PLAY OFF
- Sith
- LEGENDA

PLAY OFF
Rozlosowane pary na I runde Play OFF:
Masaker - MrGordon
Kubulon - drynk
Slodziak - Hiro
Konieczny - Fanatyk
Pierwsza runda odbywa sie systemem pucharowym - przegrany odpada, kolejny gracz przechodzi dalej.
Prosze o podawanie wynikow w tym watku
Masaker - MrGordon
Kubulon - drynk
Slodziak - Hiro
Konieczny - Fanatyk
Pierwsza runda odbywa sie systemem pucharowym - przegrany odpada, kolejny gracz przechodzi dalej.
Prosze o podawanie wynikow w tym watku
- Sith
- LEGENDA

- Sliwa
- -#VIP

Jak dla mnie ewidentny błąd w tabeli II ligi, jakim cudem Fanatyk jest przed Ted Forester?
Jeżeli mają tyle samo pkt, Ted Forester wygrał bezpośredni pojedynek, w dodatku patrząc na W, WD, PD, P - to jest lepszy bo maja tyle samo Wygranych 10:10, ale WD jest 2:1 na korzysć Ted Forester.
Żeby nie było że od razu za jednym z nich obstaję, ale rzuca się to w oczy - bądźmy fair. Ewidentny błąd w skrypcie, wynik jednego szybciej dodany lub coś i dlatego jest wyżej.
Co do:
to:
Więc jasno w regulaminie jest napisane, ilu ma grać dalej także.
PS. Myślę czy nie zagrać w następnej edycji i tak jakoś się wtrąciłem jeżeli można
Jeżeli mają tyle samo pkt, Ted Forester wygrał bezpośredni pojedynek, w dodatku patrząc na W, WD, PD, P - to jest lepszy bo maja tyle samo Wygranych 10:10, ale WD jest 2:1 na korzysć Ted Forester.
Żeby nie było że od razu za jednym z nich obstaję, ale rzuca się to w oczy - bądźmy fair. Ewidentny błąd w skrypcie, wynik jednego szybciej dodany lub coś i dlatego jest wyżej.
Co do:
Slodziak pisze:dopuszczenie koniecznego - super, miał tyle samo pkt,
...
albo dlaczego nie radost21 - w sumie chyba bardziej poszkodowany przez regulamin?
to:
Sith pisze:2. Na koniec sezonu dodatkowo zagramy play-offy ktorych zwyciezca otrzyma puchar i zostanie graczem sezonu. W playoffach wezma udzial:
- Top 4 eksraklasy
- Top 3 pierwszej ligi
- Top 1 drugiej ligi
PS. Myślę czy nie zagrać w następnej edycji i tak jakoś się wtrąciłem jeżeli można
- Sith
- LEGENDA

sl1wk4, - regulamin zmienilem przed chwila bylo 3-2-1 - bo mial grac kazdy z kazdym - ale po prostu byloby za duzo zamieszania, wiec dokoptowalem jeszcze dwoch graczy
Co do bledu w skrypcie - nie przecze ze jest - teraz tez go widze - ale dlatego wyniki Play OFF zostaly ogloszone tydzien po podaniu wynikow ligi, zebyscie mieli czas sprawdzic takie rzeczy.
Decyzje oddaje Adminom - zrobia jak zadecyduja - moje zdanie jest taki, ze skoro przez tydzien nikt nie reklamowal wynikow, to zostaja te.
Wahi - decyzja ?
Co do bledu w skrypcie - nie przecze ze jest - teraz tez go widze - ale dlatego wyniki Play OFF zostaly ogloszone tydzien po podaniu wynikow ligi, zebyscie mieli czas sprawdzic takie rzeczy.
Decyzje oddaje Adminom - zrobia jak zadecyduja - moje zdanie jest taki, ze skoro przez tydzien nikt nie reklamowal wynikow, to zostaja te.
Wahi - decyzja ?
- Soya
- LEGENDA

sl1wk4 pisze:to:
Sith napisał/a:2. Na koniec sezonu dodatkowo zagramy play-offy ktorych zwyciezca otrzyma puchar i zostanie graczem sezonu. W playoffach wezma udzial:
- Top 4 eksraklasy
- Top 3 pierwszej ligi
- Top 1 drugiej ligi
Wcześniej w regulaminie było 3,2,1 a przynajmniej na początku sezonu tak było.
- Sliwa
- -#VIP

