Prawdopodobnie w srode wybiore sie na turniej live z buy-in 25 zl. Bedzie to moja pierwsza gra na zywo (nie liczac paru potyczek w gronie kolegow) i dlatego w mojej glowie zrodzilo sie kilka pytan/obaw. Po pierwsze jaka taktyke mam obrac? W turnieju bedzie bralo udzial ok 30 osob , nic mi nie wiadomo o poziomie graczy lecz podejrzewam ze wiekszosc z nich bedzie w takiej sytuacji jak ja (pierwszy raz live). Mysle ze najwazniejszy jest poczatek, nie chcialbym sie 'wypalic' i odpasc po 10 minutach gry lecz rowniez nie chcialbym grac bardzo zachowawczo. Druga sprawa ubior. Czy jest on wazny ? Mam sie ubrac tak ja mnie to odpowiada czy moze wykreowac sie na osobe zupelnie przeciwna moja osobowosci zeby zmylic przeciwnikow. Kolejny aspekt to tasowanie. Troszeczke trenowalem lecz tasowanie kart to nie jest moja najlepsza strona - poprostu do takich rzeczy jestem lewy. Wiec jak to jest w turnieju live ? Czy kazdy kto jest na buttonie musi tasowac czy ustala sie osobe ktora tasuje przez okreslony czas a pozniej zmiana? Czy moge np. powiedziec ze nie umiem tasowac i zeby ktos inny mnie wyreczyl
To chyba wszystko. Wielu z was moje pytania/obawy moga wydac sie smieszne. Wielu z was pomysli pewnie ze powinienem tam poprostu isc i grac tak jak umiem. No ale skoro jestem zerejstrowany na tej stronie to dlaczego nie spytac sie doswiadczonych kolegow na forum o kilka rad
Pozdrawiam i licze na kilka porad , a moze opiszecie dodatkowo jak wygladala wasza pierwsza powazniejsza gra live ?

ja pamietam jak by to bylo wczoraj xD najpierw duzo murowalem i tylko sie skrocilem to zaczalem grac LAG