Początek nowego sezonu

Zagraj w naszej unikalnej lidze pojedynków pokerowych. Niedługo start 7 sezonu.

Największa liga HU wznawia grę! Zapisz sie do 7go sezonu !
Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Początek nowego sezonu

Postautor: Glory » 09 mar 2009, 04:22

Uwaga - sezon startuje w tym tygodniu! Już na dniach terminarz - jak tylko dopracujemy skrypty i zamkniemy ostatecznie listę graczy.

http://www.pokerkings.pl/wstepny-podzia ... t10895.htm

Rozumiem, że każda z osób przystępująca do ligi ma już na heypoker-brak-polskiej-licencji! wymagane środki do gry? Jeśli nie, proszę to zrobić DZIŚ bo w tym sezonie będziemy pilnować terminarza i dbać o brak opóźnień.

Awatar użytkownika
arek_FJ
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: arek_FJ » 09 mar 2009, 14:45

Jezeli bylaby taka możliwość, to chciałbym rozpoczac lige w przyszlym tygodniu, bo wieczorem wyjezdzam na mecz Juventus - Chelsea do Turynu i zostaje tam do niedzieli, wiec nie bede mial mozliwosci, zeby zagrac. Pozniej bede juz gral zgodnie z terminarzem, biorac jednak poprawke na ewentualny awans Juventusu do 1/4. Ale wtedy to juz bede jechal tylko na mecz.

asterix79pl
-#VIP
-#VIP

Postautor: asterix79pl » 09 mar 2009, 15:06

depozyt zrobiony teraz licze na to ze zostane dopisany do ligi

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 09 mar 2009, 15:42

arek_FJ, ok, ale pod warunkiem że Juve dokopie tym burakom z Chelsea :).

Awatar użytkownika
arek_FJ
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: arek_FJ » 09 mar 2009, 16:04

glory glory man united pisze:arek_FJ, ok, ale pod warunkiem że Juve dokopie tym burakom z Chelsea :) .

Nie wiesz nawet jak bardzo bym sobie tego zyczyl. W Londynie nie zagralismy wcale tak zle, chociaz wynik 1:0 nie napawa optymizmem biorac pod uwage nasze oslabienie kadrowe. Wypadli nam Momo, Mauro, Nicola, Christiano, wystep Marco stoi pod duzym znakiem zapytania. Nie mamy kim za bardzo postraszyc w pomocy. Dlatego tak bardzo szkoda ze na SB nie udalo nam sie zdobyc bramki, co moze byc decydujace o awansie do 1/4.

W srodku pola pozostaje nam 3 zawodnikow: Poulsen, Tiago i Marchisio. O ile ten ostatni spisuje sie coraz lepiej to forma 2 pierwszych jest delikatnie mowiac nie najlepsza.
Pozostaje nam jeszcze opcja z Nedvedem w srodku pomocy i Giovinco na lewym skrzydle, ale to tylko wowczas kiedy Marchionni bedzie na silach zagrac, poniewaz w przeciwnym razie Seba bedzie musial zagrac na prawym skrzydle, bo nie usmiecha mi sie widziec biegajacego tam Hasana.

W sobote wybieram sie jeszcze na mecz z Bologna, wiec mam nadzieje, ze bede chodzil pijany do tego czasu po wyeliminowaniu Chel$ea. ;)

mudzin85
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mudzin85 » 09 mar 2009, 17:59

glory tak jak mówiłem wcześniej to mnie też nie będzie od 14 do 22 także jak można to jak najbardziej zagram ale dopiero jak wrócę. pozdrawiam

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 09 mar 2009, 23:12

Ja do dnia dzisiejszego nie dostałem $$$ za awans do 1 ligi.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 10 mar 2009, 00:34

Arnoldao - napisz proszę szybko PW do heypoker-brak-polskiej-licencji!.

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 10 mar 2009, 20:33

Glory już mam na koncie $$ ale 37,5 $ :/
A z tego co wyczytałem z regulaminu za zajęcie drugiego miejsca w 2 lidze powinienem otrzymać 75$.Chyba że coś przeoczyłem.
Niewiem o co kaman??

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 11 mar 2009, 15:42

Zdecydowanie błąd - już to zgłosiłem, zostanie poprawione.

Awatar użytkownika
barthek
-#VIP
-#VIP

Postautor: barthek » 11 mar 2009, 19:05

a co ze startem ligi? miala ruszyc wczoraj...

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 11 mar 2009, 23:39

No właśnie, kiedy będziemy mogli się zapoznać z terminarzem??

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 12 mar 2009, 00:40

BRakuje nam uczestników w 2 lidze..... Na chwilę obecną jest 12 potwierdzonych chętnych.

Może jednak ktoś się jeszcze dopisze?

Kepasa198
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Kepasa198 » 12 mar 2009, 00:43

a o co tu chodzi? jestem nowy i zielony,wiec bede latwym kaskiem:P heeh wtajemniczcie mnie moze sie przylacze do gry

Awatar użytkownika
adicegla
-#VIP
-#VIP

Postautor: adicegla » 12 mar 2009, 11:21

Ja się zastanawiam, czy się nie wycofać jeszcze, bo coś się liga nie chce przyjąć, a u mnie różnie ostatnio z czasem (żona). Dodatkowo trzeba się liczyć z jeszcze większymi wydatkami niż w poprzedniej edycji (a że byłem mistrzem remisów to na pewno będą większe!). Sam już nie wiem... :oops:
A zastanawia mnie nieobecność (brak zainteresowania) sporej części "czarnych" i "niebieskich" - z czego to może wynikać?

