogole jak od reki rysowane, to Q10 ten jakos nierowno lezy : P

Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: AjApok » 08 sie 2008, 11:28

M@jkel pisze:Eee to fotomontaz musi byc.. Karty wspolne wyglada prawdziwie ale przygladnijcie sie blizej tym KK. Ani to rowne, a te znaczki to wogole jak od reki rysowane, to Q10 ten jakos nierowno lezy : P

Ja tam nic nie zauważyłem

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 08 sie 2008, 11:44

nie znam sie na fotomontazach >> jedyne do czego mógłbym sie przyczepić to fakt ze
>> na moje oko dama trefl cos za blisko 10 lezy
odstepy pomiedzy KK i AA sa o mikrometr wieksze :mrgreen:

Awatar użytkownika
quest
-#VIP
-#VIP

Postautor: quest » 08 sie 2008, 11:58

Ja zauważyłem że gracze z kartami są nierównomiernie poustawiani do stołu sugerując się okrągłą linią dookoła stołu a szczególnie gracz z KK i dlatego nie chciało mi się wierzyć w autentyczność tego rozdania. Specjalnie otworzyłem ten pokerroom i rzeczywiście tak jest :D
Piszecie że nie wiadomo co byście zrobili po takiej przegranej a ja wolałbym tak przegrać niż przegraną powiedzmy KK z 65, przynajmniej byłoby co pokazywać :D

Awatar użytkownika
m509716
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: m509716 » 09 sie 2008, 15:49

heh patrze i nie mogę, przecież przy takich kartach, to wiadomo że koleś z Q i 10 nie miał szans, a jednak dalej twardo grał i jednak szczęście się do niego uśmiechnęło, ale tamci kolesie musieli mieć ciśnienie, ale to różne dziwne rzeczy się dzieją;) ja wczoraj jak grałem to na stoliku był full house z samych A i K więc też dobra opcja.

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 09 sie 2008, 15:56

M@jkel pisze:Eee to fotomontaz musi byc.. Karty wspolne wyglada prawdziwie ale przygladnijcie sie blizej tym KK. Ani to rowne, a te znaczki to wogole jak od reki rysowane, to Q10 ten jakos nierowno lezy : P

hehe jak to polak zawsze dziury w całym szuka :razz: :wink:

ale rozdanie to rzeczywiście jedno na milion no i szkoda że kolesie nie grali na stołach jackpot'u bo by sie obłowili a tak pozostała im tylko galeria sławy na forach i wspomnienia wielkiej przegranej <lol> chyba bym sie pochlastal po takim pogromie mojej karety Asów,

no i zapomniałem dodać jeszcze można zaliczyć jako materiał szkoleniowy 3 najwyższe możliwe układy :mrgreen: -> tak dla początkujących ;)

KoJack
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: KoJack » 09 sie 2008, 16:48

własnie tak sobie myślałem jak mogłoby wyglądać najlepsze możliwe rozdanie w pokerze cobyu duzo ludzi grało... no i własnie tak mniej wiecej bym je rozpatrywał dołożyłbym moze jeszcze jednego setowicza z JJ albo z QQ coby jeszcze śmieszniej .. miazga , ale moze i fake ktorz to wie... generalnie piękno pokera

Wróć do „Bad beats”