No chyba że tak było to sorry, ale luknąłem na regulamin i się zgadzało.
Jak miało grać 3,2,1 to według mnie bez sensu zmieniać na koniec, dodawać więcej graczy etc.
Tylko rozlosować 3 pary z tych 6 graczy co mieli grać.
Po czym 3 zwycięzców gra każdy z każdym tak jak miało być od początku, i nie będzie dużego zamieszania z nimi raczej
Jak miało grać 3,2,1 to według mnie bez sensu zmieniać na koniec, dodawać więcej graczy etc.
Tylko rozlosować 3 pary z tych 6 graczy co mieli grać.
Po czym 3 zwycięzców gra każdy z każdym tak jak miało być od początku, i nie będzie dużego zamieszania z nimi raczej
- Sith
- LEGENDA

sl1wk4, - byl taki pomysl, ale ostatecznie troche to przedluzyloby Play-off, zrobilo znowu zamieszania, kazdy z kazdym znowy wprowadzilyb chaos przy remisach punktowych - nie chcialem tego uniknac. Rozegramy to systemem pucharowym, lepiej zrobic prezent w postaci awansu dwom graczom, niz potem znowu rozkminiac, jak analizowac wyniki.
Od nastepnej kolejki zrobimy prawdopodobnie Play-Of wg pomyslu Wahiego, albo zrezgygnujemy z tego pomyslu
Od nastepnej kolejki zrobimy prawdopodobnie Play-Of wg pomyslu Wahiego, albo zrezgygnujemy z tego pomyslu
-
Hiro
- -#VIP

- Sith
- LEGENDA

- drynk
- LEGENDA

-
Kubulon
- -#zwykly

Kubulon - drynk 2 : 1
Dwa pierwsze pojedynki bardzo ciekawe. Dużo 3betów i agresywnej gry.
W jednym hu-ie drynk zagrał ciekawego 4beta z 10 9 ja przyczajka z asami i flop 995 ukarał moją pazerność. Drugie stacie natomiast kończy all in na 4 poziomie blindów moje KQ na K8s. Bez pomocy na flopie i mamy dogrywkę.
Dogrywka tego pasjonującego pojedynku kończy się już w drugim rozdaniu - szczęscie jest po mojej stronie i wygrywam coinflipa moje QQ na AK przeciwnika.
Przy okazji chciałbym podziękować za udział w zeszłorocznej lidze hu i poinformować, że niestety z braku czasu muszę odmówic udziału w kolejnej edycji.
Oczywiscie play- offy dokończę.
Dwa pierwsze pojedynki bardzo ciekawe. Dużo 3betów i agresywnej gry.
W jednym hu-ie drynk zagrał ciekawego 4beta z 10 9 ja przyczajka z asami i flop 995 ukarał moją pazerność. Drugie stacie natomiast kończy all in na 4 poziomie blindów moje KQ na K8s. Bez pomocy na flopie i mamy dogrywkę.
Dogrywka tego pasjonującego pojedynku kończy się już w drugim rozdaniu - szczęscie jest po mojej stronie i wygrywam coinflipa moje QQ na AK przeciwnika.
Przy okazji chciałbym podziękować za udział w zeszłorocznej lidze hu i poinformować, że niestety z braku czasu muszę odmówic udziału w kolejnej edycji.
Oczywiscie play- offy dokończę.
-
Hiro
- -#VIP

-
konieczny
- -#VIP

- Sith
- LEGENDA

- Sliwa
- -#VIP

- Sith
- LEGENDA

-
konieczny
- -#VIP

- MrGordon
- LEGENDA

słyszałem od masakera, że do konca tygodnia mamy termin na zagranie.. nie udało nam się złapać na kompie jednoczesnie, a dziś dostałem od niego PW o takiej treści:
niestety nie mam czasu grac, daj ci walkowera, mam nadzieje ze wyjdzie ci to a zdrowie.
pozdro
dlatego pytam, czy jest możliwość przedłużenia terminu na mecz? bo jednak wolałbym zagrać
niestety nie mam czasu grac, daj ci walkowera, mam nadzieje ze wyjdzie ci to a zdrowie.
pozdro
dlatego pytam, czy jest możliwość przedłużenia terminu na mecz? bo jednak wolałbym zagrać
-
Hiro
- -#VIP

- Sith
- LEGENDA

Wróć do „Sezon 3 pojedynkipokerowe.pl”