podwójny badbeet
- AjApok
- -#aktywny

podwójny badbeet
Szperając po sieci znalazłem oto takie coś!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 sie 2008, 11:34 przez AjApok, łącznie zmieniany 1 raz.
- mihi
- -#aktywny

-
GrzesVP
- LEGENDA

- Fanatyk
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

-
Markus
- -#aktywny

- Panterek
- -#aktywny

- quo87
- -#aktywny

-
paulek
- -#pretendent

Przed flopem all-iny raczej nie szły, ale po? Czemu nie
Ciekawe jakby to wyglądało na normalnym stole bez odsłaniania kart (tzn pokazujemy dopiero po riverze). Pierwszy pokazuje z KK i się cieszy, że ma karetę. W tym momencie koleś z AA się zaczyna śmiać z tego wcześniejszego, bo to on wygrał, a na końcu pokazuje się poker royal
BTW to w ogóle FT był tego turnieju. Widać, że odpadli chłopaki w wielkim stylu
Ciekawe jakby to wyglądało na normalnym stole bez odsłaniania kart (tzn pokazujemy dopiero po riverze). Pierwszy pokazuje z KK i się cieszy, że ma karetę. W tym momencie koleś z AA się zaczyna śmiać z tego wcześniejszego, bo to on wygrał, a na końcu pokazuje się poker royal
BTW to w ogóle FT był tego turnieju. Widać, że odpadli chłopaki w wielkim stylu
-
rafkam
- -#zwykly

- Tosiak
- -#VIP

Rzeczywiscie - niesamowite rozdanie. Na poczatku na te QT nawet nie zwrocilem uwagi, patrze AAAA i KKKK, no coz - ja przegralem QQQQ vs AAAA, a jak zobaczylem te TJQKAs to mi szczena opadla ;o Turniej trwal ponad 3h, wiec moze o jakas kase grali ;]
Ps. rzeczywiscie ciekawe jak pokerroom by uznal badbeata, gdyby to byl wlasnie taki stolik. Podwojny? :S
Ps. rzeczywiscie ciekawe jak pokerroom by uznal badbeata, gdyby to byl wlasnie taki stolik. Podwojny? :S
- M@jkel
- -#VIP

- AjApok
- -#aktywny

- radost21
- LEGENDA

- quest
- -#VIP

Ja zauważyłem że gracze z kartami są nierównomiernie poustawiani do stołu sugerując się okrągłą linią dookoła stołu a szczególnie gracz z KK i dlatego nie chciało mi się wierzyć w autentyczność tego rozdania. Specjalnie otworzyłem ten pokerroom i rzeczywiście tak jest
Piszecie że nie wiadomo co byście zrobili po takiej przegranej a ja wolałbym tak przegrać niż przegraną powiedzmy KK z 65, przynajmniej byłoby co pokazywać
Piszecie że nie wiadomo co byście zrobili po takiej przegranej a ja wolałbym tak przegrać niż przegraną powiedzmy KK z 65, przynajmniej byłoby co pokazywać
- m509716
- -#aktywny

heh patrze i nie mogę, przecież przy takich kartach, to wiadomo że koleś z Q i 10 nie miał szans, a jednak dalej twardo grał i jednak szczęście się do niego uśmiechnęło, ale tamci kolesie musieli mieć ciśnienie, ale to różne dziwne rzeczy się dzieją;) ja wczoraj jak grałem to na stoliku był full house z samych A i K więc też dobra opcja.
-
titanum
- -#VIP

M@jkel pisze:Eee to fotomontaz musi byc.. Karty wspolne wyglada prawdziwie ale przygladnijcie sie blizej tym KK. Ani to rowne, a te znaczki to wogole jak od reki rysowane, to Q10 ten jakos nierowno lezy : P
hehe jak to polak zawsze dziury w całym szuka
ale rozdanie to rzeczywiście jedno na milion no i szkoda że kolesie nie grali na stołach jackpot'u bo by sie obłowili a tak pozostała im tylko galeria sławy na forach i wspomnienia wielkiej przegranej <lol> chyba bym sie pochlastal po takim pogromie mojej karety Asów,
no i zapomniałem dodać jeszcze można zaliczyć jako materiał szkoleniowy 3 najwyższe możliwe układy

-
KoJack
- -#aktywny

własnie tak sobie myślałem jak mogłoby wyglądać najlepsze możliwe rozdanie w pokerze cobyu duzo ludzi grało... no i własnie tak mniej wiecej bym je rozpatrywał dołożyłbym moze jeszcze jednego setowicza z JJ albo z QQ coby jeszcze śmieszniej .. miazga , ale moze i fake ktorz to wie... generalnie piękno pokera