Na początek grubo się pochwalę co by mieć dobre wejście w te szlachetne progi:
Jakub Śpiegowski i Ilona Kniczek są zaręczeni.
Tak bynajmniej fakt ten określił facebook ;):P
Drugi blog otwieram tutaj bo raczej nie będę pisał o pokerze, tylko o innych pierdołach z mojego życia.
W pokera już praktycznie nie gram, nawet nie z braku czasu (bo ten by się znalazł), ale z braku chęci i zapału... Nie kręci mnie to w ogóle ostatnio, czasem dla relaksu odpalam sobie Sit&Go 30 osobowe za 5.5$ na heypoker-brak-polskiej-licencji!, prawie zawsze jest FT i często drobne wygrywam, ale podchodzę do tego kompletnie na luzie i bez stresu, od takie oderwanie się od rzeczywistości i powrót do hobby, które uwielbiałem i zabierało mi cały wolny czas ;)
Także pisać tutaj będę o innych sprawach raczej, mimo, że w pokera nie gram to chcę utrzymać z Wami kontakt i nie raz się jeszcze na "PKPT" spotkać, bo live chętnie coś pogram i do tego się "ululam" przy czystej i miłym towarzystwie! :D
PokerKings to dla mnie taka druga rodzinka, jak w temacie działu zresztą, więc pokerowo blado ale kontakt z rodziną utrzymywać trzeba! A ostatnio aż mi głupio, bo codziennie na forum jestem, czytam i przeglądam, a nic nie piszę...
Na koniec chciałbym wszystkim życzyć:
[center]ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!
SUPER ZABAWY SYLWESTROWEJ!
W NOWYM ROKU:
TYSIĄCE WYGRANYCH!
ZERO BAD BEATÓW!
WYPADU NA WSOP 2012![/center]
Pozdro hazardziści! :D

:P