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 12 mar 2009, 11:28

glory glory man united pisze:BRakuje nam uczestników w 2 lidze..... Na chwilę obecną jest 12 potwierdzonych chętnych
to moze zminic formułe
skoro mamy 20+12 czyli 32 chetnych
szybka propozycja wyglada tak
32/8 = 4 grupy po 8 _traktujemy jako eleiminacje do mistrzostw
do dalszych gier przechodzą gracze z miejsc 1,2,3
mamy w drugiej fazie 4X3 = 12
gramy dalej kazdy z kazdym
płatne 8 miejsc (pula z pierwszej i drugiej ligi)

zaproponowana formuła >> podnosi prestiż
bo do fianału (12ka) trzeba awansować :mrgreen:
a i kasa wtedy na wyciagniecie reki

ps. jesli ktos odpadnie po 7 grach w grupie = zero uszczerbku dla budzetu

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 12 mar 2009, 11:34

Skoro brakuje wiary to ja chętnie zagram!!

mudzin85
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mudzin85 » 12 mar 2009, 11:49

jak dla mnie to propozycja radosta jak najbardziej godna rozpatrzenia. Można ją rozważyć.

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 12 mar 2009, 13:09

Dziwi mnie ze liga zamiast sie rozwijać to ludzie odchodzą... cos z tym trzeba zrobić. Zmienic formule tak jak Radost pisze moze byc dobrą zmianą. Bo z drugiej strony jak grałem poprzedni sezon to w połowie, beda w srodku tabeli, nie majac zbytnio szans na $$$ zaczeło mi sie nudzic byle zeby dograć. W takich eliminacjach gra moze byc interesujaca do samego konca. Cos trzeba z tym zrobic gdyz jak widac liga jest dla parenastu osob... Myslałem ze bedzie coraz wiecej chetnych, ludzie nie z naszego forum beda sie zapisywac a tu klapa. Cos trzeba wykombinowac, by juz o 3 sezonu (jesli bedzie) osoby sie chcialy zapisywac... coraz wiecej osob zeby bylo i z sezonu na sezon wiecej lig.

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 12 mar 2009, 13:23

grzegorzvp pisze:Zmienic formule tak jak Radost pisze moze byc dobrą zmianą. Bo z drugiej strony jak grałem poprzedni sezon to w połowie, beda w srodku tabeli, nie majac zbytnio szans na $$$ zaczeło mi sie nudzic byle zeby dograć. W takich eliminacjach gra moze byc interesujaca do samego konca.
otuż to
nie ma wiekszej monotonii niż pozycja w srodku stawki

granie top ligi = 12 graczy
i eliminacji to naprawde woda na mlyn = zero monotonii = duze przetasowania
a problem namiaru bogactwa = wielu chetnych do gry w eliminacjach grupowych to zaden problem
ilośc grup zawsze mozna robic pod ilosc startujacych
wazne by zachowac nienaruszony SZKIELET drugiego i OSTATNIEGO ETAPU

osobiscie nie boje sie eliminacji a jesli miałbym awansowac do jakiejsc naprawde PRESTIZOWEJ TOP 12
to to jest wystarczajace wyzwanie :oops:

plusów takiej formułu mozna znalesc duzo
obawiam sie jednak ze robiac krok /www.pojedynki pokerowe - baza/ troche późno na zmiany
zobaczymy >> głos maja ZIELONI >> płuca naszego forum
pozwólmy im pooddychać wizją ligi i jej drugiej odsłony :mrgreen:

Awatar użytkownika
adicegla
-#VIP
-#VIP

Postautor: adicegla » 12 mar 2009, 13:29

Właśnie wczoraj wysłałem Gloremu PW z konkurencyjną wersją takich mistrzostw (ligi) HU - też start 2 sezonu i też na heypoker-brak-polskiej-licencji!. Tak więc myślę, że powinniśmy się skupić jednak na organizacji czegoś stricte na potrzeby naszego forum - mam tu na myśli ciekawie skonstruowaną ligę (pomysł Radosta, itp), oraz w tym samym czasie jakiś Puchar forum (formuła drabinki turniejowej). Można się zastanawiać nad stawkami, tak żeby każdemu pasowały, bo w takiej formie jak do tej pory, tak jak napisał grzegorzvp, nie ma możliwości rozwoju, a tylko regres... :???:

Awatar użytkownika
barthek
-#VIP
-#VIP

Postautor: barthek » 12 mar 2009, 13:39

mi obecna formula pasuje, ale przyznaje ze mozna by cos zmienic, aby w srodku sezonu komus nie zabraklo woli walki.. bo rzeczywiscie jak ktos gra o to czy bedzie 12 czy 15 to moze mu zabraknac motywacji do wydawania wlasnych $$$..

choc przypominam ze liga miala rowniez na celu pograc miedzy soba (integracja) oraz pomoc podnosic nasz skill w HU..

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 12 mar 2009, 14:02

Nie ma możliwości zmiany formuły, bo to opóźni start ligi o kolejne tygodnie związane z przebudową skryptów.

Le Chiffre, dopisz się na listę uczestników!

asterix79pl
-#VIP
-#VIP

Postautor: asterix79pl » 12 mar 2009, 14:46

a mniej osob nie moze byc,ja potwierdzam gre na 100 procent

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 12 mar 2009, 18:11

glory glory man united pisze:
Le Chiffre, dopisz się na listę uczestników!

Kurde zakręcony jestem - gdzie mam to zrobić?

Edit
Zapisałem się w tym wątku
Zapisy?

Jeśli tam miałem się zapisać to proszę o usunięcie tego posta ;)

Wróć do „Pojedynki pokerowe liga hu”