-kareta
-trójka
-strit
-...
Zobaczymy co pokażą nam kolejne rozdania

. Wysoko stawiam sobei teraz poprzeczkę i pragnę awansu do top 3 w popularnym LS .

. Szkoda że Portugalia zawiodła z Hiszpanią w półfinale bo na prawdę mieli ogromną szanse na awans . Piękną grę zaprezentowali nam Włosi i pokazali klasę i zaprzeczyli tym wszystkim pogłoską przed euro że "włochy nie wyjdą z grupy a nawet jak wyjdą to daleko nie zajdą" , było w tym trochę prawdy bo ich mecze przed euro (sparingowe i towarzyskie) nie były rewelacyjne , aczkolwiek może to było taką przykrywką . Dla mnie to jest taki czarny koń tego turnieju liczę że poradzą sobie w finale z Hiszpanami bo sobie na to w pełni zasłużyli 

Loncik pisze:Włosi są drużyną turniejową.

Loncik pisze:Nawet jak wygrają te Euro, to minie parę tygodni i stereotyp brzydko grających, symulujących, tylko się broniących Włochów wróci.. Będzie powtarzany przez "specjalistów" w studio TV, a za nimi zwykłych ludzi, którzy mają wyłączone własne myślenie.
Loncik pisze:A i jeszcze jedno. Dla mnie gra Hiszpanii (Barcelony) to jest właśnie antyfutbol. Nie mogę już oglądać tego klepania i trzymania piłki po 70% czasu gry, gdy nie prowadzi to do zdobywania bramek. To taka inna forma bronienia się.

Ciesze się że rozkręcił się temat piłki nożnej
każdy nie się wypowie w soim imieniu i użyję ciekawych i prawdziwych statystyk .

Wiem natomiast jedno, a mianowicie co to znaczy dla piłkarza, jeżeli w meczu drużyna przeciwna posiada piłkę 75%

buba78 pisze:kolejny blog i podobne opisy jak u mary
lipa panowie albo jednak prawdziwa kasa idzie kiedy stawki są prawdziwe a ni mikro
nadal podtrzymuje swoją opinię że to brak poszanowania dla kasy
przecież łątwo jest sprawdzić 4 BB jeśli jest to tylko dolar a trudniej już przebić 4BB kiedy jest to już powiedzmy 4 dolary.
Dla zagraniczniaków te centy to shit który można poświęcić i stąd te dziwne sprawdzenia
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości